Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12134

Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Nemzeti Tehetség Program (NTP) „SZTE Virtus – komplex tehetséggondozás egyetemi hallgatók és fiatal kutatók számára” című nyertes pályázat prototípus építő workshop képzésének kidolgozása és megtartása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12134

Ajánlattételi határidő: 2022. március 04 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződés időtartama: 2 félév alapján, 3 hónap (Szerződéskötéstől-2022. április 30.; 3 hónap (2022. szeptember 16-2022.november 30)

A beszerzés rövid ismertetője:

A szolgáltatás ismertetése:

 

A szolgáltatás beszerzésének célja az NTP pályázat keretein belül olyan prototípus építő műhelymunka sorozat kidolgozása és megtartása, amely projekt alapú, tematikus, gyakorlatorientált tehetséggondozást tesz lehetővé. A szolgáltatás során a termékfejlesztéshez elengedhetetlen grafikai tervezési, valamint olyan műszaki kompetenciák kerülnek átadásra, mint a 3D modellezés, 3D nyomtatás, mikrokontroller programozás és elektronikai alapok, alapvető vektor és rasztergrafikai ismeretek. A két féléven átívelő 60 órás műhelymunka szolgáltatás a célcsoportot az innovatív ötleteik megvalósítására, a digitális kompetenciáik, valamint a termékfejlesztéshez köthető készségek és szakmai tudás elsajátítására ösztönzi.

A szolgáltatás során a képzés egyes moduljai személyes jelenléti oktatás keretében valósulnak meg, melyhez a helyszínt az Ajánlatkérő biztosítja. Amennyiben a járványügyi szabályozások nem teszik lehetővé a személyes kontaktórás oktatást, abban az esetben a szolgáltatás helyszíne online platformra helyeződik át. Az egyes modulok közé beépített konzultációs lehetőségek minden esetben online platformon kerülnek megrendezésre.

A kurzushoz tartozó eszközöket, infrastruktúrát beleértve a lebonyolításhoz szükséges szoftvert is az Ajánlatkérő biztosítja.

A tanfolyamon résztvevő maximum 40 fő részére a minimum 1 fő oktatót és a képzéshez szükséges példafile-okat az Ajánlatadó biztosítja elektronikus formában.

A prototípusépítő műhelysorozat Demo Day rendezvénnyel zárul, ahol a hallgatók bemutatják a tanfolyamon megszerzett tudásukat. A hallgatók teljesítményének értékelésére az Ajánlatadó tesz javaslatot 1-5 érdemjegyek alkalmazásával.

A műhelysorozat egyes alkalmainak pontos időpontját a Felek a szerződéskötést követően egyeztetik.

 

A szolgáltatás teljesítésének részei:

 

  1. félév (Szerződéskötés dátumától-április 30)

Feladat megnevezése

Szolgáltatás óraszáma

Szolgáltatás helyszíne

  1. Információs Nap rendezése a műhelysorozat disszeminálása érdekében

6

Szeged

  1. Ötletgenerálás és felkészülés modul:
    • Inspirációs és validációs források bővítése, példákkal
    • Interaktív ötletkeresés és konzultáció

6

Szeged

  1. Online konzultáció a csapatokkal előre egyeztetett időpontokban

6

Online platform

  1. Grafikai modul:
    • 2D vektor- és rasztergrafika gyakorlat
    • 3D modellezés animációs és VFX szoftverrel

6

Szeged

  1. Online konzultáció a csapatokkal előre egyeztetett időpontokban

6

Online platform

 

 

  1. félév (2022. szeptember 16-november 30)

Feladat megnevezése

Szolgáltatás óraszáma

Szolgáltatás helyszíne

  1. Mikrokontroller programozás és elektronikai alapok modul:
    • Alapvető elektronikai ismeretek - gyakorlat próbapanellel
    • Mikrokontroller programozás gyakorlat Arduino platformon

6

Szeged

  1. Online konzultáció a csapatokkal előre egyeztetett időpontokban

6

Online platform

  1. Gyors prototípus gyártás modul:
    • 3D nyomtatásra tervezés
    • Lézervágásra tervezés
    • Vegyes technikák, prototípus példák, konzultáció

6

Szeged

  1. Online konzultáció a csapatokkal előre egyeztetett időpontokban

6

Online platform

  1. Prototípusépítő műhelysorozat Demo Day

6

Szeged

 

Szerződés időtartama: 2 félév alapján:

  • 3 hónap (Szerződéskötéstől-2022. április 30.)
  • 3 hónap (2022. szeptember 16-2022.november 30)


Ajánlattevő cég alkalmazottjával szembeni elvárások:

1, Ajánlattevő által a teljesítésbe bevonni kívánt legalább 1 szakember rendelkezzen minimum 5 éves tapasztalattal nemzetközi fejlesztési és/vagy oktatási projektekben és/vagy rendelkezzen minimum 5 éves tapasztalattal nemzetközi multidiszciplináris csapatok facilitálásában.

Igazolási mód:

Ajánlatttevő csatoljon referencianyilatkozatot az 1, pontban megfogalmazott elvárások közül legalább egy területen szerzett szakmai tapasztalatáról.

Nyilatkozat tartalmi részei:

Nyilatkozatot adó tevékenységének bemutatása (max. 2000 karakter) melyből egyértelműen ki kell derülnie az 5 éves tapasztalatnak. Legalább 1 db releváns referencia tevékenység / projekt bemutatása (max. 2000 karakter). Kontakt és elérhetőségének megadása.

2, Ajánlattevő által a teljesítésbe bevonni kívánt legalább 1 szakember rendelkezzen minimum 2 éves tapasztalattal terméktervezésben.

Igazolási mód:

Az ajánlattevő csatolja a teljesítésbe bevonni kívánt legalább 1 szakember önéletrajzát, amelyből egyértelműen ki kell derülnie a 2, pontban megfogalmazott elvárásnak.

 

Szállítási cím: 6720 Szeged, Dugonics tér 13.

 

Kapcsolattartó (név, egység, email, telefon): Koppány Enikő, Innovációs Igazgatóság, koppany.eniko@szte.hu, +36 62 544-454



Letölthető állományok:
Nyilatkozat02_Katás vállalkozók szűrhetőségére.docx
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Bírálati szempontok: A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás. Az ellenszolgáltatás összegét a csatolt Felolvasólap tételes beárazásával kérjük megadni.



További információk:

Kifizetés, pénzügyi teljesítés: A kifizetés két összegben tanítási félévenként utólag történik a szerződő felek által a szerződésben rögzített napon.Megrendelő a számla ellenértékét annak kézhezvételétől számított harminc (30) naptári napon belül átutalással egyenlíti ki.

 

A SZTE Kötelezettségvállalási Szabályzata alapján amennyiben a szerződéses ajánlat értéke meghaladja a bruttó 2 mft-ot érvényes szerződés csak az SZTE Kancellár jóváhagyásával köthető. Erre tekintettel tájékoztatjuk a Szolgáltatót/Szállítót, hogy a kancellári jóváhagyás elmaradása esetén a szerződést a Megrendelőnek nem áll módjában megkötni.


Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

 

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

 

A Szegedi Tudományegyetem, mint Ajánlatkérő, a vonatkozó jogszabályok (Art.) értelmében, amennyiben katás vállalkozó üzleti partnerei részére adott tárgyévre vonatkozóan összességében bruttó 3 millió forintot meghaladó értékben könyvel bevételt, akkor a 3 millió forintot meghaladó értékrész után 40%-os adót köteles befizetni a NAV felé.

Ennek megfelelően Ajánlatkérő azon Ajánlattevők ajánlatát, akiknek a katás nyilatkozatában jelzett Ajánlatkérőtől származó bevétele és a jelen ajánlati ára eléri vagy meghaladja a fentebb említett értékhatárt az alábbiak szerint veszi figyelembe az értékelés során:

 

*(Ajánlatkérőtől származó bevétel + jelen ajánlati ár 3 millió forintot meghaladó része x 0,4) + jelen ajánlati ár

 

*Jelmagyarázat: Amennyiben Ajánlattevő az ajánlata részeként benyújtott nyilatkozatában foglaltak alapján katás vállalkozónak minősül és a fentebb említett értékhatárt jelen ajánlattételével eléri, illetve meghaladja, akkor a Szegedi Tudományegyetem fenntartja magának a jogot, hogy a beérkező ajánlatok értékelése során a 3 millió forintot meghaladó értékrészre vonatkozó 40%-os adóterhet a katás vállalkozó ajánlati árához hozzáadja, és az így keletkező mindösszesen értéket veszi alapul a bontási- értékelési folyamat során.

 

Ajánlattevő benyújtott ajánlatához köteles a kiíráshoz csatolt NYILATKOZAT-ot is kitöltve és cégszerűen aláírva csatolni!

Amennyiben Ajánlattevő tárgyévben egyszer már feltöltötte rendszerünkbe kisadózás szempontjából NEMLEGES NYILATKOZATÁT azt ismételten benyújtani nem szükséges!




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Koppány Enikő, üzletfejlesztési menedzser SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, tel: +36 (62) 546-701, +36 (62) 544-000/6701

email: koppany.eniko@rekt.szte.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Surek György e.v.
Nyertes ajánlati ár: 2 358 000,-Ft+ÁFA