Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06048

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított harmincegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06048

Ajánlattételi határidő: 2015. december 02 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. december 11.; 2. részajánlati kör: 2015. december 11.; 3. részajánlati kör: 2015. december 17.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Jogbölcseleti és Jogszociológiai Tanszék részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tanulmányok a kortárs jogelméletéről és lustitia mesél című könyvek bemutatója és utána tartandó kerekasztal beszélgetés”
  • Időpont: 2015. december 11.
  • 2015. december 11-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 40 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezéshez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZAB Székház földszint 3-4. terem - Szeged, Somogyi Béla u. 7. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa-s. A rendezvényhelyszín a teremhasználati díjra vonatkozó számlát 8 napos fizetési határidővel állítja ki, a rendezvényt követően.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3-4 féle meleg főétel: tartalmaznia kell pörköltet is; *köretek: főételekhez illő; *savanyúság; *desszert; *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *1 pohár pezsgő/fő (Törley, alkoholos és alkoholmentes); *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (szénsavas üdítő: cola, fanta, gyömbér; ásványvíz: mentes és szénsavas). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „SZTE ÁOK évzáró hivatali értekezlet és karácsonyi vacsora”
  • Időpont: 2015. december 11.
  • 2015. december 11-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd, valamint tervezetten 17:00 órától 1 alkalommal ültetett meleg vacsora lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszínek:
    • SZTE ÁOK Dékáni Hivatal - Szeged, Tisza L. krt. 109. (szendvicsebéd)
    • SZTE JATIK – Szeged, Ady tér 10. (vacsora)
  • Szendvicsebéd: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *3 db mini szendvics/fő (legalább 3 féle: szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus) bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek, mini ischler); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs, ásványvíz: mentes és szénsavas). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg vacsora: *welcome drink: 1 pohár pezsgő/fő (Törley, vagy BB: édes, száraz és alkoholmentes); *leves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *2 féle desszert (pld.: somlói galuska, palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „JPEMS 2015 program záróünnepség fogadás és vacsora”
  • Időpont: 2015. december 17.
  • 2015. december 17-én tervezetten 16:30 órától 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása 100 fő részére, valamint tervezetten 19:30 órától 1 alkalommal ültetett meleg vacsora lebonyolítása tervezetten 60 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 5 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín:
    • SZTE ÁOK Nagy Oktatási Épület - Szeged, Dóm tér 13. (szendvicsebéd)
    • SZTE Rektori Hivatal – Szeged, Dugonics tér 13. (vacsora)
  • Szendvicsebéd: *hideg saláták (pld.: francia saláta, cézár saláta, vegyes zöldsaláta 2 féle dressinggel); *3 db mini szendvics/fő (szalámis (Pick), sonkás, vegetáriánus, pástétomos) bagettből; *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (mini rétesek: almás, meggyes, túrós; mini ischler, linzerkarika); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz, üdítő/fő (rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs, ásványvíz: mentes és szénsavas). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg vacsora: *2 féle leves; *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *Desszert (pld.: somlói galuska, tiramisu, rétes); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: coca cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A Rektori Hivatal esetében Vállalkozó feladata a létszámnak megfelelő számú könyöklő biztosítása, amennyiben az igénylő részéről felmerül az igénye.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mindhárom részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 101 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 210 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 220 000,-Ft+ÁFA