Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2023/PM13341

Meghosszabbítva 3. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE SZAOK Egészségtudományi Képzési Tömb bejáratok műkő előlépcsők és bejárati műkő díszítések helyreállítása, felújítása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2023/PM13341

Ajánlattételi határidő: 2023. szeptember 14 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Munkaterület átadásától számított 30 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

SZTE SZAOK Egészségtudományi Képzési Tömb bejáratok műkő előlépcsők és bejárati műkő díszítések helyreállítása, felújítása

 Feladat rövid leírása:

  • Dél-Keleti, Dél-Nyugati és Észak- Nyugati bejáratok műkő előlépcsőinek és műkő díszítéseinek helyreállítása, felújítása
  • Mennyiségek a mellékelt alaprajzok és fotók alapján

ELŐZMÉNYEK:

A mellékelt alaprajzokon és fotókon szerepló SZTE SZAOK Egészségügyi Oktatási Tömb egy nemrégiben újjáépített oktatási épület.

Az újjáépítés során a Dél-Keleti, Dél-Nyugati és Észak Nyugati homlokzaton található bejárati műkő előlépcsők és bejárati műkő épületrészek nem lettek felújítva, azonban az állapotuk ezt indokolttá teszik, hogy összhangban legyenek az új épületrészekkel.

MEGLÉVŐ ÁLLAPOT ISMERTETÉSE:

Az érintett bejáratok műkő előlépcsői megsüllyedtek, kopottak, eltöredeztek. A műkő párkányok, betétek és díszek felületei tisztítást, javítást és felújítást igényelnek.

ÚJ SZERKEZETEK:

Az elbontott lépcső lapok, homloklapok alatti meglévő fogadó szerkezetek állapota, kialakítása ismeretlen. Az új lépcső szerkezetek alatt egy helyszíni monolit vasbeton lépcső-fogadószerkezetet kell kialakítani, helyszíni betonacél szereléssel, min. C24 betonminőségő kibetonozással, alapozással.

A műkő lépcső szerkezeti elemei lehetnek helyszíni felmérések szerint előregyártott, vagy helyszínen készített. Mindenképpen a jelenlegi kialakítást, méreteket, színeket kell visszaállítani.

A helyszíni beton fogadószerkezetet kent talajpára elleni szigeteléssel kell ellátni, majd arra kell építeni az új műkő lépcsőket.

Figyelni kell a lépcsőfokok csúszásmentes kialakítására.

 

FELÚJÍTANDÓ SZERKEZETEK:

A töredezett, repedezett, hiányos részek kijavítását követően a felületek mechanikai, vegyszeres tisztítása szükséges, a „stokkolások” a jelenlegi minták, textúrák alapján kell készüljenek.

 

Teljesítési határidő: Munkaterület átadásától számított 30 naptári nap.

  • Ajánlattevő az Ajánlatkérő által rendelkezésre bocsátott árazatlan költségvetést töltse ki árajánlat gyanánt.

 

A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni, illetve tételesen a kiíráshoz csatolt árazatlan költségvetés kitöltésével és az ajánlathoz történő csatolásával. Kérjük, hogy ajánlatához kitöltve csatolja a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot is.

 

Helyszíni bejárásra Ajánlatkérő lehetőséget biztosít egy általa megjelölt időpontban. Ajánlattevő a helyszíni bejáráson való részvételi szándékát előre jelezni köteles a szakmai kapcsolattartónak.


Helyszín: EKT főbejárat, 6720 Szeged, Szőkefalvi-Nagy Béla utca 6.

Időpont: 2023.08.29. (kedd) 9 óra

Szakmai kapcsolattartó: Bécsi János műszaki szakreferens (becsi.janos@szte.hu), Tel.: 30/158-88-46


A helyszíni bejáráson részt vevők szakmai kérdéseiket a helyszíni bejárást követő 24 órán belül írásban tehetik fel, melyeket a Megrendelő 24 órán belül (munkanapokon) együttesen megválaszol és az ajánlati felhívásban publikál.

Amennyiben az Ajánlattevő nem él a helyszíni bejárás lehetőségével esetleges szakmai kérdéseit a kiírásban megjelölt kapcsolattartó(k) felé írásban az ajánlatételi felhívás első 5 munkanapos etapjában van lehetősége feltenni, melyeket a Megrendelő az ajánlati határidő lezárulását megelőző 24 órában együttesen válaszol meg.

 

Teljesítés:

  • A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be a teljesítésigazoló által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.
  • A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 30 napos fizetési határidővel.

 

Az ajánlattevő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlatkérő részére, az ajánlatnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint.

 

Teljesítésigazoló: Martonosi Attila irodavezető

 

A pályázatból kizáró okok:

Árazatlan költségvetés benyújtásának elmulasztása.



Letölthető állományok:
Építési- Kivitelezési szerzïdés_EKT bejárati mvkï helyreállítás.docx
Specifikáció_EKT mvkïhelyreállítás.docx
1.sz. mell_Alaprajzok és helyszíni fotók.rar
¦razatlan költségvetés_EKT mvkïhelyreállítás.xls
atlathatosagi_nyilatkozat_szte.docx
Felolvasólap.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi az építési-kivitelezési szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: stud-geleva@szte.hu).

 

Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

Bécsi János, Tel.: +36 30/158-88-46; E-mail: becsi.janos@szte.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: stud-geleva@szte.hu) is feltétlen küldjék meg!

 

Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.

 




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Martonosi Attila Csaba, KÜI irodavezető

martonosi.attila@szte.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bécsi János, műszaki szakreferens SZTE SZAOK Dékáni Hivatal, tel: +36 30/158-88-46

email: becsi.janos@szte.hu


Felek rögzítik, amennyiben a finanszírozás az európai uniós forrásfinanszírozás keretrendszerében történik a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 39. § (8) és 256/2021. (V. 18.) Korm. rendelet 52/A. § (6) és a 373/2022. (IX. 30.) Korm. rendelet 34. § (6) foglaltaknak megfelelően Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó összeférhetetlenségi nyilatkozatot tesz Megrendelő/ Vevő kérésére az iránymutatás az összeférhetetlenségek költségvetési rendelet szerinti elkerüléséről és kezeléséről szóló bizottsági közlemény (2021/C 121/01) szerinti esetekben.
Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó köteles nyilatkozatot tenni alvállalkozó igénybe vételéről és alvállalkozó igénybevétele esetén adott esetben aláírt alvállalkozói nyilatkozatot Megrendelő/Vevő kérésére kiállítani. Megrendelő/Vevő a részszámla/végszámla befogadásának feltételeként köti ki, hogy a Eladói/ Megbízotti/ Vállalkozói és alvállalkozói összeférhetetlenségi nyilatkozatokat Megrendelő/Vevő kérésének eleget téve Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó aláírt eredeti példányát elektronikus úton és papír alapon is rendelkezésre bocsátotta.
Amennyiben Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó illetve igénybe vett alvállalkozó adataiban olyan változás következik be, mely érinti az összeférhetetlenségi nyilatkozatot, úgy a módosított nyilatkozatokat Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó megküldi Megrendelő/Vevő részére elektronikus formában és papír alapon egyaránt.

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Aktív Ipari, Építőipari és Kereskedelmi Kft.
Nyertes ajánlati ár: 8 812 157,-Ft+ÁFA