Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Beszerzési és Szolgáltatási Iroda (szolgáltatások)

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06421

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem TTIK Szoftverfejlesztési Tanszék (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) részére 1 db szünetmentes tápegység javítása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06421

Ajánlattételi határidő: 2016. április 20 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: szerződéskötéstől számított 14 naptári napon belül

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Szegedi Tudományegyetem TTIK Szoftverfejlesztési Tanszék (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) részére 1 db APC SURT6000XLI UPS szünetmentes tápegység javítása.

 

Cserére szoruló alkatrészek:

  • Alkatrész SURT6000XLI alaplap controllerrel (0P7516A,0P7606A)
  • Akkumulátor (készülék + külső bővítő)

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét az alábbi táblázat kitöltésével kérjük megadni:

 

Darabszám

Ajánlati ár

(nettó Ft)

Ajánlati ár

(bruttó Ft)

Alkatrész

SURT6000XLI alaplap controllerel (0P7516A, 0P7606A)

1 db

 

 

Akkumulátor (készülék+külső bővitő)

12V 5 Ah akkumulátor 5-7 év várható élettartammal szünetmentes felhasználási területre

48 db

 

 

Munkadíj (óra)

 

 

 

 

Kiszállás, szállítás díja

1 db

 

 

Mindösszesen

 

 

 

 

 

Bírálati szempont:A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott feladatok munkadíjára.

Ajánlatkérő a javításra, esetlegesen a hibás alkatrészek cseréjére, mindösszesen megajánlott bruttó díjat fogja értékelni.

Ajánlatkérő a megadott bruttó összeget fogja értékelni.

Pályázati forrás: 1K775 1955 REPARA


Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.Javítási helyszín:

Szegedi Tudományegyetem

Természettudományi és Informatikai Kar

Szoftverfejlesztési Tanszék

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

Szegedi Tudományegyetem

Természettudományi és Informatikai Kar

Szoftverfejlesztési Tanszék

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési feltételek: A szolgáltatás díja átutalással, egy összegben kerül kifizetésre a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar által igazolt teljesítést követően. Vállalkozó a javítási díjon felül jogosult leszámlázni a javítás során beépített alkatrészek, felhasznált anyagok költségét, melyekről előzetesen köteles egyeztetni Megrendelő kapcsolattartójával.
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Restás Erika, projekt koordinátor SZTE TTIK Informatikai Intézet Szoftverfejlesztés Tanszék, tel: +36 (62) 546-724, +36 (62) 544-000/6724, +36 (62) 546-396, +36 (62) 544-000/6396

email: restas@inf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Intelligent Power Solutions Kft
Nyertes ajánlati ár: 577 600,-Ft+ÁFA