Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12556

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE részére a 9/2015. (III.25.) BM rendelet előírása alapján tűzvédelmi szaktevékenység szolgáltatásként történő ellátása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12556

Ajánlattételi határidő: 2022. szeptember 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést 2022. október 10-től számított 1 évig tartó időtartamra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE részére a 9/2015. (III.25.) BM rendelet előírása alapján tűzvédelmi szaktevékenység szolgáltatásként történő ellátása az 1. számú mellékletben részletezve, mely a felhívás csatolmányaként megtekinthető.

 

Vállalkozó igény esetén köteles legalább heti 20 órában a Szegedi Tudományegyetem MI Védelmi Iroda Szeged, Tisza L. krt. 47. sz. alatti épületében, vagy az irodavezető által kijelölt egyéb helyszínen személyes jelenlétet biztosítani kapcsolattartás céljából.

 

Vállalkozó továbbá köteles vállalni, hogy 24 órában a Megrendelő rendelkezésére áll, illetve szükség esetén a bejelentéstől számított 1 órán belül a SZTE érintett helyszínére kiérkezik.

Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
1. sz. melléklet_ellátandó_feladatok.docx
2. sz. melléklet_SZTE_épületei.xlsx
3. sz. melléklet_SZTE_munkakörök.xlsx
Vállalkozói_szerződés_tervezet.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt felolvasólap beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a 12 hónapra mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.


További információk:

Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 1 fő a teljesítésbe bevonni kívánt tűzvédelmi mérnöki felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberrel.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a teljesítést végző szakembere felsőfokú tűzvédelmi mérnöki végzettségét igazoló dokumentuma másolatát.

  • Ajánlattevő rendelkezzen minimum 3 éves tűzvédelmi szaktevékenységre vonatkozó szakmai gyakorlattal, melyet min. 5 000 munkavállalót foglalkoztató vállalkozásnál/intézménynél végzett.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon egyszerű referencianyilatkozatot a minimum 3 éves tűzvédelmi szaktevékenységre vonatkozó szakmai gyakorlatáról. Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét tól-ig (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését, a részéről információt adó személy nevét és elérhetőségét és munkavállalói létszámát.

  • Ajánlattevő rendelkezzen tűzvédelmi oktatás területén szerzett minimum 3 éves szakmai tapasztalattal.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatoljon egyszerű referencianyilatkozatot a minimum 3 éves tűzvédelmi oktatás területén szerzett szakmai tapasztalatáról. Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét tól-ig (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését, és a részéről információt adó személy nevét és elérhetőségét.

  • Ajánlattevő rendelkezzen speciális oktatási tematikával az SZTE valamennyi munkaköréhez, illetve nagyszámú munkavállalói és hallgatói létszámhoz. Az SZTE munkakörei a felhívás 2. sz. mellékleteként megtekinthetők.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik speciális oktatási tematikával az SZTE valamennyi munkaköréhez.


Fizetési feltételek: Vállalkozó teljesítésigazolást követően havonta 1 db számla benyújtására jogosult az adott hónapot követő hónap 15-ig, melyeket a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napos fizetési határidővel, átutalással teljesít.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Pap Róbert, irodavezető MI Védelmi Iroda, tel: +36 62/544-472

email: pap.robert@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Kónya József egyéni vállalkozó, 6727 Szeged, Duna u. 17/B.
Nyertes ajánlati ár: 9 000 000,-Ft+ÁFA