2022. május 29., vasárnap

Köszöntő


Tisztelt Kolléga!

 

Ezúton tájékoztatom, hogy a járványügyi helyzet fokozódására és a szigorú járványügyi szabályokra való tekintettel a Szegedi Égési Napok Kongresszus megrendezését 2021-re elhalasztjuk! Ezúton is köszönöm, hogy megtisztelte volna rendezvényünket jelenlétével, amint a vírushelyzet engedi, tájékoztatjuk a Kongresszus új időpontjáról!


Dr. med. habil Varga János PhD
a kongresszus elnöke

varga_janosKedves Kollégák,

 

2020. október 02-03-i időponttal kerül megrendezésre Szegeden csaknem 20 év elteltével ismételten az Égési Sebészeti Kongresszus, Szegedi Égési Napok címmel. A kongresszuson meghívott külföldi és magyar előadók tartanak előadásokat és átfogó képet nyújtanak számunkra szakmánkat érintő legújabb ismeretekről és módszerekről. Egy rendkívüli időszakon vagyunk túl, ahol mindenki erején felül teljesítve próbálta megállítani a járványt, mely régóta nem látott mérteket öltve veszélyeztetett mindenkit.


Ezen nehéz időszakot, emberpróbáló időket próbáljuk meg feledtetni Szegeddel, a gyönyörű Tisza- parti város szépségeivel. Reméljük mindenki számára hasznos lesz a kongresszus, új ismeretekkel gazdagodik majd, melyeket sikeresen fog tudni alkalmazni mindennapi munkájában. A tudomány mellett lehetőség nyílik egy kellemes igazi Tisza-parti halászlé mellett szakmánkat érintő problémák megbeszélésére, szakmai, baráti kapcsolatok kialakítására. Kívánunk mindenkinek hasznos és kellemes időtöltést.


Mindenkit szeretettel várunk Szegeden.

 

Dr. med. habil Varga János PhD

kongresszus elnöke