Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Szolgáltatás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2022/PSZ12081

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: „A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering szolgáltatás nyújtása”
Ajánlat sorszáma: SZTE/2022/PSZ12081

Ajánlattételi határidő: 2022. február 11 13:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Tervezetten 2022. március 08-tól számított 1 évig (+ 12 hó). Amennyiben a teljesítés a szerződéses időszak alatt mindkét fél megelégedésére történik, és a 12 hónapos időszak lejártát megelőző 30 napig írásban történő elégedetlenségi megkeresés egyik fél részéről sem történik, úgy a szerződés automatikusan további 12 hónappal meghosszabbodik. Megrendelő a szerződés hatálybalépését (tervezetten 2022. március 08.) megelőzően jogosult a keret-megállapodás terhére 2. fordulós árajánlatkérést indítani a keret-megállapodás első fordulójában nyertesnek hirdetett 8 Vállalkozó között, amennyiben a felmerülő konkrét igényének a teljesítési határideje a keret-megállapodás hatálybalépését követő időpontra esik.

A beszerzés rövid ismertetője:

A Szegedi Tudományegyetem rendezvényein catering szolgáltatás nyújtására 1 éves (+12 hó) időtartamú keret-megállapodás, az alábbi feltételek szerint:

1. Ajánlatkérő jelen eljárás eredményeként a 12 hónapos időszakra 8 nyertest hirdet (amennyiben nem érkezik be 8 db érvényes árajánlat, akkor az érvényes ajánlatok számának megfelelő számú nyertest hirdet), akikkel keret-megállapodást köt. Ajánlatkérő az eljárást lezáró szerződés megkötését követő 12 hónap (+12 hónap) időszakban felmerülő catering szolgáltatási igények esetében 2. fordulós árajánlatkérést indít az első körben nyertesként hirdetett 8 ajánlattevő felhívásával. Az ajánlatkérő fenntartja a jogot, hogy egyes, hasonló tárgyú megrendelésekre nem a jelen keret-megállapodás nyerteseitől kér árajánlatot.

2. Ajánlatkérő azon ajánlattevő ajánlatát automatikusan érvénytelennek nyilvánítja és nem veszi figyelembe az értékelés során, akivel a korábban megkötésre került keret-megállapodásaiban az igénylő szervezeti egységek teljesítményértékelése alapján többszöri rossz minősítés miatt szerződést bontott.

3. Rendezvények időpontja:

A 12 hónapos (+ 12 hónap) időszakban felmerülő konkrét igények szerint.

4. Személyi feltételek:

Vállalkozónak minden felmerülő igény esetén kávészünetek esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet és minimum 1 db kávéfőzőt, az állófogadások esetében 50 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet, és ültetett tányérszervizes fogadások esetében 25 főnként minimum 1 fő kiszolgáló személyzetet kell biztosítania a kiszolgálás, felszolgálás idejére, amennyiben Megrendelő a konkrét igényben a fentitől eltérő létszámú személyzetet nem jelöl meg. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatás helyszínének rendezéséhez, terítéshez, esetleges díszítéshez, valamint a helyszín eredeti állapotba visszarendezéséhez az étkezés típusonként minimálisan meghatározott kiszolgáló személyzeten felül akkora létszámú személyzetet biztosítani, amely alkalmas az előírt időpontokra elvégezni a szükséges feladatokat.

5. Tárgyi feltételek:

A felszolgáláshoz Vállalkozó köteles üvegpoharakat, porcelán tányérokat (nem papír, nem műanyag), tálaló- és szedőeszközöket (nem papír, nem műanyag), terítőket és szalvétákat biztosítani. Ettől csak Megrendelő konkrét igénye alapján térhet el. Vállalkozó köteles térítésmentesen könyöklőket is biztosítani az állófogadáshoz, amennyiben az igénylő részéről a konkrét catering szolgáltatás kapcsán felmerül ennek az igénye. Főszabályként Vállalkozó köteles elvégezni – amennyiben a konkrét igény kapcsán releváns – a regisztrációs asztal, az elnöki asztal, valamint a svédasztal kasírozását. Vállalkozó köteles a catering szolgáltatáshoz kapcsolódó minden asztalt és könyöklőt terítővel ellátni. Főszabálytól való eltérés csak a konkrét ajánlatkérésben megadott egyéb igény esetén lehetséges.

6. Egyéb feltétel:

Minden 2. fordulós árajánlatkérést követően a nyertesként kihirdetett vállalkozó a szolgáltatás megkezdése előtt legalább 1 munkanappal (a rendezvény jellegétől függően akár ezt megelőzően is) köteles személyesen legalább 1 alkalommal (a rendezvény jellegétől függően akár több alkalommal is) megtekinteni a szolgáltatás helyszínét, és személyesen egyeztetni a szolgáltatás pontos részleteit az igénylő képviselőjével. Amennyiben a 2. fordulós árajánlatkérés során a megrendelőtől egyéb kapcsolódó igény is érkezik, úgy a Vállalkozó köteles azokat is teljesíteni:

  • Catering szolgáltatás egyetemi helyszínét – egyéb rendelkezés hiányában – köteles maga bérelni, a Megrendelő által meghatározott fix használati díjért. Megrendelő az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) használati díj összegét a konkrét igényre indított 2. fordulós árajánlatkérése során megadja a beárazandó táblázatban.
  • Catering szolgáltatás Megrendelő által meghatározott helyszínét – egyéb rendelkezés hiányában – köteles maga bérelni, arra a megjelölt helyszín képviselőjétől ajánlatot kérni. Vállalkozó a kapott ajánlat alapján az Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) bérleti díj összegét a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.
  • Catering szolgáltatás helyszínét a Megrendelő által meghatározott fix díjért, Megrendelő konkrét igényének megfelelően köteles díszíteni/díszíttetni, főasztalt virágdísszel ellátni. Megrendelő a díszítés/virágdísz Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) díját a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során megadja a beárazandó táblázatban.
  • Catering szolgáltatás helyszínén szükség szerint köteles olyan közreműködő személyt (hostess) bevonni, aki a rendezvény szervezése, a vendégek fogadása, irányítása, regisztrációja körében a Megrendelővel együttműködve, a Megrendelő segítségére van. Vállalkozó a közreműködő személy Egyetem által fizetendő (Egyetem felé továbbszámlázható) díját a konkrét igényre a 2. fordulós árajánlatkérés során a beárazandó táblázatban az ajánlata részeként tudja megadni.

7. Teljesítmény értékelés:

Megrendelő a Vállalkozási keret-megállapodás szerződésszerű teljesítése körében az alábbiak szerint teljesítményértékelést alkalmaz:

A Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a

  • keret-megállapodás megkötése után a 2. fordulós árajánlatkérés során a konkrét igények alapján összeállított és részére megküldött 3 egymást követő ajánlattételi felhívásra nem tesz ajánlatot, vagy
  • a keret-megállapodás teljes időtartama alatt mindösszesen 6 alkalommal nem tesz ajánlatot.
  • mindösszesen 2 alkalommal a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” (a kiírás 6. sz. mellékleteként megtekinthető) dokumentumban a nyújtott catering szolgáltatására összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítést kap.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozóval kötött keret-megállapodást azonnali hatállyal rendkívüli felmondással megszüntetheti.

Megrendelő köteles a „Kitelepüléses catering szolgáltatás teljesítésének részletes értékelése” dokumentumot a Vállalkozóval ellenjegyeztetni, amennyiben azt összességében 3-as, vagy annál rosszabb minősítéssel értékeli.

Továbbá a Vállalkozó nem tesz eleget a keret-megállapodást lezáró szerződés szerződéses kötelezettségének, amennyiben a

  • a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, valamint a SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központban lebonyolításra kerülő rendezvények esetében a konkrét szolgáltatás teljesítése alkalmával a Megrendelő részéről tartott ellenőrzés során mindösszesen 2 alkalommal nem felel meg az adott épületre vonatkozó „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” és/vagy a „Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók” c. dokumentumnak.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót az adott épületből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül azt az épületet nevezi meg, ahonnan a Vállalkozó kitiltásra került a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.

  • a SZTE bármely épületében lebonyolításra kerülő rendezvények esetében a konkrét szolgáltatás teljesítése alkalmával a Megrendelő részéről tartott ellenőrzés során mindösszesen 2 alkalommal nem felel meg a „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” c. dokumentumnak.

A fentiek megvalósulása esetén Megrendelő a Vállalkozót a SZTE épületeiből a keret-megállapodás még hátralévő időtartamára kitilthatja. Ez esetben Megrendelő a Vállalkozót azon catering szolgáltatások esetében, melynél az igénylő a lebonyolítás helyszínéül a SZTE valamely épületét nevezi meg a továbbiakban nem kéri fel ajánlattételre.

8. Minta, catering szolgáltatás műszaki tartalma, bírálati szempontok:

Az Ajánlattevőnek az alábbi menüsort kell beárazni. A jelen eljárásban az alkalmassági minimumkövetelményeknek megfelelő, a menüsor beárazása alapján első 8 legalacsonyabb árú Ajánlattevővel köt az Ajánlatkérő keret-megállapodást (amennyiben nem érkezik be 8 db érvényes árajánlat, akkor az érvényes ajánlatok számának megfelelő számú Ajánlattevővel).

Az alább megadott minta ellenértékét az alábbi mennyiségi adatokkal kell megadni:

  • Résztvevők száma: 80 fő
  • 1 alkalommal kávészünet, 1 alkalommal szendvicsebéd, 1 alkalommal svédasztalos hideg állófogadás, 1 alkalommal svédasztalos meleg állófogadás, 1 alkalommal ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd lebonyolítása étkezésenként 80 fő részére

 

a) Kávészünet:

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*1 adag/fő frissen főzött kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia, nem termoszos);

*0,3 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

 

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 10 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

 

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

b) Szendvicsebéd:

*3 db/fő mini szendvics (6 féle, bagett méret):

Húsos: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű bagett, kenővaj (nem margarin), sonkás, téliszalámis (pick), saláta, díszítés

Vegetáriánus: frissen sütött fehér és teljes kiőrlésű baget, kenővaj (nem margarin), padlizsánkrémes, juhsajtos, camember sajtos; saláta, díszítés

Vállalkozó igény esetén glutén és laktóz mentes szendvicseket is köteles biztosítani (max. 5 főre)!

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy Pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

 

Tárgyi feltételek:

  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kistányérok biztosítása
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása
  • 15 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

 

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

c) Svédasztalos hideg állófogadás:

*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): görög saláta, orosz hússaláta, kapros zöldség saláta;

*hidegtálak (összesen: min. 20 dkg/fő): csabai töltött karaj, gyümölcsös csirkemell, krémmel töltött sonkatekercs, mini kaszinótojás, mini fasírt;

*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);

*5 dkg/fő vegyes édes sütemény (zserbó, mini linzer, mini rétesek: almás, meggyes; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*5 dkg/fő vegyes sós aprósütemény (kapros túrósfalatkák, csavart mini masnik, stanglik, sajtos aprópogácsa; nem bolti előre csomagolt, frissen sütött);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé, tea vegyesen (kávé: Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

 

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • Svédasztal felkasírozása és svédasztalon virágdísz biztosítása
  • 20 db könyöklő biztosítása (oda és visszaszállítása)
  • Könyöklőkre terítő biztosítása
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

 

Személyi feltételek:

  • min. 2 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

d) Svédasztalos meleg fogadás ültetett formában:

*hideg saláták (3 féle: min. 8 dkg/fő/fajta): francia saláta, cézár saláta, majonézes tojássaláta;

*hideg előételek (3 féle összesen: min. 20 dkg/fő): jérce finomfalatok, frankfurti töltött pulykatekercs, mini kaszinótojás;

*Főételek (összesen: 15 dkg személyenként, az alábbiak szerint ¾ része húsos főétel, ¼ része vegetáriánus főétel)

Húsos főételek (3 féle): csirkemell óvári módra, bakonyi borda, fűszeres nyakas Pékné módra;

Vegetáriánus főételek (2 féle): rántott gomba, rántott sajt,

*köretek (összesen 24 dkg: 8 dkg/fő/fajta és egyenlő arányban): zöldséges rizs, Texas burgonya, galuska;

*frissen sütött házi fehér és teljes kiőrlésű kenyér (személyenként 2 szelet);

*desszert (2 féléből összesen személyenként 1 db): mini képviselőfánk, csokoládé torta;

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

 

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • megfelelő mennyiségű cséving biztosítása
  • Svédasztal felkasírozása és svédasztalon virágdísz biztosítása
  • 4 személyes asztalokra fehér abrosz biztosítása, összesen: 20 db
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása
  • az ételek megnevezése kis táblákon

 

Személyi feltételek:

  • min. 3 fő pincér és 1 fő szakács biztosítása, formaruhában

 

e) Ültetett, tányérszervizes, háromfogásos konferencia-ebéd:

*tárkonyos pulykaragu leves csészében (3 dl/fő);

*sajttal-sonkával töltött rántott pulykamell (14 dkg/fő) petrezselymes burgonyával (20 dkg/fő);

*uborkasaláta (3 dkg/fő);

*somlói galuska (2 dl-es kiszerelésben/fő);

*1 adag/fő frissen főzött (nem termoszos) kávé (Douwe Egberts Omnia);

*0,5 l/fő ásványvíz, üdítő vegyesen (ásványvíz: Theodora, vagy Naturaqua szénsavas és mentes, rostos üdítő: őszibarack, narancs minimum 25 %-os gyümölcs tartalmú, szénsavas üdítő: Coca, vagy pepsi cola, narancs)

Az ásványvíznek és üdítőknek nagy kiszerelésűnek kell lenniük, üvegpoharas adagolással.

 

Tárgyi feltételek:

  • Üveg vizes/üdítős talpas poharak
  • porcelán kis-és nagytányérok tányérok biztosítása, hagyományos evőeszközökkel
  • Porcelán kávéscsésze, kiskanállal, cukor, tej, és tejszín adagoló/kiöntő
  • Frissen főzött kávé, így kávégép
  • 4 személyes asztalokra fehér abrosz biztosítása, összesen: 20 db
  • Sós és vegyes édes sütemény NEM papír tányéron, hanem, kis kosár, ill. porcelán tányéron történő felszolgálása
  • Jó minőségű, kétrétegű szalvéta biztosítása, NEM éttermi egyrétegű
  • Keletkező hulladék összegyűjtése és elszállítása

 

Személyi feltételek:

  • min. 4 fő pincér biztosítása, formaruhában

 

Figyelem! Megrendelő igénye esetén Vállalkozó köteles glutén, laktóz mentes ételt is biztosítani!

Letölthető állományok:
1. sz. melléklet_2022.docx
2. sz. melléklet_2022.docx
3. sz. melléklet_2022.docx
4. sz. melléklet_2022.docx
5. sz. melléklet_2022.doc
6. sz. melléklet_2022.docx
7. sz. melléklet_2022.docx
Felolvasólap.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ellenszolgáltatás összegét a felhíváshoz mellékelt „Felolvasólap” beárazásával kérjük megadni.

Ajánlatkérő a 80 főre mindösszesen megadott bruttó árakat fogja értékelni a bírálat során.

Az ajánlati árnak fedezetet kell nyújtania az étkeztetéssel kapcsolatban felmerülő minden költségre a specifikációban előírtak szerint.

A reprezentációs adó mértékének megfizetése Ajánlatkérő kötelezettsége.


További információk:

9. Ajánlattevővel szembeni elvárások:

  • Ajánlattevő alkalmatlan, ha nem rendelkezik az ajánlattételi felhívás megjelentetését megelőző 24 hónap során kitelepüléssel (tehát nem saját üzlethelyiségben) lebonyolított catering szolgáltatási referenciával az alábbiak szerint:
    • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 50 fő meghívott részvételével kávészünet, vagy legalább nettó 40 ezer forint ellenértékű kávészünet, és
    • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 50 fő meghívott részvételével svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), vagy legalább nettó 150 ezer forint ellenértékű svédasztalos állófogadás (hideg, vagy meleg), és
    • egy zártkörű protokoll rendezvényen, legalább 50 fő meghívott részvételével ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd, vagy legalább nettó 250 ezer forint ellenértékű ültetett, tányérszervizes vacsora/ebéd, és

A referenciák körében nem értékelhető a magánszemélyek által megrendelt pl. lakodalom, személyes program.

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év, hónap, nap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, elérhetőségét, a szolgáltatás tárgyát, a szolgáltatás kitelepüléssel való ellátásának a helyét, címét, továbbá az étkeztetett létszámot, vagy az ellenszolgáltatás összegét. Ajánlatkérő fenntartja a jogot arra, hogy a referenciamunka minőségét a megadott személy útján ellenőrizze és negatív kritika esetén érvénytelenné nyilvánítsa az ajánlatot. Referencianyilatkozat minta a felhívás 1. sz. mellékleteként csatolva.

  • Ajánlattevő – az SZTE épületeiben lebonyolításra kerülő rendezvények esetében - feleljen meg a „SZTE Minősített Cateringpartnerség Feltételei” megnevezésű dokumentumnak, mely az eljárás 2. sz. mellékleteként megtekinthető.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 2. sz. melléklet szerinti dokumentumot, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.

  • Ajánlattevő a SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban, valamint a SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központban lebonyolításra kerülő rendezvények esetében feleljen meg a „Catering szolgáltatások, kitelepülések esetén szükséges tudnivalók” c. dokumentumoknak, melyek az eljárás 3., és 4. sz. mellékleteiként megtekinthetők.

Igazolási mód: Ajánlattevő csatolja az aláírásával ellátott 3., és 4. sz. mellékletek szerinti dokumentumokat, mellyel vállalja, hogy a szerződéskötés időpontjára megfelel a feltételeknek.

  • Ajánlattevő rendelkezzen az ételek elkészítéséhez szükséges saját tulajdonú, vagy bérelt – a hatályos törvények és rendeletek által előírt szakhatósági engedélyekkel rendelkező – háttérkonyhával.

Igazolási mód: Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy rendelkezik a fentiek szerinti háttérkonyhával, valamint adja meg a konyha címét, elérhetőségét.

  • Ajánlattevő egyszerű nyilatkozatban nyilatkozzon, hogy szükség esetén a tárgyi feltételeket (evőeszköz, porcelán tányérokat és kávés csészéket, üveg poharakat, meleg ételeknél, sülteknél csévingeket, kasírozást és az asztalok, könyöklők textil abrosszal történő felterítését) 300 fő részére is tudja biztosítani.
  • A Szegedi Tudományegyetem, mint Ajánlatkérő, a vonatkozó jogszabályok (Art.) értelmében, amennyiben katás vállalkozó üzleti partnerei részére adott tárgyévre vonatkozóan összességében bruttó 3 millió forintot meghaladó értékben könyvel bevételt, akkor a 3 millió forintot meghaladó értékrész után 40%-os adót köteles befizetni a NAV felé. Ajánlattevő benyújtott ajánlatához köteles a kiíráshoz csatolt NYILATKOZAT-ot (7. sz. melléklet) is kitöltve és cégszerűen aláírva csatolni! Amennyiben Ajánlattevő tárgyévben egyszer már feltöltötte rendszerünkbe kisadózás szempontjából NEMLEGES NYILATKOZATÁT azt ismételten benyújtani nem szükséges!

 

10. Második fordulós eljárás szabályai:

Ajánlatkérő a 2. fordulós árajánlatkérés során a 8 nyertes Ajánlattevő részére e-mailben megküldi a konkrét igényt tartalmazó ajánlattételi felhívást. A beérkező ajánlatok közül a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást megajánló Ajánlattevő ajánlatát hirdeti nyertesnek, mely Ajánlattevővel a konkrét igényre a keret-megállapodás kiegészítéseként szerződést köt. Ajánlatkérő több azonos ajánlati ár esetén felkéri az egyező árat adó ajánlattevőket egy új ajánlat adására és a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak közül az alacsonyabbat hirdeti nyertesnek. Amennyiben a kedvezménnyel csökkentett ajánlati árak is egyezőséget mutatnak, akkor Ajánlatkérő sorsolással állapítja meg a nyertest, mely sorsolás helyéről és időpontjáról Ajánlattevőket előre értesíti, hogy igényük esetén jelen tudjanak lenni a sorsoláson.

Ajánlatkérő a konkrét igények 2. fordulós árajánlatkérése során, minden esetben megadja az adott kávészüneten, étkezésen résztvevők tervezett számát, mely létszámok esetében fenntartja a változtatás jogát. Ajánlatkérő a résztvevők létszámában történt eltérést minden igény esetében legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően jelzi a nyertes Ajánlattevő felé. Az elszámolás a megadott egységár(ak) alapján a legkésőbb 3 munkanappal a szolgáltatás megkezdését megelőzően megadott létszámnak megfelelően történik. Felek kötelesek a megadott létszámot a teljesítésigazolásban rögzíteni.

 

Fizetési mód: Vállalkozó teljesítésigazolást követően catering szolgáltatásonként 1-1 db számlát nyújthat be, melyet a SZTE a számla és teljesítésigazolás kézhezvételét követő 30 napon belüli fizetési határidővel, átutalással teljesít. A számlának minden esetben mellékletként tartalmaznia kell számlarészletezőt a reprezentációs adó Megrendelő általi meghatározásához.

 

Szerződéses feltételek: A jelen felhívásban előírtak és az Ajánlattételi felhívás 5. sz. mellékleteként megtekinthető tervezett szerződéses feltételek szerint.


Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Kuczora Attila, irodavezető-helyettes

kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kuczora Attila, beszerzési irodavezető SZTE Beszerzési Iroda, tel: +36 (62) 546-794, +36 (62) 544-000/6794

email: kuczora.attila@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Székely József egyéni vállalkozó, 6722 Szeged, Kálvária sgt. 1.; Magyar Inkluzív Marketing Kft., 6753 Szeged, Berettyó u. 4.; Gold Bolt Kft., 6724 Szeged, Vértói út 7.; Waldorf 2000 Kft., 6722 Szeged, Rákóczi tér 1.; Szabó László egyéni vállalkozó, 6791 Szeged, Vereshomok út 4.; MTVH Kft., 6800 Hódmezővásárhely, Eszperantó u. 3. I/2.
Nyertes ajánlati ár: 49 500 000,-Ft+ÁFA