Bezár

2021

átadás

Karunk dékánja átadta jutalmukat az első Both Ödön-ösztöndíjasoknak

Karunk dékánja átadta jutalmukat az első Both Ödön-ösztöndíjasoknak

2021. szeptember 30.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara 2021. január 15-én rendezte meg első alkalommal a Both Ödön Közjogtörténeti Emlékversenyt, amelyen középiskolás diákok mérhették össze történelemtudásukat és prezentációs készségeiket háromfős csapatokban. A nyeremény mellett Prof. Dr. Görög Márta, Karunk dékánja az első helyezett csapat tagjainak egyszeri 100 000 Ft-os ösztöndíjat ajánlott fel abban az esetben, ha tanulmányaikat az SZTE-ÁJTK valamely szakán folytatják a 2021/2022. vagy a 2022/2023. tanévben.


Legnagyobb örömünkre az I. helyezett nagykőrösi Arany János Református Gimnázium, Technikum és Kollégium csapatának két tagja is Karunk jogász szakát választotta, így Prof. Dr. Görög Márta Bartus Leventének és Szabó Zoltánnak is átnyújthatta a szeptemberi évkezdést követően a Both Ödön-ösztöndíjat.


3


4


6


5



Ezúton is gratulálunk az ösztöndíjasoknak és további, ehhez hasonló sikereket kívánunk nekik!




01 02 03

„A program az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által kiírt A hazai Tudományos Diákköri műhelyek és rendezvényeik támogatása – A jogi kari hallgatók és a középiskolás diákok bevonása az egyetemi tudományos életbe (SZTE-ÁJTK) című, NTP-HHTDK-20-0068 kódjelű pályázat támogatásával valósul meg”

Aktuális események

Kapcsolódó hírek