Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM05280

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Gazdaságtudományi Kar (Szeged, Kálvária sgt. 1.) földszinti BÜFÉ átalakításának tervezése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM05280

Ajánlattételi határidő: 2015. július 20 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015.07.27.

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

 

Helyszín:


Szeged, Kálvária sgt. 1.

 

Tárgy:

 

SZTE Gazdaságtudományi Kar Szeged, Kálvária sgt. 1. szám alatt főépületben földszinti BÜFÉ helyiség átalakításának kiviteli terveinek elkészítése.

 

A tervdokumentációnak a következő részeket kell tartalmaznia:

  • Technológiai rendszer terv (szakhatósággal jóváhagyatni)
  • Építészeti tervek
  • Belsőépítészeti (bútor) terv
  • Épületgépészeti tervek
  • Elektromos hálózati terv

 

A pályázónak meg kell szerezni az épület eredeti tervezőjének (a szerzői jog birtokosának) írásos hozzájárulását az érintett terület átalakításával kapcsolatban!

 

A meglévő épület eredeti szerzői jogának birtokosa Koczor György építész.

 

Tárgyi épület helyi védelem alatt nem áll, nem műemlék, de műemlék jellegű területen helyezkedik el.

A tervdokumentációkat a hatályos jogszabályoknak megfelelően kell elkészíteni.

 

A kiviteli terveket 5 példányban papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.

 

ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK ÉS INFORMÁCIÓK:

A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket.

 

Folyamatos konzultációkat kell lefolytatnia az üzemeltető képviselőjével - Védelmi Iroda - és ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek el kell juttatnia.

 

Amennyiben szükséges, tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az egyetem a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Az engedélyezéshez szükséges tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása is a nyertes pályázó feladata.)

 

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

 

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 15. § szerint a felek elfogadják, hogy a tervező az általa készített kivitelezési dokumentációval kapcsolatban az Étv. 33. § (4) bekezdése szerint tervezői művezetést végezhet, amelyre a felek ennek szükségessége esetén külön szerződést kötnek.

 

A tervező köteles, a kivitelezésre kiírt pályázatok során feltett, tervezéssel összefüggő kérdésekre - többek között a betervezett anyagok és berendezések kiváltására megajánlottak megfelelőségére, és elfogadására történő nyilatkozással -, a Megrendelő által megadott határidőre válaszolni.

 

Számlázás, fizetés:

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

nettó összeg:………………..,- Ft

ÁFA 27%:………………..…- Ft

Bruttó összeg:………………,- Ft

 

A nyertes pályázó 1 végszámlát nyújthat be a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.

 

 

Helyszíni bejárás helye és időpontja:

 

SZTE Gazdaságtudományi Kar Szeged, Kálvária sgt. 1. porta

 

2015. július 10. (péntek) 10 óra

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.


A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.



Letölthető állományok:
Tervezési feladat GTK.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Széllné Bozsó Mónika, munkatárs SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-179, +36 (62) 544-000/6179

email: szellne.bozso.monika@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Koczor Építésziroda Kft. (Szeged, Tisza L. krt. 17.)
Nyertes ajánlati ár: 710 000,-Ft+ÁFA