Bezár

2017

Jurista Kupa Szegeden!

Jurista Kupa Szegeden!

2017. május 12.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Pro Jure Egyesület és az SZTE ÁJTK Hallgatói Önkormányzat közös szervezésében, első alkalommal kerül lebonyolításra a Jurista Kupa, Szegeden. Az ország joghallgatói ilyen volumenű sportesemény keretei között még nem találkoztak, így a szervezők elhatározása volt, hogy ezt a mozdulatlanságot megtörjék és hagyományteremtő céllal, a sport nyelvén egyfajta kommunikációt teremtsenek hazánk jogi karai és joghallgatói között. Ennek megfelelően meghívást kaptak tőlük az ország jogi karai, akik nagy örömmel fogadták kezdeményezésüket, és támogatásukról biztosították az esemény sikeres megvalósulását.

Jurista_kupa_logo

De miről is szól pontosan a Jurista Kupa? 3 nap, 3 helyszín, 4 sportág, 5 bajnokság, 42 mérkőzés! A kupa 2017. október 6-8 között kerül megrendezésre, ahol a karok delegált csapatai 4 sportágban mérkőzhetnek meg egymással, ezek a foci, kosárlabda, sárkányhajózás és a röplabda. A mérkőzéseket szakértő játékvezetők fogják levezényelni és az esemény végén minden sportágban győzteseket hirdetnek, ezen felül pedig az összesítésben, legjobban szereplő kar megszerezheti a vándorkupát. A közös sportélményen felül természetesen lehetőség lesz a csapat- és közösségépítésre más kereteken belül is. A Slam Poetry-vel közös együttműködésben egy rendkívül izgalmas előadáson vehetnek részt a rendezvényre érkezők, ezen felül közös bográcsozásra, és bulizásra biztosítanak lehetőséget a szervezők.

Jurista_Kupa

A jó hangulat, a szórakozás és a közösségi élmény garantált a napfény városában! Az eseményre mindenkit szeretettel várnak a szervezők, a további információkat megtalálhatjátok a Jurista Kupa hivatalos facebook oldalán, a Pro Jure weboldalán és facebook oldalán, az SZTE ÁJTK HÖK facebook oldalán, valamint érdeklődni lehet az SZTE ÁJTK HÖK irodán!

www.projureszeged.hu

https://www.facebook.com/projureszeged/?fref=ts

https://www.facebook.com/juristakupa/?fref=ts

https://www.facebook.com/szteajkhok/?fref=ts

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek