Bezár

2018

Mailath_2017_1

Fölényes szegedi sikerek az Országos Bírósági Hivatal Mailáth György Tudományos Pályázatán

Fölényes szegedi sikerek az Országos Bírósági Hivatal Mailáth György Tudományos Pályázatán

2018. január 08.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tavaly decemberben adták át a 2017. évi Mailáth György Tudományos Pályázat díjait. Az Országos Bírósági Hivatal által kiírt pályázaton idén elsöprő szegedi siker született, Karunk kiváló hallgatói hozták el a legtöbb díjat:

 

A Polgári jog szekció joghallgatói tagozatában 1. helyezett Szivós Kristóf „Az új Pp. hatásai az eljárások időszerűségére” című dolgozatával.

 

A Büntetőjogi szekció joghallgatói tagozatában 1. helyezett Pataki Bettina „A terhelti együttműködés rendszere az új büntetőeljárási törvényben” című dolgozatával. Ugyanebben a tagozatban 3. helyezett Varga Petra „A nyilvánosság elvének érvényesülése(?) a büntetőeljárásban” című dolgozatával.

 

A Munka-, közigazgatási és EU-jogi szekció joghallgatói tagozatában 1. helyezett Máriás Attila a „Munkaidőkeret egyes kérdései a gyakorlati alkalmazás tükrében” című dolgozatával.

 

A Bírósági általános igazgatási szekció joghallgatói tagozatában különdíjjal jutalmazta a zsűri Balázs Barbarát „Hogyan látják? A bírói pálya népszerűsége egy kérdőíves felmérés tükrében” című dolgozatáért.

 

Részletes tudósítás a díjátadóról és az eredményekről az OBH honlapján olvasható:

http://birosag.hu/media/aktualis/elismeres-mailath-gyorgy-tudomanyos-palyazat-nyerteseinek-2

 

Ezúton is gratulálunk hallgatóinknak a kiváló eredményekhez!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek