Admin-HRMK_Banner_Image_1170x430_CAB02

Bemutatkozik az Envision Pharma Group

Az Envision Pharma Group 2001 óta segíti a gyógyszergyátással, biotechnológiával és más orvosi kutatásokkal foglalkozó cégeket, egyidejűleg biztosítva számukra szoftveres megoldásokat és tudományos dokumentáció készítést.

Az Envision Technology Solutions (ETS) az Envision Pharma Group szoftverekkel foglalkozó osztálya, amely a gyógyszergyártással foglalkozó egészségügyi partnereket támogatja. Erre a célra építjük és implementáljuk szoftvereinket már 2001 óta, így büszkén mondhatjuk, hogy a világ 20 vezető gyógyszergyártó cége mára már a mi partnerünk, ezenkívül pedig még 90 Élettudománnyal foglalkozó szervezetet is támogatunk.


Az iEnvision platformunknak köszönhetően lehetőséget nyújtunk üzleti partnereinknek, hogy ezzel a felülettel kezelhessék a teljes termékfejlesztési életciklust- megkönnyítve ezzel a kommunikációt, a folyamat megtervezését és a munka megszervezését.


Egy olyan globális cég vagyunk, melynek több, mint 1000 munkatársa és 18 irodája van, szerte a világon: Az Egyesült államokban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Ausztráliában, Szerbiában és Magyarországon is megtalálhatsz minket.


Röviden és tömören: szeretnénk, ha segítenél abban, hogy ez a nagyszerű csapat

még jobb legyen!


Itt lehetőséged lehet rá, hogy tanulj, fejlődj, új készségeket sajátíts el és új területeket fedezz fel, így gyorsan szerezhetsz minőségi tudást és tapasztalatot. Egyidejűleg jeleskedünk az önálló munkavégzés és a csapatmunka terén is, itt, az Envision Pharma-nál, ahol kultúrát ápolunk a szakmai fejlődés érdekében, elismerjük egymás eredményeit és meg is jutalmazzuk azt.


Olyan munkatársakat keresünk, akik jó angol tudással rendelkeznek, szenvedélyesek, energikusak és akik majd elkötelezetten támogatják a fejlődésünket és a felhasználóink számának növekedését is segítik. Ha érdekel

- a Webalapú szoftverfejlesztés

- a teljesítmény tesztelés,

- a támogató infrastruktúra fejlesztés (devops),

- a tesztkörnyezetre kihelyezés és

- az ügyfél megrendelések implementálása,


akkor az Envision Pharma téged szeretne a csapatában tudni!

 

Az Envision Pharma Group legfőbb értékei: Együttműködés, Bátorság, Értékteremtés, Tisztelet, Alázatosság és Bizalom.


Miért jó még nálunk dolgozni?

- A felvett munkatársak 90%-a marad nálunk alkalmazásban, így sokéves tapasztalatukkal és tudásukkal tudnak neked segíteni, ha szükséged van rá.

- Bár több, mint ezren vagyunk, nem fogsz elveszni a tömegben: a szegedi és a szabadkai irodánk is kis létszámú, ezáltal tényleg ismerjük egymást és családias hangulatot tudunk fenntartani.

- Az egészséged, biztonságod és a kényelmed fontos számunkra, ezért a járványhelyzet alatt az otthonodból is dolgozhatsz!

- Kötetlen munkaidőben dolgozunk és nagyon rugalmasak vagyunk, így a munkavégzés nem akadályoz meg a magánügyeid intézésében sem.

- Igényes munkakörnyezetben dolgozunk, modern irodában, nyugodt helyen, de a városközponthoz mégis közel.

- Számunkra fontos, hogy a csapattagokat ne csak a munka kösse össze, ezért rendszeresen beszélgetünk, találkozunk és Játék estéket is szervezünk.

- Világcégként a munkatársaink állománya igen színes és sokrétű, így lehetőséged lesz más kúltúrákkal, nemzetekkel is megismerkedni.

- Ha jogi, pénzügyi vagy lelki tanácsadásra van szükséged, ezeket is biztosítjuk a számodra.

- Még egy jó kávét is szeretnél? Ne aggódj, lesz az is!


A szegedi és a szabadkai irodánk szeretettel várja a jelentkezőket, akikkel a járványhelyzetre tekintettel online interjúkat szervezünk a Karrier Napokat követő hetekben! Nézz szét az oldalunkon és lépj velünk kapcsolatba akár azonnal is, a Coospace-en szervezett fogadóráinkon keresztül!