Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06164

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék részére (6720 Szeged, Dóm tér 9.) 1 db LLG TWINAMP lézer javítása, karbantartása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06164

Ajánlattételi határidő: 2016. február 23 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. március 12.

A beszerzés rövid ismertetője:

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

SZTE Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék részére (6720 Szeged, Dóm tér 9.) 1 db LLG TWINAMP lézer javítása, karbantartása.

 

Javítási feladatok: (felújítandó és cserélendő alkatrészek)

 

Az erősítő fokozat elhasználódása miatt tudományos célra nem használható, felújítása szükséges.

Az erősítő lézerfej felújítása mely tartalmazza: a fő és segédelektródák cseréjét, a tűsor cserét, keringető csapágyak cseréjét, mágneskuplung felújítását, tömítőgyűrűk cseréjét, máges szelepek elzáró testjének cseréjét, vákuumpumpa csapágy és szimering cseréjét, halogénszűrő cseréjét, a gáztartály passziválását.

 

Ajánlattevő az ajánlatában a jótállási időt adja meg. (hónap)

Az ajánlati ár tartalmazza az anyagköltséget, javítási, karbantartási díjat az egyéb szükségesnek tartott költségeket, a vállalt határidőt, kiszállási díjat.

 

Feladatellátás helye:

SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék,

6720 Szeged, Dóm tér 9.

 

A készülék megtekinthető a Szegedi Tudományegyetem TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék, (6720 Szeged, Dóm tér 9.) Balázs Ádámné ügyviteli alkalmazottal történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/544-665; Fax:06-62/544-658 E-mail: gorabea@titan.physx.u-szeged.hu)

 

 

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás a fent megnevezett feladatok ellátására. Az ajánlati árat bruttó Ft formában kérjük megadni, mely árnak fedezetet kell nyújtania a fent meghatározott javítások munkadíjára, a javítások, során felhasznált alkatrészek, segédanyagok költségére és a karbantartásra.

 

Ajánlatkérő a javításokra mindösszesen megajánlott díjat fogja értékelni.

 

Számlázási cím:

Szegedi Tudományegyetem

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím:

SZTE TTIK Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék,

6720 Szeged, Dóm tér 9.

 
Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Balázs Ádámné, ügyviteli alkalmazott SZTE TTIK Fizikai Intézet Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék, tel: +36 (62) 544-665, +36 (62) 544-000/4665

email: gorabea@titan.physx.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: LASERSkill
Nyertes ajánlati ár: 1 500 000,-Ft+ÁFA