Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2016/PM06121

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Építési engedélyes terv készítése tetőtéri GLP állatház kialakításához Helyszín: Szeged, Dóm tér 10.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2016/PM06121

Ajánlattételi határidő: 2016. február 11 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2016. március 16.

A beszerzés rövid ismertetője:

A SZTE Farmakológiai és Farmakoterápiai Intézet (Szeged, Dóm tér 12.) a SZTE ÁOK Élettani Intézet (Szeged, Dóm tér 10.) tanterme felett levő használaton kívüli padlástér beépítésével GLP állatházat kíván kialakítani. A kialakítás építési engedélyes terveit kell elkészíteni, amit 2016. március 15-ig kívánnak benyújtani a GINOP (Stratégiai K+F műhelyek kiválósága; kódszáma: GINOP-2.3.2-15 ) pályázathoz.

 

A beépítés a műemléki épület „Északi Klinikapark” felé eső egyik szárnyának padlásterében valósulna meg, a mellékelt alaprajzi vázlat szerint. A hozzávetőleg bruttó 230m2 alapterületű padlástérben jelenleg könnyűszerkezetes válaszfalú helyiségek állnak, melyek elbontandók. Találhatók továbbá gépészeti berendezések, melyek a nyertes tervezők által felmérendők (működő, vagy elbontható, ill. áthelyezhető-e). Felmérendők a padlástéren áthaladó kémények is (megmaradók, elbontandók, visszaépítendők, van-e funkciójuk – az Intézetekkel, illetve az Örökségvédelmi Hivatallal egyeztetendő).


A területen kétfolyosós (fekete és fehér folyosó) kisállat (elsősorban rágcsáló, mint pl. egér, patkány, nyúl, tengerimalac, esetleg görény) állatház épül, GLP rendszerben (good laboratory practice). 3-4 állatház, 1 állatgondozói szoba, gépészeti tér és 2 folyosó alakítandó ki.

 

A helyiségekre vonatkozó alapvető követelmények:

Minden állatszoba legyen külön szabályozhatóan fűthető (télen) vagy hűthető (nyáron, ugyanis az eltérő állatfajokat sokszor eltérő állandó hőmérsékleten kell tartani (van akit 18 C, van akit 22 fokon, stb). A fűtés ha lehet radiátoros legyen.

Levegőkicserélős légkondicionáló rendszer.

Minden szobában víz, (kéz)mosdó, közepén a padlón vízelvezető lefolyó slagos felmosáshoz. Ajtók és burkolatok olyan anyagból legyenek, amelyek megfelelnek ennek a vizes felmosásos terhelésnek (rozsdamentes fém ajtók, csúszásmentes padló- és csempe falburkolat).

Alapvetően nem lesz extra terhelés, maximum a gépészeti szobában. A gépészeti szoba feltehetőleg jobb alsó sarokban kivitelezhető ahol már most van egy gépészeti elem (a Népegészségtan állatházáé, amely megőrizendő).

A világítás legyen időzíthetően programozható

Elektromos dugaljak helyiségenként szükségesek.

Mellékhelyiség zuhanyzóval, telefon és internet az állatgondozói szobában.

 

A helyiségekben 2 fő állatgondozó fog tartózkodni. A terület megközelítése a mellékelt állapotrajz szerinti 15. sz. Műszerszoba felől lenne.

A tervek elkészítéséhez a Megrendelő a mellékelt részletezésű alaprajzokat tudja biztosítani szintenként, PDF és dwg formátumban.

 

A tervdokumentációk leadását 4 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni.

A tervdokumentációknak tartalmaznia kell szakágankénti költségbecslést is.

A végleges dokumentálás előtt a tervező köteles a tervet 1 példányban bemutatni illetve leadni, és a műszaki iroda képviselője által kért javítások és hiányosságok pótlása után elvégezni a teljes dokumentálást.

 

Általános előírások:


A tervek elkészítésénél alapvető szempont a műszakilag megfelelő, de költséghatékony megoldások betervezése.

 

A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket, valamint folyamatos konzultációkat az üzemeltető képviselőjével, ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek eljutat.

 

A tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az egyetem a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések, illetve engedélyezés során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

 

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

 

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 15. § szerint a felek elfogadják, hogy a tervező az általa készített kivitelezési dokumentációval kapcsolatban az Étv. 33. § (4) bekezdése szerint tervezői művezetést végezhet, amelyre a felek ennek szükségessége esetén külön szerződést kötnek.

 

A tervező köteles, a kivitelezésre kiírt pályázatok során feltett, tervezéssel összefüggő kérdésekre - többek között a betervezett anyagok és berendezések kiváltására megajánlottak megfelelőségére, és elfogadására történő nyilatkozással - a Megrendelő által megadott határidőre válaszolni. A tervező köteles továbbá a kérdésekre való válaszadások során új költségvetési tételek felmerülése esetén kiegészítő költségvetést összeállítani árazott és árazatlan formában.

 

A vállalkozó 1 végszámlát nyújthat be a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel. A megrendelő előleget nem fizet.

 

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

 

 

Helyszíni bejárás helye és időpontja:

 

Szeged, Dóm tér 10.

2016. február 8. 9 óra

Találkozó a Dóm tét 12. épület Klinikapark felőli bejáratánál



Letölthető állományok:
Elméleti intézetek tetőtér állapotrajz.DWG
Elméleti intézetek tetőtér állapotrajz.pdf
GLP állatház alaprajzi tervezet.docx
webrához tervezői szerződés tervezet.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kószó Péter, főmunkatárs SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-605, +36 (62) 544-000/5605

email: koszo.peter@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Duna-Tisza Ingatlanfejlesztő Kft. (Szeged, Alsó kikötő sor (8/c)
Nyertes ajánlati ár: 990 000,-Ft+ÁFA