Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06026

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított tizenhetedik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06026

Ajánlattételi határidő: 2015. október 12 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 17.; 2. részajánlati kör: 2015. október 19.; 3. részajánlati kör: 2015. október 20.; 4. részajánlati kör: 2015. október 22.; 5. részajánlati kör: 2015. október 22.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Szak-, és Továbbképzési Központ részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Pedagógiai módszertani képzés”
  • Időpont: 2015. október 17.
  • 2015. október 17-én tervezetten 9:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás lebonyolítása tervezetten 70 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Baló József Oktatási Központ - Szeged, Szikra u. 8.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes, túrós); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (burgonyás, sajtos pogácsa, kapros-túrós és pizzás falatkák); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Hideg állófogadás: *2 féle hideg saláta (pld.: francia saláta, cézár saláta); *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt; *10 dkg/fő vegyes édes sütemény (pld.: zserbó; mini képviselőfánk, gyümölcsös szelet); *10 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (pld.: kapros túrós falatkák, csavart mini masnik, apró pogácsa); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és az üdítőnek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mentor(h)áló 2.0 projektzáró konferencia a felsőoktatási fejlesztések bemutatására”
  • Időpont: 2015. október 19.
  • 2015. október 19-én tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére, tervezetten 10:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 140 fő részére, valamint tervezetten 12:40 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 140 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE JGYPK Főépület - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *7 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé/cappuccino, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle hideg saláta: francia saláta, Waldorf saláta; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: sült jércemell szelet, füstölt-főtt nyelv, tormakrémes sonkatekercs, zöldségekkel díszítve; *péksütemény, kenyér; *legalább 4 féle meleg főétel: mini töltött káposzta tejföllel, grillezett csirkemell, Cordon Bleu, rántott sajt/zöldségek; *köretek: rizs, burgonya, angol; *2 féle desszert: gundel palacsinta, mini rétes; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB alkoholmentes); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering és egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Mentor(h)áló 2.0 projektzáró konferencia a felsőoktatási fejlesztések bemutatására”
  • Időpont: 2015. október 20.
  • 2015. október 20-án tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére, tervezetten 10:40 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 140 fő részére, valamint tervezetten 12:40 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 140 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Bérelt helyszín: SZTE JGYPK Főépület - 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 6. (a terem használati díja az Ajánlattevőt terheli, a beárazandó táblázatban szereplő összeg szerint) Megjegyzés: A megadott terem használati díj Áfa mentes, mely díjra főszabályként Ajánlattevő az ajánlatában Áfa-t nem számíthat fel. Amennyiben Ajánlattevő részéről az ajánlatában a terem használati díjra Áfa kerül felszámításra, akkor azt Ajánlattevő köteles indokolni. Nyertes ajánlattevő a szolgáltatás díjáról kiállított számlán köteles tételesen szerepeltetni a catering szolgáltatás, valamint a terem használati díj összegét.
  • Kávészünet: *4 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *6 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé/cappuccino, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,4 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Svédasztalos meleg állófogadás: *2 féle hideg saláta: Cézársaláta, orosz hússaláta; *hidegtálak minimálisan az alábbi tartalommal: sült jércemell szelet, füstölt-főtt tarja, tormakrémes sonkatekercs, zöldségekkel díszítve; *péksütemény, kenyér; *legalább 4 féle meleg főétel: vörösboros marha pörkölt galuskával; aszalt szilvával töltött pulykamell mazsolás rizzsel; Óvári sertésborda steakburgonyával; rántott sajt/zöldségek; *2 féle desszert: Szatmári palacsinta, mini rétes; *1 pohár/fő pezsgő (Törley, vagy BB alkoholmentes); *0,5 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 50 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,5 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE TÁMOP-4.1.2.B.2.-13/1-2013-0008 projekt részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „KLIK Szeged járási tankerületi szakmai nap”
  • Időpont: 2015. október 22.
  • 2015. október 22-én tervezetten 8:30 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 150 fő részére, tervezetten 10:40 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 250 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünetekhez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: Szeged és Térsége Eötvös József Gimnázium, Általános Iskola - Szeged, Csongor tér 1.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; mini isler, mézes); *10 dkg/fő pogácsa – nem zacskós (burgonyás, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé/cappuccino, hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,3 l/fő ásványvíz/üdítő (ásványvíz: szénsavas és mentes, üdítő: Cola és rostos őszibarack, min 50%-os gyümölcstartalommal). Az üdítőknek/ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a megmaradt ásványvizet, az édes aprósüteményt és a sós süteményt elérhetővé tenni a konferencia résztvevőinek a rendezvény végéig.
  • Vállalkozó köteles a kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Molekuláris onkoteam a személyre szabott orvoslás szolgálatában”
  • Időpont: 2015. október 22.
  • 2015. október 22-én tervezetten 12:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez legalább 2 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinika, magasföldszint könyvtár - Szeged, Korányi fasor 12.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (rizs, burgonya, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta); *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind az 5 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.

4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0008, „Mentor(h)áló 2.0 Program” projekt.

5. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.C-13/1/KONV-2014-0001, „Az élettudományi-klinikai felsőoktatás gyakorlatorientált és hallgatóbarát korszerűsítése a vidéki képzőhelyek nemzetközi versenyképességének erősítésére.” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 172 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 517 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 517 600,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.
Nyertes ajánlati ár: 212 000,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 69 600,-Ft+ÁFA