Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM05736

Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem TTIK Élettani, Szervezettani és Idegentudományi Tanszék (6726 Szeged, Közép fasor 52.) épületében lévő állatszobába 1-1 db 2 irányú ventilátor beszerzése, beépítése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM05736

Ajánlattételi határidő: 2015. november 05 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Szerződésaláírástól számítva 14 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés rövid ismertetése:

A Szegedi Tudományegyetem TTIK Élettani, Szervezettani és Idegentudományi Tanszék (6726 Szeged, Közép fasor 52.) épületében lévő V. emeleti állatszoba mind a 3 helyiségébe 1-1 db 2 irányú ventilátor beszerzése, beépítése. A ventilátorokat a meglévő ablakokba kell beépíteni. Hőszigetelt üvegcsere 150-es átmérőjű kör kivágással ventilátornak, redőny átalakítással. A ventilátorok elektromos betáp kiépítése is elvégzendő feladat.

3 db hőszigetelt üvegcsere 150-es átmérőjű kör kivágással (80x150 méret a helyszínen ellenőrizendő!!!) ventilátornak, redőny átalakítással

3 db VENT-AXIA TX6 (oda-vissza forgós) ventilátor

3 * villanyszerelési munkák anyaggal

Érintésvédelmi jegyzőkönyv

Takarítás

továbbá a beszerelés és beüzemelés költségét.

 

Általános leírás:

Az elvégzendő munka nem építési engedély köteles.

A munkálatokat követően a rendeltetésszerű használat alapvető követelmény, minden egyéb utólagos beavatkozás nélkül.

Hétvégi munkavégzés, az Intézet vezetésével történt és írásban rögzített feltételek szerint lehetséges.

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az átadási dokumentációhoz. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, útban lévő berendezések vagy szerelvények bontását és visszaszerelését, finomtakarítás költségei).

A szakszerűtlen bontási, beépítési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni, az eredeti állapotot kialakítani.

Az elvégzendő munkákat I. osztályú minőségben kell elkészíteni, az érvényben lévő munkavédelmi és balesetvédelmi előírások betartásával. A beépített anyagoknak megfelelőségi bizonylattal kell rendelkezniük.

 

 

A helyszíni bejárás helye és időpontja:

A Szegedi Tudományegyetem TTIK Élettani, Szervezettani és Idegentudományi Tanszék (6726 Szeged, Közép fasor 52.)

2015. október 27.-én 830 órakor, találkozás a Főportánál

 

 

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

Az ajánlati ár tartalmazza:

3 db hőszigetelt (80x150 méret a helyszínen ellenőrizendő!!!)üvegcsere 150-es átmérőjű kör kivágással ventilátornak, redőny átalakítással

3 db VENT-AXIA TX6 (oda-vissza forgós) ventilátor

3 db villanyszerelési munkák anyaggal

Érintésvédelmi jegyzőkönyv

Takarítás

továbbá a beszerelés és beüzemelés költségét.

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret (5%):…………………,- Ft

nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel.

A Megrendelő előleget nem fizet.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.



Letölthető állományok:
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes módosított.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Miksi Bau Kft. (Szeged, Széksósi út 7.)
Nyertes ajánlati ár: 405 300,-Ft+ÁFA