Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12318

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Szálláshely biztosítása 3 éjszakára a SZI4C nemzetközi konferencia résztvevői számára, tervezetten 150 főre, 2 db hotelben
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12318

Ajánlattételi határidő: 2022. május 24 11:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2022. szeptember 29-október 2.

A beszerzés rövid ismertetője:

Tisztelt Ajánlattevők!


Az ajánlattételi felhívásban javításra került a szolgáltatás dátuma (2022. szeptember 29-október 2. 3 éjszaka), valamint a napok, amikor reggelit igényelnek a résztvevők. Feltltésre kerültek a javított dokumentumok is.


Szálláshely biztosítása 3 éjszakára a SZI4C nemzetközi konferencia résztvevői számára, tervezetten 150 főre, maximum 2 db hotelben az alábbiak szerint:

 

  • Időpont: 2022. szeptember 29-október 2. 3 éjszaka
  • Tervezett létszám: 150 fő (a vendégeink 18. évüket betöltött egyetemisták és előadók, akik kifejezetten a konferencia miatt érkeznek)
  • Szállodákkal kapcsolatos elvárások:
    • Maximum 2 db, a jelzett létszám elhelyezésére alkalmas, 4 csillagos minősítésű szálloda, mely(ek) az SZTE TIK (6720 Szeged, Ady tér 10.) épületétől gyalogos megközelítéssel maximum 1500 m-es körzetben helyezkedhetnek el.
    • Elhelyezés: 2-től maximum 7 fős szobákban, akár pótágyas megoldással is
    • Reggeli biztosítása 150 főre szeptember 30-án, október 1-jén és 2-án reggel
    • A 4 csillagos szálloda/szállodák nevének és címének megadása kötelező!
  • Parkolási lehetőség: parkolási lehetőség biztosítása, melyet a vendégek saját költségükön használhatnak


Letölthető állományok:
Nyilatkozat02_Katás vállalkozók szűrhetőségére.docx
Szállás specifikáció_EHÖK.docx
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a mellékelt Felolvasólapon kérjük megadni.

Ajánlatkérő a mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania minden a szolgáltatással kapcsolatosan femerülő költségre.


További információk:

Fizetési feltételek:

A szerződés aláírását követően a Megrendelő a Vállalkozó által kibocsátott előlegbekérő/proforma alapján bruttó 3.487.500,- Forint előleget fizet meg vállalkozó bankszámlája javára teljesített átutalással a szerződésben meghatározott időpontig. Vállalkozó tudomásul veszi, hogy a vonatkozó számviteli szabályok szerint az előlegről, annak pénzügyi teljesítésekor az Megrendelő felé előlegszámlát köteles kiállítani. Vállalkozó a szolgáltatás teljesülését és annak Egyetem általi írásban való elfogadását követően 1 darab végszámlát köteles kiállítani, amelyben az előlegek összegét rendezi. A fennmaradó összeg átutalással kerül kiegyenlítésre a rendezvényt követő 30 banki napon belül.

 

A Szegedi Tudományegyetem, mint Ajánlatkérő, a vonatkozó jogszabályok (Art.) értelmében, amennyiben katás vállalkozó üzleti partnerei részére adott tárgyévre vonatkozóan összességében bruttó 3 millió forintot meghaladó értékben könyvel bevételt, akkor a 3 millió forintot meghaladó értékrész után 40%-os adót köteles befizetni a NAV felé.

Ennek megfelelően Ajánlatkérő azon Ajánlattevők ajánlatát, akiknek a katás nyilatkozatában jelzett Ajánlatkérőtől származó bevétele és a jelen ajánlati ára eléri vagy meghaladja a fentebb említett értékhatárt az alábbiak szerint veszi figyelembe az értékelés során:

 

*(Ajánlatkérőtől származó bevétel + jelen ajánlati ár 3 millió forintot meghaladó része x 0,4) + jelen ajánlati ár

 

*Jelmagyarázat: Amennyiben Ajánlattevő az ajánlata részeként benyújtott nyilatkozatában foglaltak alapján katás vállalkozónak minősül és a fentebb említett értékhatárt jelen ajánlattételével eléri, illetve meghaladja, akkor a Szegedi Tudományegyetem fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező ajánlatok értékelése során a 3 millió forintot meghaladó értékrészre vonatkozó 40%-os adóterhet a katás vállalkozó ajánlati árához hozzáadja, és az így keletkező mindösszesen értéket veszi alapul a bontási- értékelési folyamat során.

 

Ajánlattevő benyújtott ajánlatához köteles a kiíráshoz csatolt NYILATKOZAT-ot is kitöltve és cégszerűen aláírva csatolni!

Amennyiben Ajánlattevő tárgyévben egyszer már feltöltötte rendszerünkbe kisadózás szempontjából NEMLEGES NYILATKOZATÁT azt ismételten benyújtani nem szükséges!


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Vincze Alexandra Erika, irodavezető SZTE EHÖK - Egyetemi Hallgatói Önkormányzat, tel: +36 (62) 343-094, +36 (62) 544-000/3094

email: ehokiroda@gmail.com


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Mórahalmi Rozsmalom Kft.
Nyertes ajánlati ár: 6 653 571,-Ft+ÁFA