Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PSZ06025

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás keretében indított tizenhatodik 2. körös szolgáltatás beszerzési eljárás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PSZ06025

Ajánlattételi határidő: 2015. október 09 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 1. részajánlati kör: 2015. október 15.; 2. részajánlati kör: 2015. október 16.; 3. részajánlati kör: 2015. október 20.; 4. részajánlati kör: 2015. október 21.; 5. részajánlati kör: 2015. október 21.; 6. részajánlati kör: 2015. október 27.

A beszerzés rövid ismertetője:

1. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Élet a Doktori cím megszerzése után, avagy a PhD fokozatszerzés rejtelmei” c. workshop
  • Időpontok: 2015. október 15.
  • 2015. október 15-én tervezetten 16:00 órától 1 alkalommal kávészünet, valamint 1 alkalommal svédasztalos szendvicsebéd lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam -és Jogtudományi Kar épület, III. em. Társalgó - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, nádcukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/üdítő/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes; 2 féle rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Szendvicsebéd: *5 db/fő mini szendvics friss bagettből! (legalább 3 féle: a) sajtkrém, vajkrém, szalámi, sajt, b) sajtkrém, vajkrém, sonka, sajt, c) vegetáriánus: valamilyen zöldségkrémmel); *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény; *10 dkg/fő pogácsa nem fornetti!
  • Vállalkozó köteles az étkezéseket/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

2. részajánlati kör:

SZTE TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A turizmusfejlesztő szakirány gyakorlatorientált továbbfejlesztése”
  • Időpont: 2015. október 16.
  • 2015. október 16-án tervezetten 11:30 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, valamint tervezetten 13:45 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 18 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE TTIK Gazdaság- és Társadalomföldrajz Tanszék 3. em. kisterem - 6722 Szeged, Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *5 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *5 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel: tartalmaznia kell szárnyasból, sertésből készült, valamint vegetáriánus ételt; *köretek: rizs, burgonya; *legalább 2 féle saláta (pl. franciasaláta, görögsaláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú; szénsavas üdítő: pld.: Coca, vagy Pepsi Cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

3. részajánlati kör:

SZTE JGYPK Környezet Biológia és Környezeti Nevelési tanszék catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Környezet egészségügyi kutatások” c. workshop
  • Időpontok: 2015. október 20.
  • 2015. október 20-án tervezetten 15:00-19:00 óra között 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása tervezetten 80 fő részére
  • Vállalkozónak a kávészünethez kiszolgáló személyzetet nem kell biztosítania. Folyamatosan a rendezvény alatt egy kiszolgáló asztalon az előadó előtti folyosón terítve önkiszolgálással
  • Helyszín: SZTE JGYPK épület II. em. Interaktív Tudástár - Boldogasszony sgt. 6.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *1 adag/fő kávé hozzá való cukor, tejszín (termoszos); *0,5 l ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles a kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

4. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „ÁJTK Karrier Napok”
  • Időpont: 2015. október 21.
  • 2015. október 21-én tervezetten 16:00-18:00 óra között 1 alkalommal büfé lebonyolítása tervezetten 75 fő részére, terembe bekészítéssel.
  • Vállalkozónak a büfé bekészítéséhez 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania, utána nem kell kiszolgáló személyzet.
  • Helyszín: SZTE ÁJTK épület III. em. Társalgó - 6720. Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • BÜFÉ: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: zserbó; fornetti); *10 dkg/fő pogácsa (sima, sajtos); *0,5 l/fő ásványvíz üdítő vegyesen (ásványvíz: szénsavas és mentes; rostos üdítő: őszibarack, narancs min. 25 % gyümölcstartalmú, szénsavas üdítők: Coca, vagy Pepsi cola, narancs). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, MŰANYAG poharas adagolással
  • Vállalkozó köteles a büfét megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

5. részajánlati kör:

SZTE ÁJTK Doktori Iskola részére, catering szolgáltatás nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „Az összehasonlító jog szerepe a jogászképzésben és a joggyakorlatban” c. workshop
  • Időpont: 2015. október 21.
  • 2015. október 21-én tervezetten 10:00 órától 1 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint tervezetten 13:00 órától 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 30 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünethez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE Állam -és Jogtudományi Kar épület, III. em. Társalgó - 6720 Szeged, Tisza L. krt. 54.
  • Kávészünet: *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, nádcukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l ásványvíz/fő (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek 0,5 l-es kiszerelésűnek kell lennie.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3-4 féle meleg főétel (natúr hús legyen benne); *köretek; *0,5 l/fő ásványvíz (szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészünetet megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.

 

6. részajánlati kör:

SZTE BTK Dékáni Hivatal részére, catering szolgáltatások nyújtása, az alábbiak szerint:

  • Rendezvény: „A regionális tudásipar és a humán tudományok jövője” c. konferencia mely a TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002 azonosító számú „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” című projekt BTK-hoz kapcsolódó programjainak záró rendezvénye
  • Időpont: 2015. október 27.
  • 2015. október 27-én tervezetten 9:00 órától 2 alkalommal kávészünet lebonyolítása, valamint 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás lebonyolítása, alkalmanként tervezetten 45 fő részére
  • Vállalkozónak az étkezéshez/kávészünetekhez legalább 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania folyamatos rendelkezésre állással.
  • Helyszín: SZTE BTK Radnóti Kávézó - 6722 Szeged Egyetem u. 2.
  • Kávészünet: *10 dkg/fő vegyes édes aprósütemény (pld.: macaron, mini zserbó, mézes apró stb; nem fornetti!); *10 dkg/fő pogácsa (vajas, sajtos, burgonyás); *1 adag/fő frissen főzött kávé hozzá való cukor, tejszín (nem termoszos); *0,5 l/fő ásványvíz (ásványvíz: szénsavas és mentes). Az ásványvíznek nagy kiszerelésűnek kell lennie, üvegpoharas adagolással.
  • Meleg állófogadás: *legalább 3 féle meleg főétel (tartalmaznia kell szárnyasból, halból készült, valamint vegetáriánus ételt); *köretek (pl. rizs, burgonya, tészta, angol); *legalább 3 féle saláta (pl. franciasaláta, burgonyasaláta, görög saláta); *1 db kávé/fő, frissen főzött (nem termoszos) tejszínnel; *Desszert (pld.: somlói galuska, gundel palacsinta – nem mákos sütemény!); *Friss gyümölcs; *0,3 l üdítő/fő (szénsavas és rostos vegyesen; rostos üdítő: pl. őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: pl. coca, vagy pepsi cola, narancs); *0,3 l ásványvíz/fő (mentes és szénsavas vegyesen). Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
  • Vállalkozó köteles az étkezést/kávészüneteket megelőzően egyeztetni a részletes menüsort Megrendelő képviselőjével.
Megrendelő a résztvevők létszámában történt eltérést mind a 6 részajánlati kör esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a Vállalkozó részére. Az elszámolás a megadott egységár alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

„A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering és felmerülő igény esetén egyéb kapcsolódó szolgáltatás nyújtása” tárgyú, SZTE/2015/PSZ05435 számú keret-megállapodás 1. fordulójában nyertesnek hirdetett 7 cégtől bekért árajánlatok alapján.



További információk:

Pályázati forrás:

1. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.

2. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

3. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.6-15/1-2015-0002, „Egészségtudományi, egészségipari tudáshálózat a Dél-Alföldi régióban a molekuláris medicina innovációs környezetének megteremtésére” projekt.

4. részajánlati kör: TÁMOP-4.1.1.F-14/1/KONV-2015-0006, „Munkaerő-piaci igényekre támaszkodó gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Szegedi Tudományegyetem fókuszában” projekt.

5. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.2.B-15/1/KONV-2015-0006, „A tehetség értékének kibontakozása a Szegedi Tudományegyetem kiválósága érdekében” projekt.

6. részajánlati kör: TÁMOP-4.2.1.D-15/1/KONV-2015-0002, „Tudás-ipar igényeit kiszolgáló felsőoktatási szolgáltatások megalapozása a Dél-Alföldi régióban” projekt.

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a megnyert részajánlati kör/körök catering szolgáltatásáról 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A fizetési határidő a Ptk. 292/B. § (2) bekezdés alapján került meghatározásra, érvényes ajánlatot ezen fizetési feltétel elfogadásával tehet. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Ifkovics Kálmán, irodavezető

ifkovics.kalman@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 34 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.
Nyertes ajánlati ár: 59 400,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 37 200,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: NAHATI Szociális Szövetkezet, 6792 Zsombó, Andrássy út 71.
Nyertes ajánlati ár: 37 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 52 500,-Ft+ÁFA

 

Nyertes ajánlattevő: Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6723 Szeged, Sárosi u. 2.
Nyertes ajánlati ár: 168 750,-Ft+ÁFA