Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2023/PSZ12829

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola részére, autóbuszos személyszállítás
Ajánlat sorszáma: SZTE/2023/PSZ12829

Ajánlattételi határidő: 2023. január 24 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2023. január 29-február 04.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola részére, autóbuszos személyszállítás, az alábbiak szerint:

  • Szállítandó személyek száma: 200 fő
  • Útvonal hossza tervezetten oda-vissza 4 db buszra kalkulálva: 5000 km. Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy a megadott 5000 km-től +/- 30 %-al eltérjen. Ez esetben Vállalkozó a leigazolt menetlevél alapján ténylegesen megtett km szerint az ajánlatában megadott egységáron köteles elszámolni.
  • Részletes útiterv:
    • 1. nap: 2023. 01. 29. Szeged – Bysrtá (Szlovákia)
    • 2-6. nap: 2023. 01. 30-02.03. 4 db busz ingázása a szálláshely és a sípályák között (buszonként 5-40 km/nap, melyet a mindösszesen kalkulált útvonal hossz tartalmaz)
    • 7. nap: 2023. 02. 04. Bysrtá (Szlovákia) - Szeged
  • Szállás: Hotelben és panzióban. A sofőröknek a szállást és a félpanziós ellátását a Megrendelő biztosítja.
  • Figyelem!!! Ajánlattevő ajánlatában adja meg a buszok típusát, mellyel a személyszállítást fogja végezni.
  • Ajánlatkérő fenntartja a jogát, hogy az eredményhirdetést megelőzően az ajánlatban megadott buszokat az ajánlattevő telephelyén megtekintse.
  • Az ajánlatban megadott típusú buszoknak minimum 50 fősnek kell lennie és rendelkeznie kell utánfutóval az utasok csomagjainak (utasonként 15 kg csomag és 15 kg sífelszerelés) a szállítására, valamint meg kell felelnie a nemzetközi személyszállítási szabályoknak.
  • A szolgáltatásban 13 évesnél fiatalabb autóbuszok vehetnek részt.

 



Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Vállalkozási szerződés tervezet.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempont: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „felolvasólap” kitöltésével kérjük megadni, ügyelve arra, hogy a nemzetközi utazásoknál nincs Áfa tartalom (Áfa mentes).

Ajánlatkérő a tervezett 5000 km-re mindösszesen megadott ajánlati árakat fogja értékelni a bírálat során.



További információk:

Az SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

Fizetési mód: Vállalkozó a szolgáltatás elvégzését követően, teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult a leigazolt menetlevél alapján ténylegesen megtett kilométer szerint az ajánlatában megadott egységár alapján, melyet megrendelő a számla kézhezvételét követő 30 napon belül banki átutalással teljesít.


Az ajánlati ár csak forintban (HUF) adható meg, amennyiben a benyújtott ajánlaton forintos (HUF) ár nem szerepel, az ajánlatot érvénytelennek nyilvánítjuk.

 




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Dudásné Szabady Andrea, HR referens SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola, tel: +36 (62) 343-765, +36 (62) 544-000/3765

email: dudasne.szabady.andrea.szilvia@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Goo-Busz Kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 752 000,-Ft+ÁFA