Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06231

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, XLIV. Medikus Kupa lebonyolításához helyszín biztosítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06231

Ajánlattételi határidő: 2016. március 07 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. április 08-10.

A beszerzés rövid ismertetője:

A 2/2015. (IV.16.) sz. rektori-kancellári együttes utasítás alapján a jelen eljárásban – bruttó 1 millió Ft feletti értékű - érvényes szerződés csak az SZTE Gazdasági Szervezet Főigazgatójának jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk az ajánlattevőket, hogy jelen eljárásban Ajánlatkérő csak a főigazgatói jóváhagyás megtörténtét követően hirdet eredményt. Ajánlatkérő a főigazgatói jóváhagyás elmaradása esetén az eljárást eredménytelenné nyilvánítja.

 

XLIV. Medikus Kupa lebonyolításához helyszín biztosítása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: XLIV. Medikus Kupa
  • Helyszíne: Kizárólag szegedi helyszín.
  • Időpontja: 2016. április 08-10. (péntek-vasárnap)
    • 2016. ápr. 08. 12:00 órától 2016. ápr. 09. 05:00 óráig
    • 2016. ápr. 09. 09:00 órától 2016. ápr. 10. 05:00 óráig
    • 2016. ápr. 10. 09:00 órától 2016. ápr. 10. 16:00 óráig
  • Max. 3000 fő befogadására alkalmas; beltéri és szabadtéri, akár párhuzamos időben folyó sportesemények és szórakoztató rendezvényprogramok lebonyolítására alkalmas szegedi helyszín.
  • Sportesemények: 1 db röplabdameccsek lebonyolítására alkalmas terület, a meccsekhez szükséges felszerelések (röplabdaháló, röplabda, stb.), valamint öltözők és tusolók biztosítása. 12 röplabda meccs lebonyolítására kerül sor, az alábbi ütemezés szerint:
    • 2016. ápr. 09. szombat: 8 meccs délelőtt és délután
    • 2016. ápr. 10. vasárnap: 4 meccs délelőtt
  • Rendezvényprogramok:
    • Min. 300 m2-es rendezvénysátor biztosítása; világítással, áramvételezési lehetőséggel zene hallgatáshoz, vagy zenekarhoz (380V, 32A – 2 db kiállással).
    • Min. 1000 m2-es rendezvénysátor felállításához alkalmas terület biztosítása; hozzá tartozó kiszolgáló helyiségek, öltözők, mellékhelyiségek biztosítása.
    • A rendezvénysátorban pénteken és szombaton koncertek megtartására lehetőség 21:00 órától 05:00 óráig, kb. 2000 fő részére. (Az 1000 m2-es sátrat, abban további áramvételezési lehetőséget, a színpadot, a hangosítást és fénytechnikát a Megrendelő biztosítja.)
    • A Vállalkozó zajkibocsátási engedéllyel rendelkezzen! (Az elvárt megengedett zajkibocsátási érték: 22 óráig: 50 dB, 22-06 óra között: 40 dB)
  • További szabadtéri helyiségek (pl. faház, bódé, sátor) biztosítása promóciós célokra; világítással, áramvételezési lehetőséggel.
  • Külön kijelölt parkolóhelyek biztosítása (szurkolói buszok, és fellépő backstage buszok részére): tervezetten 5 busz részére.
  • A rendezvény ideje alatt, a rendezvény helyszínére, 2 db bejárati lehetőség biztosítása. 1 főbejárat a résztvevők számára, és 1 külön hátsó bejárat (VIP) a fellépők számára.
  • A rendezvény terület, kiszolgáló helyiségek, mellékhelyiségek folyamatos tisztán tartásának, szemét elszállításának biztosítása.
  • A bérleti díj foglalja magába az ajánlat részét képező létesítmények üzemeltetésével összefüggésben felmerülő rezsiköltségeket (villany, vízfogyasztás, hulladék szállítás).
  • Más külsős szolgáltatók belépésének engedélyezése a rendezvény ideje alatt. (Pl. a résztvevők étel- és italfogyasztása külső beszállítók által lesz biztosítva; pl. az 1000 m2-es rendezvénysátorban az áramvételezési lehetőség, stb. külső beszállítók által lesz biztosítva.)


Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a helyszín fentiek szerinti bérleti díjára, mindösszesen nettó Ft + Áfa összegben kérjük megadni, megjelölve százalékos formában az Áfa tartalmat is.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, annak fedezetet kell nyújtania minden a helyszín biztosításával kapcsolatban felmerülő költségre.


További információk:

Fizetési feltételek: Vállalkozó a helyszín biztosításának díjáról teljesítésigazolást követően 1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE, a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Hézső Tamás, főszervező SZTE ÁOK HÖK, tel: +36 (70) 637-8200

email: tamashezso@gmail.com


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gellért és Fiai Consulting Kft., 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 109.
Nyertes ajánlati ár: 1 325 984,-Ft+ÁFA