Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2018/PM08867

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Növénybiológiai Tanszék 6Szeged, Közép fasor 52./ 224 sz. labor válaszfallal történő megosztása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2018/PM08867

Ajánlattételi határidő: 2018. május 03 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2018.06.30

A beszerzés rövid ismertetője:

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: munkaterület adástól számított 15 naptári nap

 

A beszerzés tárgya: SZTE TTIK Növénybiológiai Tanszék, 224-es labor kettéosztása válaszfallal

Helye: Szeged, Közép fasor 52.

 

A beszerzés rövid ismertetője:

 

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)

 

A Megrendelő válaszfallal ketté kívánja osztani a 224-es számú laborhelyiségét.

 

Építész műszaki leírás:

 

10 cm vastag gipszkarton válaszfal építése, 2x2 réteg normál gipszkarton borítással, hőszigeteléssel, mennyezethez rögzítve.

Meglévő álmennyezet szükség szerinti átalakítása a válaszfal építés és klímaszerelés miatt.

Az új válaszfalba fa beltéri nyílászáró elhelyezése kompletten (szerelvényezve, felületkezelve, zárszerkezettel, kilinccsel…), minimum 80cm belső szabad nyílás szélességgel, 210 magassággal, küszöb nélküli kivitelben.

10 cm magas PVC lábazat lábazat kialakítása az új válaszfal 2 oldalára.

Fehér diszperzit festés, előkészítő műveletekkel az új gipszkarton fal két oldalán.

Törmelékelszállítás, finomtakarítás.

 

 

Gépész Műszaki leírás

 

Feladat: a növénynevelő szoba klimatizálása.

Műszaki megoldás: a növénynevelő szoba temperálása az álmennyezetbe épített 2,6kW hűtőteljesítményű inverteres, oldalfali split klímával történik, A klíma hűtő-fűtő kivitelű és infra távvezérlővel szabályozható. A klíma kültéri egység elhelyezése a szinti folyosó végén található teraszon (15m) történik. Elektromos megtáplálás a laborban rendelkezésre álló szabad elektromos teljesítményről.

 

 

 

ÁLTALÁNOS GÉPÉSZETI ELŐÍRÁSOK:

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a teljesítési helyszínről.

A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget abban az esetben is ha a költségvetés tételeinél nem szerepel, de a megvalósításhoz elengedhetetlenül szükséges (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, finomtakarítás költségei).

A szakszerűtlen kivitelezési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni.

A kivitelezés (szerelés, üzembe helyezés) során a munka jellegének megfelelő általános szerelési munkavédelmi utasításban előírtakat be kell tartani.

A gépészeti szerelést a jelenleg érvényben lévő szabványok, és rendeletek szerint kell kivitelezni. A szabványos szerelésről és a megfelelő dokumentáltságról a felelős műszaki vezető gondoskodjon.

 

 

Elektromos műszaki leírás:

 

A kettéválasztott labor elektromos munkáihoz a meglévő világítási hálózatot ketté kell választani, a leválasztott helyiségben 1 világítási kapcsolót kell kiépíteni, A meglévő termosztátot le kell szerelni és a belső helyiségbe kell elhelyezni, a szükséges vezeték a költségvetésben kiírásra került.

A belső helyiségbe fel kell szerelni a meglévővel azonos optikai füstérzékelőt, valamint egy kijáratmutató lámpatestet is.

A munkák végeztével mérési jegyzőkönyvben kell rögzíteni a mérési eredményeket.

 

 

 

A kivitelezési munka nem építési engedély köteles tevékenység.

A munkákra a nyertes Vállalkozónak papír alapú építési naplót kell nyitni és vezetni.

 

 

A műszaki átadáshoz a következő dokumentációk szükségesek:

 

Építési napló lapjainak másolatai

Készre jelentési nyilatkozat: A készre jelentési nyilatkozatot levél formájában küldi el a fővállalkozó az építtetőnek, vagy az építési naplóban közlendő. A folyamat elindítható szóbeli megállapodás esetén is (a Ptk. szerint), viszont ennek körülményes bizonyíthatósága (tanúk) miatt az írásbeliség a javasolt eljárás.

Beépített anyagok teljesítménynyilatkozatai, minőségi tanúsításai, műbizonylatai (rendszerint az ÉMI által kiadott okiratok, engedélyek, (Magyar nyelvű))

MSZ HD 60364-6:2007 szabvány szerinti első felülvizsgálat

Kivitelezői szabványossági nyilatkozat (alkalmazott szabványok feltüntetésével)

Felelős műszaki vezetői szabványossági nyilatkozat

Kezelési, karbantartási utasítások (azon berendezésekről, amik kezeléséről a dolgozókat ki kell oktatni)

Garanciajegyek

 

 

Általános építész előírások:

Az ajánlatnak tartalmaznia kell a finomtakarítás költségeit is.

Az építkezés időtartamára a közterület foglalási engedély, utca, utcarész lezárási, forgalom elterelési engedély beszerzése és annak esetleges költségei is az ajánlattevőt terhelik.

A kivitelezés során figyelembe kell venni, hogy a munkavégzés működő közösségi épületben történik!

A berendezési tárgyak bevédéséről a Vállalkozónak kell gondoskodnia!

A munkavégzésből adódó törmeléket a Vállalkozónak folyamatosan el kell szállítania a munkaterületről. A közlekedési útvonalakat folyamatosan tisztán kell tartani!

A vállalkozók az átadott műszaki leírások, az árazatlan költségvetések és a helyszíni felmérés alapján határozhatják meg a végzendő munkák mennyiségét. Ezt követően nincs mód észrevételezésre.

 

A Vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni.

Kérjük, a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot az ajánlatukhoz csatolni.

 

 

A vállalkozó 1 végszámlát nyújthat be a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel. A megrendelő előleget nem fizet.

 

Helyszíni bejárás helye és időpontja:

Szeged, Közép fasor 52.

2018. április 26. 9 óra

Találkozó az épület portájánál.



Letölthető állományok:
atlathatosagi_nyilatkozat_szte.docx-1.doc.docx
SZTE_MVI_ÉPÍTÉSI SZERZŐDÉS_D-MÉSZ-2016-018-09.doc
tervezett alaprajz.pdf
új biológia válaszfal elektromos gépész árazatlan.xlsx
új biológia válaszfal építész árazatlan.xls
SZTE_MLI_FELOLVASÓLAP_D-MFK-2017-024-01_KIVITELEZÉSI MUNKÁKHOZ.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter, építész műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Vagyongazdálkodási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605

email: koszo.peter@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Regiszter-Ép Kft.
Nyertes ajánlati ár: 721 986,-Ft+ÁFA