Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12406

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „SZTE JGYPK Művészeti Intézet Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) zongoráinak és pianínóinak hangolása, eseti javítása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12406

Ajánlattételi határidő: 2022. július 08 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2022. szeptember 01-től számított 3 évig

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.

 

SZTE JGYPK Művészeti Intézet Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) zongoráinak és pianínóinak hangolása, eseti javítása, az alábbiak szerint:

A zongorák és pianínók márkája, darabszáma és fellelhetősége:

  • 14 db zongora:
    • Kawai – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8013. sz. terem
    • Yamaha – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8013. sz. terem
    • Weinbach – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8014. sz. terem
    • Bechstein – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8005, 8018. sz. terem
    • Petrof – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8001. sz. terem
    • Förster – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8003, 8004, 8005, Alkalmazott Pedagógiai Intézet 7014. sz. terem
    • Ibach – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8007. sz. terem
    • Boston – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8103. sz. terem
    • Csajka – JGYPK főépület (Szeged, Boldogasszony sgt. 6.) fszt. díszterem
    • Petrof – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8109. sz. terem
  • 11 db pianínó:
    • Petrof – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8016, 8101, 8102, 8110. sz. terem, Rajz Tanszék (Szeged, Brüsszeli krt. 37.) emeleti folyosó
    • Weinbach – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8103. sz. terem
    • Förster – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8002, 8006, 8111. sz. terem
    • Kawai – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 8017. sz. terem
    • Blüthner – Ének-zene Tanszék (Szeged, Hattyas u. 10.) 3021. sz. terem

 

Szerződéses feltételek:

  • Vállalkozónak a zongorák és pianínók hangolását a szerződéses időszak alatt minden évben 2 alkalommal február és szeptember hónapokban kell elvégeznie.
  • Vállalkozó köteles munkaidőben telefon és e-mail elérhetőséget biztosítani a zongorák, pianínók meghibásodásának a bejelentésére.
  • Vállalkozó köteles a telefonon vagy e-mail-en keresztül történt bejelentést követően maximum 2 órán belül megkezdeni a helyszínen a hibajelenség okának a meghatározását.
  • Vállalkozó köteles a hangolás és az eseti javítás rezsióradíját a szerződéses időszak alatt azonos szinten tartani, azon nem emelhet.
  • A szerződéses időszak alatt a szerződés tárgyát képező zongorák/pianínók darabszáma beszerzéssel bővülhet, selejtezéssel csökkenhet.
  • A szerződés keretösszege: nettó 3.100.000,- Ft/3 év. Megrendelő a szerződéses időszak alatt nem rendelhet meg olyan szolgáltatást, amellyel a szerződés keretében beszerzett szolgáltatás mindösszesen ellenértéke meghaladja a nettó 3,1 millió Ft-os keretösszeget. Amennyiben a szerződéses időszak lejártát megelőzően a megrendelt szolgáltatások mindösszesen ellenértéke eléri a keretösszeget a szerződés automatikusan megszűnik.
  • Megrendelő jogosult a szerződést indoklás nélkül 30 napos felmondási határidővel felmondani.





Letölthető állományok:
Felolvasólap.docx
Nyilatkozat_KATA.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt Felolvasólap tételes beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a hangolási díjra és az eseti javítási rezsióradíjra megadott bruttó összegek súlyszámok alapján számított súlyozott mindösszesen összegét fogja értékelni a bírálat során.

Figyelem!!! A hangolásra és a rezsióradíjra megadott összegeknek tartalmazniuk kell a helyszínre történő kiszállás díját is.


További információk:

Alkalmassági feltételek:

  • Ajánlattevő csatoljon referencianyilatkozatot az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 1 évben végzett minimum 1 db zongora és minimum 1 db pianínó hangolásáról.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát.

  • Ajánlattevő rendelkezzen legalább 10 éves szakmai tapasztalattal zongora/pianínó hangolás, javítás területéről.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja a teljesítésben résztvevő szakembere önéletrajzát, melyből egyértelműen ki kell derülnie a fenti legalább 10 éves szakmai tapasztalatnak.

 

Fizetési feltételek: Vállalkozó a hangolásokról teljesítésigazolás után évente kétszer (február és szeptember hónapokat követően 1-1 db, valamint minden egyes javítást követően, a kiállított munkalap alapján 1 db számla benyújtására jogosult, melyeket a SZTE a számla kézhezvételétől számított 60 napon belüli fizetési határidővel, átutalással fizet ki. Vállalkozó a hangolásra és az eseti javításra adott rezsióradíját a szerződés időtartama alatt nem változtathatja meg. Vállalkozó köteles a megadott hangolási díja alapján az évi 2 alkalommal alkalmanként ténylegesen hangolt zongora/pianínó darabszámnak, valamint a megadott óradíja alapján az egyes javításokat követően a javítás tényleges időtartamának megfelelően elszámolni. A ténylegesen hangolt zongora/pianínó darabszám a teljesítésigazolásban, javítás esetén a javítás tényleges időtartama a munkalapon kerül rögzítésre. Vállalkozó a javítási óradíjon felül jogosult leszámlázni a javítás során felhasznált anyagok, alkatrészek költségeit, melyek szükségességéről és áráról előzetesen köteles egyeztetni a megrendelővel. Vállalkozó csak a javításra adott árajánlatának megrendelő általi elfogadását követően kezdheti meg a javítást.

 

A Szegedi Tudományegyetem, mint Ajánlatkérő, a vonatkozó jogszabályok (Art.) értelmében, amennyiben katás vállalkozó üzleti partnerei részére adott tárgyévre vonatkozóan összességében bruttó 3 millió forintot meghaladó értékben könyvel bevételt, akkor a 3 millió forintot meghaladó értékrész után 40%-os adót köteles befizetni a NAV felé.

Ennek megfelelően Ajánlatkérő azon Ajánlattevők ajánlatát, akiknek a katás nyilatkozatában jelzett Ajánlatkérőtől származó bevétele és a jelen ajánlati ára eléri vagy meghaladja a fentebb említett értékhatárt az alábbiak szerint veszi figyelembe az értékelés során:

 

*(Ajánlatkérőtől származó bevétel + jelen ajánlati ár 3 millió forintot meghaladó része x 0,4) + jelen ajánlati ár

 

*Jelmagyarázat: Amennyiben Ajánlattevő az ajánlata részeként benyújtott nyilatkozatában foglaltak alapján katás vállalkozónak minősül és a fentebb említett értékhatárt jelen ajánlattételével eléri, illetve meghaladja, akkor a Szegedi Tudományegyetem fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező ajánlatok értékelése során a 3 millió forintot meghaladó értékrészre vonatkozó 40%-os adóterhet a katás vállalkozó ajánlati árához hozzáadja, és az így keletkező mindösszesen értéket veszi alapul a bontási- értékelési folyamat során.

 

Ajánlattevő benyújtott ajánlatához köteles a kiíráshoz csatolt NYILATKOZAT-ot is kitöltve és cégszerűen aláírva csatolni!

Amennyiben Ajánlattevő tárgyévben egyszer már feltöltötte rendszerünkbe kisadózás szempontjából NEMLEGES NYILATKOZATÁT azt ismételten benyújtani nem szükséges


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Maczelka Noémi dr., intézetvezető SZTE JGYPK Művészeti Intézet, tel: +36 (62) 544-758, +36 (62) 544-000/4758, +36 (62) 546-049, +36 (62) 544-000/6049

email: maczelka.noemi@szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Lantos Tibor egyéni vállalkozó, 6723 Szeged, Róna u. 10/B.
Nyertes ajánlati ár: 3 100 000,-Ft+ÁFA