Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06439

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE Konfuciusz Intézet részére, kínai cimbalomkoncert meghívott művészei részére szállás biztosítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06439

Ajánlattételi határidő: 2016. április 22 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. május 4.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE Konfuciusz Intézet által szervezett kínai cimbalomkoncert meghívott kínai művészei részére szállás biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Időpont: 2016. május 4.
  • Szeged belvárosában, vagy Újszegeden tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen elhelyezkedő min. **** Hotel/Szálloda.
  • Éjszakák száma: mindösszesen 1 éjszaka 2016. május 4-én.
  • Mindösszesen tervezetten 20 db szoba, 17 szobában 2 fő elhelyezésével és 3 szobában 1 fő elhelyezésével, mindösszesen 1 éjszakára
  • Minden szobának kell rendelkeznie fürdőszobával, vagy tusolóval.
  • A szállodának rendelkeznie kell wellness- és jacuzzi-használat lehetőséggel.
  • Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a reggelit,
  • Ajánlattevő köteles az 1 éjszakára mindösszesen megadott, tervezett szobaszámot ugyanabban az egy db ****Szállodában/Hotelben biztosítani.


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat beárazásával kérjük megadni:

 

Ajánlati ár

17 db szoba, szobánként 2 fő elhelyezésével, reggelivel (nettó Ft/szoba/1 éjszaka):

 

3 db szoba, szobánként 1 fő elhelyezésével, reggelivel (nettó Ft/szoba/1 éjszaka):

 

Mindösszesen (nettó Ft/20 db szoba/1 éjszaka):

 

Áfa

 

Mindösszesen (bruttó Ft/20 db szoba/1 éjszaka)

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Vállalkozó a szobák díján felül jogosult leszámlázni az IFA-t. Felek az idegenforgalmi adóval érintett létszámot az eltöltött éjszakák számának megjelölésével együtt kötelesek a teljesítésigazolásban rögzíteni.


További információk:

Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatást követően, teljesítésigazolás után a szállás díjáról 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Mohr Richárd, igazgató SZTE Rektori Hivatal Konfuciusz Intézet, tel: +36 (62) 544-712

email: konfuciusz@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Accor-Pannonia Hotels Zrt. (Novotel Szeged Szálloda), 6721 Szeged, Maros u. 1.
Nyertes ajánlati ár: 274 576,-Ft+ÁFA