Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2023/PM13153


Módosított műszaki leírás és szerződéstervezet!

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A SZTE SZAOK Népegészségtani, Mikrobiológiai, Élettani, Farmakológiai Intézetek (Szeged, Dóm tér 9-12.) és a Biokémiai Intézet (Szeged, Rerrich Béla tér 1.) homlokzati nyílászáróinak cseréjéhez örökségvédelmi engedélyezési tervdokumentáció készítése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2023/PM13153

Ajánlattételi határidő: 2023. június 07 10:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: a szerződés hatályba lépését követő 60 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Figyelem! A műszaki leírás és a szerződéstervezet módosításra került, valamint feltöltésre került egy kiegészített alaprajz is. Kérem, hogy ajánlattételük előtt mindenképp tekintség meg újra a felhívásunkat!


A beszerzés tárgya: Az SZTE SZAOK Népegészségtani, Mikrobiológiai, Élettani, Farmakológiai Intézetek (Szeged, Dóm tér 9-12.) és a Biokémiai Intézet (Szeged, Rerrich Béla tér 1.) homlokzati nyílászáróinak cseréjéhez örökségvédelmi engedélyezési tervdokumentáció készítése”

 

Munka indítása: a tervezési szerződés hatályba lépését követően azonnal

 

Befejezési határidő:

Teljesítés határideje: 60 naptári nap


A beszerzés rövid ismertetője:

 

Az SZTE a Szeged, Dóm tér 9-12. számú épület (hrsz.: 3729) és a Szeged, Rerrich Béla tér 1. számú épület (hrsz.: 3728/6) részleges homlokzati nyílászáró cseréjét tervezi. Az épületegyüttes egyedi műemléki védelem alatt áll, ezért az ablakcsere örökségvédelmi engedélyhez kötött. A Dóm téri épület esetén – az ablakokra vonatkozóan - az összes homlokzat érintett az összes épületszinten, kivéve a tetősíkablakokat és a 2. emeleti alaprajzon a Vegytani Intézet már cserélt ablakait. Az ajtók esetében csak a klinika parkra néző ajtók felújítási lehetőségeit vagy cseréjét kell megvizsgálni. A Rerrich Béla téri épületegyüttes esetén csak a csatolt 2. emeleti alaprajzon látható mindkét oldali homlokzat a téma.

 

A megbízás tárgya az örökségvédelmi engedélyezési tervdokumentáció elkészítése, amely az alábbi munkarészekkel egészül ki:

  • nyílászáró konszignáció
  • gyártmányterv az eltérő kialakítású ablak- és ajtószerkezetekről
  • árazott és árazatlan költségvetés
  • tervezési szempontok: műemlékvédelmi megfelelőség, hőtechnikai teljesítmény (energiatakarékosság), költséghatékonyság


A tervezés során az érintett nyílászárókat egyenként felül kell vizsgálni, a szükséges beavatkozás mértékét (felújítás és hőszigetelés / csere) az örökségvédelmi hatósággal egyeztetve kell meghatározni!

 

A tervdokumentáció tartalmi és formai követelményeire vonatkozóan örökségvédelmi hatósági előzetes egyeztetés szükséges tervezői oldalról. Az engedélyezési eljárást Megrendelő folytatja le, de az eljárás során, az esetleges hiánypótlásokra tekintettel, tervezőnek rendelkezésre kell állnia.

 

Az ajánlatadáshoz rendelkezésre bocsátjuk az épület felmérési alaprajzait.

 

A mindösszesen vállalási árat a mellékelt felolvasólapon kérjük megadni. Kérjük, hogy ajánlatához kitöltve csatolja a mellékelt átláthatósági nyilatkozatot is.

 

A helyszíni bejárás nem kötelező, azonban Ajánlatkérő arra lehetőséget biztosít az alábbiak szerint:

Helyszíni bejárás helye és időpontja:

Helyszín: Szeged, Dóm tér, találkozó a Dömötör-toronynál

Időpont: 2023. május 30. (kedd), 10:00 óra

Kontaktszemély: György Anikó, Tel.: +36-30/144-8082

 

A helyszíni bejáráson részt vevők szakmai kérdéseiket a helyszíni bejárást követő 24 órán belül írásban tehetik fel, melyeket a Megrendelő 24 órán belül (munkanapokon) együttesen megválaszol és az ajánlati felhívásban publikál.

Amennyiben az Ajánlattevő nem él a helyszíni bejárás lehetőségével esetleges szakmai kérdéseit a kiírásban megjelölt kapcsolattartó(k) felé írásban az ajánlatételi felhívás első 5 munkanapos etapjában van lehetősége feltenni, melyeket a Megrendelő az ajánlati határidő lezárulását megelőző 24 órában együttesen válaszol meg.

 

A Vállalási árat a következő bontásban kérjük megadni:

Nettó ajánlati ár:

,- Ft

Áfa összege (27%):

,- Ft

Bruttó ajánlati ár:

,- Ft

Vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be.

A számla benyújtásának feltétele a Műszaki és Beruházási Iroda által kiadott teljesítésigazolás.

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

A számlák fizetési határideje: 30 naptári nap

A Megrendelő előteljesítést elfogad.



Letölthető állományok:
TERVEZÉSI szerződés tervezet_SZAOK 5 Intézetében ablakcsere tervezése.doc
MÓD_WEBRA KIÍRÁS_SZAOK ablakcsere tervezés.docx
FELOLVASÓLAP SZAOK Ablakcsere.doc
atlathatosagi_nyilatkozat_szte.docx
1.sz. mell_épület alaprajzok.zip
Biokémia.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlattételi felhívás részét képezi a kiíráshoz kapcsolódó szerződéstervezet, melyet Ajánlattevő benyújtott ajánlatával automatikusan elfogad. Amennyiben a szerződéstervezetet illetően annak tartalmi elemeivel kapcsolatban kérdése merül föl, azt még az ajánlattételi határidő lejárta előtt kérjük írásban az ügyintéző felé jelezni (E-mail: szenasi.orsolya@gmf.u-szeged.hu).

 

Felmerülő szakmai kérdések esetén kapcsolattartó:

György Anikó, Tel.: +36-30/144-8082.; E-mail: gyorgy.aniko@gmf.u-szeged.hu

Kérjük, hogy a kiírással kapcsolatosan felmerülő szakmai kérdéseket a megadott szakmai kapcsolattartó mellett a nyílt ajánlattételi eljárás ügyintézője részére (e-mail: szenasi.orsolya@gmf.u-szeged.hu) is feltétlen küldjék meg!

 

Jelen nyílt ajánlattételi eljárásban csak közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz.




Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Darvas Imre, irodavezető

darvas.imre@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: György Anikó, építész műszaki ellenőr SZTE Műszaki Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-147, +36 (30) 144-8082

email: gyorgy.aniko@gmf.u-szeged.hu


Felek rögzítik, amennyiben a finanszírozás az európai uniós forrásfinanszírozás keretrendszerében történik a 272/2014. (XI. 5.) Korm. rendelet 39. § (8) és 256/2021. (V. 18.) Korm. rendelet 52/A. § (6) és a 373/2022. (IX. 30.) Korm. rendelet 34. § (6) foglaltaknak megfelelően Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó összeférhetetlenségi nyilatkozatot tesz Megrendelő/ Vevő kérésére az iránymutatás az összeférhetetlenségek költségvetési rendelet szerinti elkerüléséről és kezeléséről szóló bizottsági közlemény (2021/C 121/01) szerinti esetekben.
Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó köteles nyilatkozatot tenni alvállalkozó igénybe vételéről és alvállalkozó igénybevétele esetén adott esetben aláírt alvállalkozói nyilatkozatot Megrendelő/Vevő kérésére kiállítani. Megrendelő/Vevő a részszámla/végszámla befogadásának feltételeként köti ki, hogy a Eladói/ Megbízotti/ Vállalkozói és alvállalkozói összeférhetetlenségi nyilatkozatokat Megrendelő/Vevő kérésének eleget téve Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó aláírt eredeti példányát elektronikus úton és papír alapon is rendelkezésre bocsátotta.
Amennyiben Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó illetve igénybe vett alvállalkozó adataiban olyan változás következik be, mely érinti az összeférhetetlenségi nyilatkozatot, úgy a módosított nyilatkozatokat Eladó/ Megbízott/ Vállalkozó megküldi Megrendelő/Vevő részére elektronikus formában és papír alapon egyaránt.

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Bautender Ziegel Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 800 000,-Ft+ÁFA