Bezár

SZTE GTK Hírarchívum

Balogh Levente előadása

Balogh Levente inspiráló előadása az SZTE Gazdaságtudományi Karon

Balogh Levente inspiráló előadása az SZTE Gazdaságtudományi Karon

2022. október 12.
1 perc

Az SZTE GTK 2022. október 11-én a Szent-Györgyi Albert Agóra Dísztermében vendégül látta Balogh Leventét, a Szentkirályi Kft. tulajdonosát, aki többeknek a Cápák Között című műsorból is ismerős lehet.

Hatalmas érdeklődéssel fogadta a GTK közössége Balogh Leventét (Szentkirályi Kft. tulajdonosa, üzletember, befektető, cápa), akinek jóvoltából közel 300 hallgató, oktató és kari dolgozó gazdagodott hasznos ismeretekkel a vállalkozói létről, a márkaépítésről, a motivációról és a kitartásról.


A „cápa” mesélt többek között arról, hogy milyen készségek és tudás birtokában lehet valaki igazán eredményes vállalkozó, és hogyan lehet felépíteni egy nemzetközileg is elismert brandet. A beszélgetés során megismerhettük személyes életútját és történetét, azokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kellett néznie a Szentkirályi ásványvíz sikerességének megőrzése érdekében, valamint azt is, hogy jelenleg milyen projekteken dolgozik. Az előadás végén az érdeklődő hallgatók kérdéseire is válaszolt, ezzel is motiválva a fiatal generációt. Nagyra értékeljük, hogy elkötelezett a tehetségek támogatása iránt.


Balogh Levente 1
„Fantasztikus és felemelő érzés volt, majd 300 diáknak inspirációt adni, miközben számomra is inspiráló volt látni a sok elszánt, és tenni akaró okos fiatalt. Örülök, ha adtam valami pluszt a jövőjükhöz!” – osztotta meg közösségi oldalán Balogh Levente.


Az SZTE GTK nevében hálásak vagyunk, hogy elfogadta a felkérést és még egyszer köszönjük az előadást! Köszönjük oktatónknak, Dr. Prónay Szabolcsnak, hogy moderátorként közreműködött!


  Előadás 2  Előadás


 Előadás 4  Előadás 3


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek