2024. május 26., vasárnap

regisztracio

Regisztráció - Szegedi Égési Napok 2020

Tisztelt Kolléga!

 

Ezúton tájékoztatom, hogy a járványügyi helyzet fokozódására és a szigorú járványügyi szabályokra való tekintettel a Szegedi Égési Napok Kongresszus megrendezését 2021-re elhalasztjuk! Ezúton is köszönöm, hogy megtisztelte volna rendezvényünket jelenlétével, amint a vírushelyzet engedi, tájékoztatjuk a Kongresszus új időpontjáról!


Dr. med. habil Varga János PhD
a kongresszus elnöke

Tisztelt Érdeklődő!

Amennyiben részt kíván venni a Szegedi Égési Napok kongresszuson, kérjük töltse ki a regisztrációs ívet az alábbi linkre kattintva:


Regisztráció a Szegedi Égési Napok rendezvényre

 

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 1.


Utóregisztrációra szabad helyek függvényében van lehetősége 2020. szeptember 2. - 2020. október 1. között orvosoknak 20.000 Ft, rezidenseknek, szakdolgozóknak 10.000 Ft-os regisztrációs díj ellenében. Aznapi, helyszíni regisztráció díja: orvosoknak 25.000 Ft; rezidenseknek, szakdolgozóknak 15.000 Ft. A svédasztalos vacsora külön térítendő, ára 6.000 Ft, helyszíne: Roosevelt téri Halászcsárda. Felhívjuk figyelmét, hogy helyszíni regisztráció esetén a vacsorán már nincs lehetősége részt venni.

A sikeres regisztrációról visszaigazolást küldünk. Az átutalásos számlát a regisztráció után elektronikus úton küldjük meg a megadott e-mail címre. A kongresszusra és vacsorára való regisztráció a regisztrációs díj(ak) befizetésével válik érvényessé. A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni: Szegedi Égési Napok regisztráció, NÉV

Lemondási feltételek
A regisztráció lemondását 2020. szeptember 1-ig áll módunkban elfogadni, amikor is a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük. Ha a Jelentkező nem jelenik meg a rendezvényen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. Lemondást CSAK ÍRÁSBAN fogadunk el a következő elérhetőségen: rendezveny@rekt.szte.hu.

 

Köszönjük érdeklődését, szeretettel várjuk október 2-3. között a Szegedi Égési Napokon!


Adatvédelmi tájékoztató