A beszerzés rövid ismertetése:
A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering szolgáltatás nyújtására 1 éves (+12 hó) időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:
1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként a 12 hónapos időszakra 8 nyertest hirdet (amennyiben nem érkezik be 8 db érvényes árajánlat, akkor az érvényes ajánlatok számának megfelelő számú nyertest hirdet), akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő az eljárást lezáró szerződés megkötését követő 12 hónap (+12 hónap) időszakban felmerülő catering szolgáltatási igények esetében 2. fordulós árajánlatkérést indít az első körben nyertesként hirdetett 8 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes, hasonló tárgyú megrendelésekre nem a jelen keret-megállapodás nyerteseitől kér árajánlatot.
2. Ajánlatkérő azon ajánlattevő ajánlatát automatikusan érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során, akivel a korábban megkötésre került keret-megállapodásaiban az igénylő szervezeti egységek teljesítményértékelése alapján többszöri rossz minősítés miatt szerződést bontott.
3. Rendezvények időpontja:
A 12 hónapos (+ 12 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.
4. Személyi feltételek:
Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben Megrendelő a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.
5. Tárgyi feltételek:
A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Megrendelő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye. Főszabályként Vállalkozó köteles elvégezni – amennyiben a konkrét igény kapcsán releváns – a regisztrációs asztal, az elnöki asztal, valamint a svédasztal kasírozását. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatáshoz kapcsolódó minden asztalt és könyöklőt terítővel ellátni. Főszabálytól való eltérés csak a konkrét ajánlatkérésben megadott egyéb igény esetén lehetséges.
6. Egyéb feltétel:
Minden 2. fordulós árajánlatkérést követően a nyertesként kihirdetett vállalkozó a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben a 2. fordulós árajánlatkérés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:
7. Teljesítmény értékelés:
Megrendelő a Vállalkozási keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:
A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.
Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben azt összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítéssel értékeli.
Továbbá a Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót az adott épületből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül azt az épületet nevezi meg, ahonnan a Vállalkozó kitiltásra került a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.
A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót a SZTE épületeiből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül a SZTE valamely épületét nevezi meg a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.
8. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:
Az Ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása alapján első 8 legalacsonyabb árú Ajánlattevővel köt az Ajánlatkérő keret-megállapodást (amennyiben nem érkezik be 8 db érvényes árajánlat, akkor az érvényes ajánlatok számának megfelelő számú Ajánlattevővel).
Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:
a) Kávészünet:
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, nem termoszos);
*0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
b) Szendvicsebéd:
*3 db/fő mini szendvics (6 féle, bagett méret):
Húsos: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), sonkás, téliszalámis (pick), saláta, díszítés
Vegetáriánus: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű baget, kenővaj (nem margarin), padlizsánkrémes, juhsajtos, camember sajtos; saláta, díszítés
Vállalkozó igény esetén glutén és laktóz mentes szendvicseket is köteles biztosítani (max. 5 főre)!
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
c) Svédasztalos hideg állófogadás:
*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta;
*hidegtálak (összesen: min. 20 dkg/fő): csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt;
*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);
*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
d) Svédasztalos meleg fogadás ültetett formában:
*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta;
*hideg előételek (3 féle összesen: min. 20 dkg/fő): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás;
*Főételek (összesen: 15 dkg személyenként, az alábbiak szerint ¾ része húsos főétel, ¼ része vegetáriánus főétel)
Húsos főételek (3 féle): csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra;
Vegetáriánus főételek (2 féle): rántott gomba, rántott sajt,
*köretek (összesen 24 dkg: 8 dkg/fő/fajta és egyenlő arányban): zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska;
*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);
*desszert (2 féléből összesen személyenként 1 db): mini képviselőfánk, csokoládé torta;
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd:
*tárkonyos pulykaragu leves csészében (3 dl/fő);
*sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell (14 dkg/fő) petrezselymes burgonyával (20 dkg/fő);
*uborkasaláta (3 dkg/fő);
*somlói galuska (2 dl-es kiszerelésben/fő);
*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);
*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)
Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.
Tárgyi feltételek:
Személyi feltételek:
Figyelem! Megrendelő igénye esetén Vállalkozó köteles glutén, laktóz mentes ételt is biztosítani!
Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 5. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.
A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a felhíváshoz mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.
Ajánlatkérő a 80 főre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.
Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.
A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.
9. Ajánlattevővel szembeni elvárások:
A referenciák körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.
Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, elérhetőségét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, vagy az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 2. sz. melléklet szerinti dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.
Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 3., és 4. sz. mellékletek szerinti dokumentumokat, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.
Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fentiek szerinti háttérkonyhával, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.
10. Második fordulós eljárás szabályai:
Ajánlatkérő a 2. fordulós árajánlatkérés során a 8 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő sorsolással állapítja meg a nyertest, mely sorsolás helyéről és időpontjáról Ajánlattevőket előre értesíti, hogy igényük esetén jelen tudjanak lenni a sorsoláson.
Ajánlatkérő a konkrét igények 2. fordulós árajánlatkérése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár(ak) alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.
Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.
Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 5. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.
Nyertes ajánlattevő: "MIM" Magyar Inkluzív Marketing Kft
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Bónus István EV
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Székely József EV
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Waldorf 2000 Kft
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Gold Bolt Kft
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: Szabó László EV
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: EMMAROZ Tanácsadó Nonprofit Kft
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
Nyertes ajánlattevő: BEST IRODA Kft
Nyertes ajánlati ár: 6 250 000,-Ft+ÁFA
SZTE Gazdasági Szervezet
6720 Szeged, Horváth M. u. 1/B