Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12661

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE IKIKK 3D Kompetenciaközpont (6725 Szeged, Tisza L. krt. 107.) részére fém platformok csiszolása, eseti megrendelés alapján”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12661

Ajánlattételi határidő: 2022. október 27 11:30

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést a szerződés hatálybalépésétől (mindkét fél általi aláírásától) számított 2 évig tartó időszakra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján, amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 millió Forintot, érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

SZTE IKIKK 3D Kompetenciaközpont (6725 Szeged, Tisza L. krt. 107.) részére fém platformok csiszolása, az alábbiak szerint:

  • Megrendelő a fém 3D nyomtatás során a nyomtatott tárgyat egy szerszámacélból (1.1730 (C45)) készült fém építési platformra (méret: 252x252 mm +/- 0,5 mm) nyomtatja. A nyomtatási technológiából adódóan fém porszemcséket olvaszt össze egy koncentrált nagy energiájú, pásztázó lézernyaláb felhasználásával, melynek következtében a nyomtatott tárgy a fém építési platform felületéhez szilárdan rögzül. A tárgy nyomtatása vertikálisan, rétegről rétegre történik, ezért a fém építési platform bizonyos fizikai paramétereinek megtartása a sikeres 3D nyomtatás szempontjából elengedhetetlen. Ilyen paraméterek:
    • párhuzamosság (az építési platform nyomtatási felszíne és az alap párhuzamossága): 0,012/100 mm
    • simaság (az építési platform nyomtatási felszínének simasága): 0,03 mm
  • Az építési platform és a nyomtatott darab szétválasztását megfelelő pontossággal kell elvégezni, hogy el lehessen kerülni a termék és az építési platform indokolatlan sérülését.
  • A Vállalkozótól a következő munka elvégzését várjuk:
    • A nyomtatási darabok eltávolítása az építési platformról a termékek és a platform sérülése nélkül.
    • Az építési platform nyomtatási felszínének regenerálása minimális anyagvesztés mellett, a következő paraméterek betartásával:
      • párhuzamosság (az építési platform nyomtatási felszíne és az alap párhuzamossága): 0,012/100 mm
      • simaság (az építési platform nyomtatási felszínének simasága): 0,03 mm
    • A regenerálandó építési platformok tervezett száma: 80 db/szerződéses időszak. Megrendelő fenntartja a jogát, hogy a szerződéses időszak alatt a megadott tervezett darabszámoktól eltérjen.
  • Az egyes regenerálandó platformok megrendelése e-mailen történik a Megrendelő felhasználó egységének (IKIKK 3D Kompetenciaközpont) a kapcsolattartója által.
  • A platformok Vállalkozó telephelyére, majd a Megrendelő 6725 Szeged, Tisza L. krt. 107. telephelyére történő oda-vissza szállításáról Megrendelő gondoskodik.


Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Vállalkozói szerződés.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a tervezett darabszámra (80 db) mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Fizetési feltételek:

Vállalkozó minden egyes megrendelésről teljesítésigazolás után 1 db számla benyújtására jogosult az adott megrendelés darabszáma szerint az egységára alapján. Megrendelő a számlák ellenértékét a számla kézhezvételétől számított 30 napos fizetési határidővel, átutalással fizet ki.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Geretovszky Zsolt dr., egyetemi docens SZTE TTIK Fizikai Intézet Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék/ SZTE IKIKK 3D Központ, tel: +36 (62) 544-658

email: gero@physx.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: DENTECH 90 Műszeripari Bt., 6728 Szeged, Baktói út. 51.
Nyertes ajánlati ár: 1 680 000,-Ft+ÁFA