Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2023/PSZ13174

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Online adatfelvétel lebonyolítása nemzetközi mintán angol nyelven
Ajánlat sorszáma: SZTE/2023/PSZ13174

Ajánlattételi határidő: 2023. június 06 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést 2023. szeptember 15-től számított 60 naptári napig tartó időszakra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

Online adatfelvétel lebonyolítása nemzetközi mintán angol nyelven, az alábbiak szerint.

  • Az európai akkumulátorgyártásban érintett vállalatok, különösen az European Battery Alliance (EBA) tagjainak körében végzendő online kérdőíves adatfelvétel lebonyolítása.
  • A megrendelő által átadott vállalati listához válaszadó személyek (felső szintű vezető, vagy ellátási-lánc menedzser, értékesítési vezető, beszerzési vezető) nevének és elérhetőségének kigyűjtése telefonos lekérdezés segítségével (szükség esetén összesen 3 alkalommal megismételt telefonhívással) és a vállalati lista alapján válaszadói címlista készítése és átadása a megrendelőnek.
  • Az angol nyelvű telefonos kapcsolatfelvételek szigorú dokumentálásával kapcsolatfelvételi adatbázis készítése és átadása a megrendelőnek az elvégzett munka igazolása céljából.
  • A megrendelő által elkészített, 15-20 perc alatt kitölthető angol nyelvű kérdőív véglegesítése és elhelyezése online lekérdező felületen, programozása.
  • Online lekérdezés lebonyolítása a telefonos lekérdezés során összeállított válaszadói címlista alapján (a kérdőív kitöltésére szóló első felhívást szükség esetén két alkalommal emlékeztető levél követi). A felhívás és emlékeztető levelek elkészítése a megrendelővel egyeztett formában és tartalommal.
  • Lekérdezés eredményeinek tisztítása, SPSS adatbázis file (.sav) formátumban történő előkészítése.
  • Minta jellemzői:
    • Az Európa területén működő, az akkumulátorgyártás ellátási láncába tartozó szervezetek - különös tekintettel az EBA tagjaira - közül a megrendelő által megnevezett 500 szervezet (szükség esetén a megrendelő által bővítésre kerül a minimum válaszadói szám elérés erejéig).
    • Minimum válaszadói szám: 100 fő.

 

  • Kérdések száma: 40 felvételre kerülő kérdés, kiegészítve vállalati profil és a válaszadó személyre vonatkozó szocio-demográfiai háttérváltozókkal:
    • székhely (ország, település),
    • vállalkozás fő tevékenysége
    • vállalkozás nagysága (éves árbevétel és foglalkoztatottak száma alapján),
    • vállalkozás alapításának éve
    • vállalkozás szervezeti forma
    • válaszadó beosztása
    • válaszadó beosztásának szintje
    • válaszadó életkora
    • válaszadó neme
    • válaszadó hány éve dolgozik a cégnél
  • Feldolgozottság mértéke, típusa az adatok átadásakor:
    • A kérdőíves adatfelvétel során rögzített adatok tisztított, elemzésre kész formában (a rögzített változók nevének tartalmaznia kell a változóhoz tartozó kérdés kérdőíven belüli sorszámát/jelölését, a változókat és a válaszlehetőségeket címkézve kérjük megadni) kerülnek átadásra Megrendelő részére SPSS adatbázis file (.sav) formátumban.
    • a telefonos kapcsolatfelvételek adatbázisa .xlsx formátumban.
    • az online kérdőív kitöltésre felszólító levelek kiküldésének adatbázisa (cím, dátum) .xlsx formátumban.
  • A kutatás megtervezésének és lebonyolításának időszakában Vállalkozónak a Megrendelő rendelkezésére kell állnia, személyes konzultációk keretében.

 

Egyéb szabályok:

  • Vállalkozó vállalja a fentiekben részletezett szempontok betartását, s a végterméket képező adatbázisoknak a határidőre történő átadását.
  • Megrendelő és Vállalkozó vállalják, hogy a feladat elvégzése során szakmai együttműködésben járnak el.
  • Vállalkozó biztosítja, hogy Megrendelő képviselője szükség esetén betekinthessen az adatfelvételi, ellenőrzési és adatrögzítési folyamatba.
  • Vállalkozó vállalja, hogy harmadik személy részére nem biztosít hozzáférést sem a kérdőívi blokk tartalmát, sem pedig a végterméket képező adatbázist illetően.
  • Vállalkozó szavatossággal tartozik azért, hogy a feladat eredményére vonatkozóan harmadik személynek nincsen olyan joga, amely az SZTE felhasználási jogát akadályozná vagy korlátozná, továbbá az SZTE jelen szerződés szerinti jogainak gyakorlása harmadik személy jogait vagy törvényes érdekeit nem sérti. Vállalkozó kijelenti és szavatosságot vállal, hogy a szerződés tárgyával kapcsolatban szerzői jogi vagy más jellegű igényt az SZTE-vel szemben harmadik személy nem jogosult támasztani, illetőleg vállalja, hogy az ilyen jellegű – SZTE-vel szemben felmerülő – igények esetén az SZTE-t teljes mértékben kártalanítja.

 

Pályázati forrás: K 143238, „Új európai ipari stratégia és a közép- és kelet-európai növekedési modell” OTKA projekt.

 



Letölthető állományok:
Felolvasólap_kutatás.docx

Bírálati szempont: összességében legelőnyösebb ajánlat
bírálati szempont súlyszám leírás
legalacsonyabb összegű ajánlati ár 70

Értékelés fordított arányosítással: A legalacsonyabb árat megajánló ajánlattevő 10 pontot kap, míg a többi az ajánlatához képesti arányosított pontot, mely felszorzásra kerül a súlyszámmal.

 

Ajánlatkérő a mindösszesen megajánlott bruttó ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlattevő szakmai tapasztalata online kérdőíves kutatás területén: 15

Értékelés egyenes arányosítással: Előírt minimum feltétel (5 db) esetén 5 pontot, 10 vagy 10< legalább 500 fős mintán végzett online kérdőíves adatfelvételt igazoló ajánlattevő 10 pontot kap, amely felszorzásra kerül a súlyszámmal.








Minimum elvárás 5 db. Az ennél kevesebb legalább 500 fős mintán végrehajtott survey adatfelvételel rendelkező ajánlattevő ajánlata érvénytelen!








 








Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a bemutatott kutatások tárgyát, teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő és a részéről információt adó személy nevét, élő elérhetőségét (e-mail-cím, telefonszám).















 

Ajánlattevő szakmai tapasztalata telefonos lekérdezések területén: 15

Értékelés egyenes arányosítással:








10 vagy 10< legalább 100 fős mintán végzett telefonos adatfelvételt igazoló ajánlattevő 10 pontot kap, amely felszorzásra kerül a súlyszámmal.








Igazolási mód: Ajánlattevő adja meg a bemutatott kutatások tárgyát, teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő és a részéről információt adó személy nevét, élő elérhetőségét (e-mail-cím, telefonszám).















 



További információk:

Alkalmassági feltétel:

  • Ajánlattevő csatoljon egyszerű referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 5 év során legalább 5 db legalább 500 fős mintán kivitelezett survey adatfelvétel tervezéséről és lebonyolításáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a lekérdezett minta nagyságát, a lekérdezés módját (pl. telefon, személyes, online), a szerződést kötő másik fél megnevezését, a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, valamint a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő mutassa be az adatfelvételi folyamat ellenőrzésére működtetett rendszerét, meggyőzően támassza alá a felvett adatok valódiságát.
  • Ajánlattevő vonjon be a munka elvégzésébe legalább 1 fő felsőfokú szociológus vagy közgazdász végzettséggel rendelkező személyt. Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a munka elvégzésébe bevonni kívánt személy szakirányú felsőfokú végzettségét igazoló diploma másolatát.
  • Ajánlattevő csatoljon egyszerű referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 5 év során legalább 1 olyan piackutatás és/vagy marketing tárgyú projekt teljesítéséről, amellyel igazolni tudja, hogy a teljesítésbe bevonni kívánt legalább 1 fő szakembere rendelkezik angol nyelvű kapcsolattartásban szerzett munkatapasztalattal.

Figyelem! A referencia nyilatkozat elfogadható, amennyiben tartalmazza a projekt időtartamát, tárgyát, a teljesítésbe bevonni kívánt személy által végzett azon feladatok rövid összefoglalását, amelyekhez angol nyelvű kommunikáció kapcsolódott, a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését, valamint a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát

Fizetési feltételek: Vállalkozó a kiírás tárgyát képező szolgáltatás elvégzéséről teljesítésigazolást követően 1 db számla benyújtására jogosult, melyet a SZTE a számla kézhezvételétől számított 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Révész Balázs dr., egyetemi docens SZTE GTK Üzleti Tudományok Intézete Marketing-Menedzsment Szakcsoport, tel: +36 (62) 544-402, +36 (62) 544-000/4402

email: reveszb@eco.u-szeged.hu


Felek rögzítik, amennyiben a finanszírozás az európai uniós forrásfinanszírozás keretrendszerében történik a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 39. § (8) és 256/2021. (V. 18.) Korm. rendelet 52/A. § (6) és a 373/2022. (IX. 30.) Korm. rendelet 34. § (6) foglaltaknak megfelelően Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó összeférhetetlenségi nyilatkozatot tesz Megrendelő/ Vevő kérésére az iránymutatás az összeférhetetlenségek költségvetési rendelet szerinti elkerüléséről és kezeléséről szóló bizottsági közlemény (2021/C 121/01) szerinti esetekben.
Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó köteles nyilatkozatot tenni alvállalkozó igénybe vételéről és alvállalkozó igénybevétele esetén adott esetben aláírt alvállalkozói nyilatkozatot Megrendelő/Vevő kérésére kiállítani. Megrendelő/Vevő a részszámla/végszámla befogadásának feltételeként köti ki, hogy a Eladói/ Megbízotti/ Vállalkozói és alvállalkozói összeférhetetlenségi nyilatkozatokat Megrendelő/Vevő kérésének eleget téve Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó aláírt eredeti példányát elektronikus úton és papír alapon is rendelkezésre bocsátotta.
Amennyiben Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó illetve igénybe vett alvállalkozó adataiban olyan változás következik be, mely érinti az összeférhetetlenségi nyilatkozatot, úgy a módosított nyilatkozatokat Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó megküldi Megrendelő/Vevő részére elektronikus formában és papír alapon egyaránt.

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Medián Közvélemény- és Piackutató Szolgáltató Kft.
Nyertes ajánlati ár: 1 500 000,-Ft+ÁFA