Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM05828

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK Kis Oktatási Épület Orvosi Informatikai Intézet (Hrsz.:3729 6720 Szeged, Korányi fasor 9.) számú épület elektromos főelosztójának és a hozzá kapcsolódó leágazásoknak, túlfeszültség védelemnek, aggregátoros hálózatának, szünetmentes hálózatnak, valamint a tűzvédelmi lekapcsolásoknak tervezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM05828

Ajánlattételi határidő: 2015. november 17 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 60 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés rövid ismertetője:

Az épület elektromos főelosztójának és a hozzá kapcsolódó leágazásoknak, túlfeszültség védelemnek, aggregátoros hálózatának, szünetmentes hálózatnak, valamint a tűzvédelmi lekapcsolásoknak tervezése (mobil aggregátor teljesítményigényének, típusának és elhelyezésének a meghatározásával), ill. az épület folyamatos üzemének biztosítása érdekében a főelosztó cseréjének idejére ideiglenes főleosztó paramétereinek és a helyének meghatározásával. Tervező feladata az épület 0,4 kV-os hálózatának, biztonságos energiaellátásának tervezése. A tervezőtől komplett feladatmegoldást kérünk, ezért tervezői feladat az összes egyeztetés, mind a szolgáltatókkal, mind a felhasználókkal, üzemeltetőkkel az épület teljes hálózatához kapcsolódó területen (energiaigény, szünetmentesség, tűzvédelmi többletelőírások, stb.).

 

ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK:

 

A tervek elkészítésénél alapvető szempont a műszakilag megfelelő, de költséghatékony megoldások betervezése.

 

A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket, valamint folyamatos konzultációkat az üzemeltetők képviselőjével, ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek eljuttat.

 

A tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az Intézet a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

 

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

 

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 15. § szerint a felek elfogadják, hogy a tervező az általa készített kivitelezési dokumentációval kapcsolatban az Étv. 33. § (4) bekezdése szerint tervezői művezetést végezhet, amelyre a felek ennek szükségessége esetén külön szerződést kötnek.

 

A tervező köteles, a kivitelezésre kiírt pályázatok során feltett, tervezéssel összefüggő kérdésekre - többek között a betervezett anyagok és berendezések kiváltására megajánlottak megfelelőségére, és elfogadására történő nyilatkozással -, a Megrendelő által megadott határidőre válaszolni.

 

 

Kiviteli tervdokumentáció:

 

A tervdokumentációk leadását 3 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD, DVD) formátumban kell teljesíteni.

 

A tervdokumentációnak tartalmaznia kell 3 példány tételes árazatlan és 1 példány tételes árazott költségvetést is, melyeket nyomtatott és digitális formátumban is át kell adni.

 

Az egyeztetés után a tervező köteles munkaközi tervet 1 példányban bemutatni illetve leadni. A jóváhagyott munkaközi terv után lehet elvégezni a teljes dokumentálást.

 

 

PÁLYÁZATOT CSAK AZ NYÚJTHAT BE:

 

Aki a személyes bejáráson, felmérésen részt vesz, a helyszínt megtekinti!

Helyszíni bejárás: 2015. november 12. 14:00 Találkozás a portánál.

 

Legalább vezető elektromos tervezői gyakorlat igazolása. Korábbi VT jogosultság bemutatása.

Egészségügyi- Oktatási létesítményekben (oktatási- és gyógyászati területen) végzett tervezési referencia bemutatása, 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet hatályba lépése óta, illetve legalább 1db 400A/400A-es villamos-villamos és villamos-dízel átváltó automatikával rendelkező többirányú villamos energia hálózat tervezése referencia.



Letölthető állományok:
webrához tervezői szerződés tervezet.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszay Miklós, munkatárs SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-180, +36 (62) 544-000/6180

email: szikszay.miklos@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Szalóki Tamás EV.
Nyertes ajánlati ár: 950 000,-Ft+ÁFA