Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06052

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított harmincötödik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06052

Ajánlattételi határidő: 2015. december 12 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. december 17.; 2. részajánlati kör: 2015. december 18.; 3. részajánlati kör: 2015. december 17.; 4. részajánlati kör: 2016. január 07.; 5. részajánlati kör: 2016. január 16.; 6. részajánlati kör: 2016. január 22.; 7. részajánlati kör: 2016. január 25-27.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Fogorvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Karácsonyi ünnepség”
  • Időpont: 2015. december 17.
  • 2015. december 17-én tervezetten 18:00 órától 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak a büféhez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Fogorvostudományi Kar - Szeged, Tisza Lajos krt. 64-66.
  • Büfé: *15 dkg/fő vegyes sós sütemény: Túrós pogácsa libazsírral, Hagymás baconnal töltött leveles kosárka, Tökmagvas pogácsa; *15 dkg/fő vegyes édes sütemény: Adventi gyümölcskenyér, Mákos és diós bejgli, Fahéjas-almás pite; *0,4 l/fő üdítő: rostos narancslé, őszilé; *0,4 l/fő forralt bor: Fahéjas-narancsos forralt bor gyümölcsökkel; *0,3 l/fő Forró csokoládé tejszínhabbal; *tea (igény szerint): Fekete, -gyümölcs, -és zöld tea.
  • Vállalkozó köteles biztosítani 5 db könyöklőt, 7 db asztalt, és 1 db gázmelegítőt a rendezvény idejére.
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Oktatáselméleti Kutatócsoport részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SAILS Zárókonferencia”
  • Időpont: 2015. december 18.
  • 2015. december 18-án tervezetten 15:30-16:00 óra között 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 17:50-19:00 óra között 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 80 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: MTA SZAB Székház fszt. 4. sz. terem és folyosó – Szeged, Somogyi u. 7. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 8 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • 2 db virágdísz biztosítása, melynek díja a Vállalkozót terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé (nem termoszos), hozzá való cukor, tejszín; *1 adag/fő teavíz 3 féle filterrel (gyümölcs, zöld, fekete tea); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes); *0,2 l/fő poharas üdítő rostos (narancs, őszibarack) és szénsavas (narancs, gyömbér, Cola). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle előétel: mozzarella sajt bazsalikomos paradicsomsalátával, olasz tésztasaláta forrázott parajjal, szezámmagos jércemell csíkok majonézes burgonyasalátával, avokádó és pecsenyekacsa-máj francia baguette-tel; *legalább 4 féle meleg főétel: lazacszeletek citromos vajmártásban párolt brokkolival, kacsabrassói mellhúsból vele forgatott sült burgonyával, harcsapaprikás juhtúrós csuszával, füstölt grillezett csirkemell tárkonyos sajtmártásban jázmin rizs körettel, roston sült camambert sajt grillezett zöldségekkel; *1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé cukorral, tejszínnel; *desszert (pld.: zserbó, madártej, gesztenyepüré); *friss gyümölcsök (alma, körte, szilva, banán, szőlő, ananász, kiwi) fakardokra fűzve; *1 pohár pezsgő/fő Törley vagy BB (édes, száraz és alkoholmentes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pl. Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Prof. Dr. Tóth Károly címzetes egyetemi tanár 70. születésnapja alkalmából készült ünnepi kötet átadási ünnepség”
  • Időpont: 2015. december 17.
  • 2015. december 17-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK II. em. 210. terem - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *3 féle meleg főétel: marhapörkölt galuskával, rántott töltött csirkemell burgonyapürével, rizzsel, vegetáriánus étel; *savanyúság: csemegeuborka; *desszert: (apró sütemény) mini zserbó, mini puncsszelet, valamint pogácsa; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, édesítőszerrel, cukorral; *1 pohár/fő Törley pezsgő (száraz, édes, és alkoholmentes ). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Újévi fogadás 2016 SZTE GTK”
  • Időpont: 2016. január 07.
  • 2016. január 07-én tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE GTK épület - Szeged, Kálvária sgt. 1.
  • Svédasztalos állófogadás: *lencsefőzelék; *2 db virsli (baromfi/sertés)/fő; *2 db sült debreceni kolbász/fő; *legalább 2 féle hideg saláta: majonézes kukorica saláta, görög saláta, svéd gombasaláta; *1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB: száraz, félszáraz, és alkoholmentes vegyesen); *0,3 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes vegyesen). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles biztosítani a tervezett létszámnak megfelelő mennyiségű magasított körasztalt (könyöklőt), terítővel, valamint fehér/vörös boros talpas poharat (kehely) az étkezés idejére.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE Állam- és Jogtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK doktoravató Ünnepsége”
  • Időpont: 2016. január 16.
  • 2016. január 16-án tervezetten 11:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 50 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TIK – Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *főételek: marhapörkölt galuskával, töltött csirkemell szelet burgonyapürével; *savanyúság: csemegeuborka; *0,5 l/fő hűtött ásványvíz (mentes és szénsavas); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel, édesítőszerrel, cukorral; *1 pohár/fő Törley pezsgő (száraz, édes, és alkoholmentes ). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat (vizes, pezsgős, kávés), tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE Gazdaságtudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „GTK Diplomaosztó 2016.01.22.”
  • Időpont: 2016. január 22.
  • 2016. január 22-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ - Szeged, Ady tér 10.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *1 pohár Törley pezsgő/fő; *2 féle hideg saláta: Jércemell saláta, Olasz tészta saláta; *hideg előételek: Aszalt gyümölcsökkel töltött pulykamell, Rozmaringos csirkecombok csibemájjal töltve, Parajos pulykamell rolád fokhagymás köntösben, Mozzarella sajt bazsalikomos paradicsommal, Narancsos jércemellfilé, Brokkolis sajtfalatok; *Meleg főételek: Cserzy tekercs mandulás bundában (sertéskaraj, füstölt sajt, tarja, mustáros pác), Hortobágyi palacsinta paprikás selyemmártással, Baconbe göngyölt csirkecombfilé spárgával töltve, Csőbensült karfiol pirított füstölt sajttal; *Köretek: Tejszínes burgonya püré, Petrezselymes rizs; *Desszert: Diós-meggyes palacsinta rumos csokiöntettel; *1 adag/fő frissen főzött Douwe Egberts Omnia kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: Sió őszibarack, narancs, szénsavas üdítők: Coca cola, Fanta narancs, gyömbér). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

7. részajánlati kör:

SZTE TTIK Informatikai Tanszékcsoport részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Workshop on Large-Scale Tomography”
  • Időpont: 2016. január 25-27.
  • 2016. január 25-én tervezetten 14:20 órától 1 alkalommal kávészünet, tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal svédasztalos állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 56 fő részére
  • 2016. január 26-án tervezetten 9:50 és 14:20 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 56 fő részére
  • 2016. január 27-én tervezetten 9:50 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 56 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezések/kávészünetek alatt legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet, valamint a kulturált körülményeket (pl. szalvéta, asztalterítő, személyzet megfelelő alkalomhoz illő öltözete, stb.) kell biztosítania.
  • Helyszín: SZTE TTIK Bólyai Épület - Szeged, Aradi vértanúk tere 1.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) 0,5 kg-os kiszerelésű formakenyérből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 50 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Állófogadás: *Legalább 5 féle hagyományos magyar húsétel: csípős, és nem csípős füstölt vastagkolbász, kolozsvári szalonna, húsos tepertő, mangalica füstölt májas; *főtt tojás; *kenyér (kis méretű kenyér/baguett felszeletelve falatnyi részekre); *kis méretű toast kenyér; *sajt (legalább négy típusban); *zöldséges tál (uborka, paradicsom, hagyma, stb.); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 7 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:2. részajánlati kör: 289085, „Strategies for Assessment of Inquiry Learning in Science (SAILS)” FP7-es pályázat


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Stefánia Catering Kft., 6771 Szeged, Makai út 164.
Nyertes ajánlati ár: 72 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 396 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 78 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 69 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 74 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 165 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 397 600,-Ft+ÁFA