Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12452

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE SZAOK Orvosi Genetikai Intézet, Laboratóriumi Medicina Intézet, Orvosi Mikrobiológiai Intézet, Egészséggazdaságtani Intézet részére nyomtatott regionális sajtóban sajtócikkek megjelentetése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12452

Ajánlattételi határidő: 2022. július 21 09:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Felek a szerződést 2022. szeptember 01-től számított 2023. október 31-ig tartó időszakra kötik.

A beszerzés rövid ismertetője:

Feltételes beszerzési eljárás indokai az alábbiak:

A 3 db 1/6 oldalas vagy azzal egyenértékű sajtócikk megjelentetése nyomtatott regionális sajtó egészség/életmód/gyógyászat tématerületen vonatkozásában a projekt módosítási igény jelenleg folyamatban van.


Nyomtatott regionális sajtóban 4+3 (feltételes) db sajtócikk megjelentetése az alábbiak szerint:

  • A megjelentetni kívánt cikkekhez a komplett anyagot (szöveg, kép, projekt logók) Megrendelő biztosítja.
  • Vállalkozó feladata az átadott anyag nyomtatott sajtóban való megjelentetése.
  • Vállalkozó köteles a cikkeket tartalmazó sajtók 1-1 példányát a megjelenés napját követő 5 munkanapon belül átadni a Megrendelőnek.
  • Mennyiség és megjelentetés helye:
    • Helyi/regionális nyomtatott médiában, Csongrád-Csanád megyében megjelenő napilapban 4+3 (feltételes) db sajtócikk megjelentetése. Figyelem: A nyomtatott sajtó megnevezése, ahol a cikkek megjelentetése történni fog kötelezően megnevezendő az ajánlatban!
    • 2 db 1/1 oldalas vagy azzal egyenértékű sajtócikk megjelentetése egészség/életmód/gyógyászat tematikájú nyomtatott regionális sajtóban
    • 2 db 1/4 oldalas vagy azzal egyenértékű sajtócikk megjelentetése nyomtatott regionális sajtóban.
    • Amennyiben a Támogató Szerv részéről a folyamatban levő projekt módosítási igény elfogadásra kerül, akkor további 3 db 1/6 oldalas vagy azzal egyenértékű sajtócikk megjelentetése nyomtatott regionális sajtóban egészség/életmód/gyógyászat tématerületen. Ha a módosítási igény elutasításra kerül a Támogató Szerv részéről, úgy Megrendelő nem kéri a 3 db megjelentetést és ez esetben Vállalkozó az ezen sajtócikkekre vonatkozó vállalkozói díjra nem jogosult.
  • Tervezett ütemezés:
    • Megrendelő a pontos megjelenések dátumát a szerződéskötést követően egyezteti a Vállalkozóval.
    • 2022. szeptember 1 - 2022. december 31.:
      • 1 db 1/6 oldal – nyomtatott regionális sajtóban egészség/életmód/gyógyászat tématerületen megjelenés (feltételes, megrendelése csak a Támogató Szerv részéről folyamatban levő projekt módosítási igény elfogadása esetén)
      • 1 db 1/4 oldal nyomtatott regionális sajtóban megjelenés
      • 1 db 1/1 oldal – nyomtatott regionális sajtó egészség/életmód/gyógyászat tématerületen megjelenés
    • 2023. január 1 - 2023. április 30.:

      • 1 db 1/1 oldal – nyomtatott regionális sajtó egészség/életmód/gyógyászat tématerületen megjelenés

    • 2023. május 1 - 2023. augusztus 31.:
      • 1 db 1/6 oldal – nyomtatott regionális sajtóban egészség/életmód/gyógyászat tématerületen megjelenés (feltételes, megrendelése csak a Támogató Szerv részéről folyamatban levő projekt módosítási igény elfogadása esetén)
    • 2023. szeptember 1 - 2023. október 31.:
      • 1 db 1/4 oldal nyomtatott regionális sajtóban megjelenés
      • 1 db 1/6 oldal nyomtatott regionális sajtóban egészség/életmód/gyógyászat tématerületen megjelenés (feltételes, megrendelése csak a Támogató Szerv részéről folyamatban levő projekt módosítási igény elfogadása esetén)

 



Letölthető állományok:
Felolvasolap.docx
Nyilatkozat_KATA.doc
szerz.terv.sajto.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt felolvasólap kitöltésével kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Ajánlatkérő az ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt, az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan felmerülő költségre.


További információk:

Pályázati forrás: ROHU339, HEALTH-PREGN-RO-HU

 

Számlázási cím: Szegedi Tudományegyetem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Számlaküldési cím: Szegedi Tudományegyetem - 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Fizetési mód:

Vállalkozó teljesítésigazolást követően a szolgáltatás díjáról megjelenésenként 1-1 db (mindösszesen 7 db) számla benyújtására jogosult, melyeket a SZTE a számla kézhezvételét követő 30 napos fizetési határidővel, banki átutalással egyenlíti ki az SZTE SZAOK Orvosi Genetikai Intézet által igazolt teljesítést követően.

 

A Szegedi Tudományegyetem, mint Ajánlatkérő, a vonatkozó jogszabályok (Art.) értelmében, amennyiben katás vállalkozó üzleti partnerei részére adott tárgyévre vonatkozóan összességében bruttó 3 millió forintot meghaladó értékben könyvel bevételt, akkor a 3 millió forintot meghaladó értékrész után 40%-os adót köteles befizetni a NAV felé.

Ennek megfelelően Ajánlatkérő azon Ajánlattevők ajánlatát, akiknek a katás nyilatkozatában jelzett Ajánlatkérőtől származó bevétele és a jelen ajánlati ára eléri vagy meghaladja a fentebb említett értékhatárt az alábbiak szerint veszi figyelembe az értékelés során:

 

*(Ajánlatkérőtől származó bevétel + jelen ajánlati ár 3 millió forintot meghaladó része x 0,4) + jelen ajánlati ár

 

*Jelmagyarázat: Amennyiben Ajánlattevő az ajánlata részeként benyújtott nyilatkozatában foglaltak alapján katás vállalkozónak minősül és a fentebb említett értékhatárt jelen ajánlattételével eléri, illetve meghaladja, akkor a Szegedi Tudományegyetem fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező ajánlatok értékelése során a 3 millió forintot meghaladó értékrészre vonatkozó 40%-os adóterhet a katás vállalkozó ajánlati árához hozzáadja, és az így keletkező mindösszesen értéket veszi alapul a bontási- értékelési folyamat során.

 

Ajánlattevő benyújtott ajánlatához köteles a kiíráshoz csatolt NYILATKOZAT-ot is kitöltve és cégszerűen aláírva csatolni!

Amennyiben Ajánlattevő tárgyévben egyszer már feltöltötte rendszerünkbe kisadózás szempontjából NEMLEGES NYILATKOZATÁT azt ismételten benyújtani nem szükséges!


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bucsainé Pados Anikó, projektmenedzser SZTE Rektori Hivatal Projektmenedzsment Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-732, +36 (62) 544-000/6732

email: bucsaine.pados.aniko@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: ELEGÁL KFT.
Nyertes ajánlati ár: 3 187 000,-Ft+ÁFA