Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2019/PSZ10221

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Meglévő és új riasztó és tűzjelző rendszerek átjelzéseinek eseti programozása, beállítása az SZTE központi rendészeti ügyeletén működő ENIGMA II. típusú távfelügyeleti vevőegységen.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2019/PSZ10221

Ajánlattételi határidő: 2019. október 25 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést határozott időtartamra kötik A felek a szerződést a szerződés aláírásától számított 1 évig tartó, határozott időtartamra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

Letölthető állományok:
Enigma programozás- műszaki spec. 190910.docx
Felolvasólap.docx

További információk:

Teljesítési határidő: Felek a szerződést határozott időtartamra kötik

A felek a szerződést a szerződés aláírásától számított 1 évig tartó, határozott időtartamra kötik.

Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, és az 1 éves időszak lejártát megelőző 30 napig írásban elégedetlenségi megkeresés egyik fél részéről sem történik úgy a szerződés automatikusan további 1 évvel meghosszabbodik az addigi díj azonos szinten tartása mellett.


A beszerzés ismertetése:

A beszerzés tárgya a SZTE Központi rendészeti ügyeletén üzemelő Enigma típusú távfelügyeleti vevőkészülék, és a hozzá tartozó Alarmsys távfelügyeleti szoftver eseti programozása adat módosulás, új távfelügyeleti átjelző berendezés, stb. esetén.

 

A munka elszámolása leigazolt munkalap alapján rezsi óradíj alapon kerül elszámolásra, ezért ajánlatokat a rezsi óradíjra kérjük megadni.

 

Az ENIGMA II DR-81000 egy többvonalas, multi-formátumú digitális vevő a kereskedelmi tűz és betörés ellenőrzés. A szabvány egység egy CPM Central Processing kártya, két LC vonali és a PWR teljesítmény kártya. További vonalkártyák, a vevő lehet engedélyezni ellenőrzésére akár 8 telefonvonalak. Az ENIGMA II DR-81000 képesek fogadni és dekódolni a legtöbb népszerű és általánosan használt kommunikációs formátumot.

 

A műszaki leírás, ajánlati feltételek letölthető innen: Ajánlattételi felhívás II. sz. Melléklete

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás.

Kérjük, hogy Ajánlattevő az ellenszolgáltatás összegét a Felolvasólap 1. sz. Melléklet kitöltésével adja meg.

 

Ajánlatkérő a Meglévő és új riasztó és tűzjelző rendszerek átjelzéseinek eseti programozása, beállítására megadott bruttó rezsióradíjat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

 

  • Ajánlatadó rendelkezzen költségvetési, és/vagy állami tulajdonú szervnél minimum 2 év pozitív megítélésű referenciával jelen beszerzés tárgyában, amelyben a kapcsolattartó neve és elérhetősége fel van tüntetve.


Igazolási mód: Referenciaigazolás

  • Ajánlattevő rendelkezzen Elektronikus és mechanikus vagyonvédelmi rendszer szerelő végzettséggel vagy ilyen végzettségű munkavállalóval

Igazolási mód: Végzettséget igazoló bizonyítvány, illetve szükség esetén munkaszerződés

1 órán belüli hibaelhárítás megkezdéséhez szükséges munkavállalói létszám meglétének igazolása (Min. 3 Fő szakképzett munkavállaló)


Igazolási mód: Élő munkaszerződések


Teljesítés helye:

SZTE MI Védelmi Iroda

6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 47.

 

 Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

SZTE MI Védelmi Iroda

6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 47.

 

Fizetési mód: A szolgáltatás díja átutalással, minden hónap utolsó napján teljesítés igazolás ellenében, számla kiállítása az adott hónapban elvégzett szolgáltatásról a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, banki átutalással, az Intézet által igazolt teljesítést követően.

 

Szállítási és számlaküldési cím:

SZTE MI Védelmi Iroda

6722 Szeged, Tisza Lajos krt. 47.

 
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin, irodavezető

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Lakatos István, vagyonvédelmi munkatárs, ügyvivő szakértő SZTE MI Védelmi és Szállítási Iroda, tel: +36 (62) 544-491, +36 (62) 544-000/4491

email: lakatos.istvan@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.