Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06039

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított huszonnegyedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06039

Ajánlattételi határidő: 2015. november 06 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. november 13.; 2. részajánlati kör: 2015. november 19-20.; 3. részajánlati kör: 2015. november 19. és 2015. november 26.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE Általános Orvostudományi Kar részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁOK Tanári Testület és Doktori Iskolák ünnepi ülése a Szent-Györgyi Napok alkalmából”
  • Időpontok: 2015. november 13.
  • 2015. november 13-án tervezetten 15:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 100 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez szükséges számú kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Szemészeti Klinika tanterme – Szeged, Korányi fasor 10-11.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE BTK Hispanisztika Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A diktatúrából a demokráciába” című konferencia
  • Időpont: 2015. november 19-20.
  • 2015. november 19-én tervezetten 11:30 és 16:30 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás I. lebonyolítása alkalmanként tervezetten 90 fő részére
  • 2015. november 20-án tervezetten 11:45 és 16:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) kávészünet, valamint 13:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás II. lebonyolítása alkalmanként tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezésekhez/kávészünetekhez legalább 3 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE JATIK Kongresszusi Központ Alagsori I. előadóterem - Szeged, Ady tér 10.
  • Kávészünet: *1 adag/fő kávé (előre lefőzött), hozzá való cukor, tejszín; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás I.: *Meleg főételek: csirkepaprikás galuskával, kijevi jércemell, rántott zöldségek vegyesen; *Köretek: petrezselymes burgonya friss petrezselyemmel és nem szárítottal; *Saláták: görög saláta, franciasaláta, vegyes savanyúság; *kenyér; *1 db kávé/fő (előre lefőzött), tejszínnel, cukorral; *Desszert: 15 dkg/fő friss meggyes és almás rétes; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (szénsavas és mentes víz, coca-cola, Sió 25%-os alma- és őszibaracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás II.: *Meleg főételek: hortobágyi húsos palacsinta, brassói aprópecsenye, tejszínes, gombás farfalle; *Köretek: rizs, grill zöldségek; *Saláták: cézár saláta, vegyes savanyúság; *kenyér; *1 db kávé/fő (előre lefőzött), tejszínnel, cukorral; *Desszert: 15 dkg/fő friss édes vegyes aprósütemény; *0,5 l/fő ásványvíz és üdítő vegyesen (szénsavas és mentes víz, coca-cola, Sió 25%-os alma- és őszibaracklé). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • A felszolgáláshoz szükséges üvegpoharakat, tányérokat, tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat a szolgáltatónak kell biztosítania.
  • Vállalkozó feladata a szolgáltatás részeként a terem átrendezése és az asztalok alkalomhoz illő feldíszítése, valamint a rendezvény után annak eredeti állapotba történő visszaállítása.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE ETSZK Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Tereptanár képzés”
  • Időpont: 2015. november 19. és 2015. november 26.
  • 2015. november 12-én és 2015. november 26-án tervezetten 12:00 órától 1-1 alkalommal (mindösszesen 2 alkalommal) svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 13 fő részére.
  • Vállalkozónak az étkezésekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Egészségtudományi Kar - Szeged, Bal fasor 39-45.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek: rizs, burgonya, angol; *legalább 3 féle saláta: (pld.: franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 3 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.


Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 46 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.
Nyertes ajánlati ár: 358 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 62 400,-Ft+ÁFA