Bezár

Felvételizőknek

szokokut

…és miért jó Szegeden medikusnak lenni?

…és miért jó Szegeden medikusnak lenni?

2016. október 20.
1 perc

A legfontosabb, hogy tudd, itt nem kell naponta hosszú időt utazgatásokkal tölteni! Itt az egyetem és a kollégiumaid is a belvárosban vannak! (...és ha albérletezel, egyrészt a legtávolabbi pontról is max. 20 perc alatt beérsz, ami mondjuk pesti viszonylatban hihetetlenül rövid idő) ...szóval csak számold ki, hogy mennyi időt nyersz egy szemeszter alatt! :-)

AOK_Terkep

Minden ÁOK-s aktivitás a pirossal jelölt helyeken zajlik...


...és hogy mit csinálhatsz a megnyert idővel? :

Az SZAOK-ra járó hallgatóknak a rengeteg tanulás mellett lehetőségük van szabadidejük aktív eltöltésére is. A Kar Hallgatói Önkormányzata (SZTE ÁOK HÖK) és hallgató szervezetei: a Szegedi Orvostanhallgatók Egyesülete (SZOE) és a Szent-Györgyi Albert Hallgatói Egyesület (SZAHE) azon is munkálkodnak, hogy a hallgatók számára minél színesebbé tegyék az egyébként is tarka és lüktető szegedi diákéletet.


SZAHE_Het SZAHE_Het_2


A rendezvények sora a Gólyatáborral kezdődik, a Gólya Startnapon ismerkedhetnek meg a tanuláshoz szükséges tudnivalókkal, Gólyabálon táncolhatnak, Kari bulikon szórakozhatnak, évente a Medikus Kupán sportolhatnak vagy szurkolhatnak „SZOTE ollé” buzdítással.


szokokut


Hatodévben, a sikeres záróvizsga után már hagyományosan és önfeledten fürödhetnek a Dugonics téri szökőkút vizében, s végül ünnepélyes keretek között tehetik le az orvosi esküt.


jelold_meg_04


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek