Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM05246

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Biotechnológiai Tanszék részére (6726 Szeged, Közép fasor 52.) egyedi gyártású laboratóriumi gázellátó berendezés gyártása.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM05246

Ajánlattételi határidő: 2015. július 13 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződés aláírásának időpontjától számított 6 hét.

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. (A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

 

A beszerzés rövid ismertetője:

 

Egyedi gyártású laboratóriumi gázellátó berendezés gyártása


Müszaki leírás:

 

A tervezett gázellátó berendezésnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

-Lehetővé teszi egyidejüleg 3 db különböző összetételű (hidrogén/nitrogén,) legfeljebb 99,998% tisztaságú gázkeveréket tartalmazó gázpalack csatlakoztatását. A gázpalackok maximális töltési nyomása 200 bar (300 bar-os palack nem csatlakoztatható!) DIN 477 szabvány szernti csatlakozással.

-A rendszer 0,2 – 1,8 bar között állítható kilépő nyomással képes ellátni a megrendelő által biztosított nyomáscsökkentőn és rotaméteren keresztűl a gázelvételi helyet

-a nyomást 2 lépésben kell beállítani.

-A gázelvételi helyek egyesével kizárhatóak a rendszerből a beépített bronz szelepek segítségével.

-Szelepek: V13 típusú bronz szelepek

-Maximális üzemi nyomás 200 bar

-Anyaga: bronz

A berendezés csővezetékei 1.4301 minőségű 6x1 mm méretű rozsdamentes, varratnélküli csővezetékből, kettővágógyűrűs kötésekkel kerül kialakításra.

Az elvételi helyhez szükséges 1/8” átmérőjű rozsdamentes csőből készített Luer végződésű csőspirálokat is tartalmazza az ajánlat( 3 db-ot.) Tartalék csőspirálok rendelésére legyen lehetőség.

-Az ajánlat tartalmazza az argon palack áthelyezését és a meglévő gázlefejtő tablón

a H2/N2 szelepek átkötését a helyszínen megbeszéltek szerint.

-A rendszer kialakítása:A gázpalackok elhelyezése az elszívó fülkén kívül történik.

A gázpalackok fölé kerülnek elhelyezésre a nyomáscsökkentők, elzáró szelevények egy aluminium lemezből készült alaplapra.

-Az elszívófülkében (a megrendelő biztosítja) egy rozsdamentes alaplapra kerül elhelyezésre a megrendelő által biztosított rotaméter és a kizáró szerelvények, illetve az elvételi hely Luer végződésű csőspiráljai (ajánlattevő szállítja).

 

Az ajánlat tartalamzza:

- a kivitelezés

- a átadás előtti nyomáspróbák elvégzése

- átadási dokumentáció:

– nyomáspróba jegyzőkönyvek

– használati útmutató

-12 hónap garancia


Ajánlattevövel szembeni követelmények:


-A kiépítési hely megtekintése az ajánlattétel előtt. Egyeztetés a szakmai kérdésekről.

-Rendelkezzen referenciával legalább 1 db 200 eFt netto értéket meghaladó, az elmúlt 24 hónapon belül szállított laboratóriumi gázellátó berendezésről.

-Az ajánlattevö rendelkezzen a vegyipari gépészmérnök, biologusmérnök, vagy vegyészmérnöki végzettségü szakemberrel, legalább 5 éves szakmai gyakorlattal


Egyeztetési cím:

SZTE Biotechnológiai Tanszék (6726 Szeged, Közép fasor 52.) Dr. Tengölics Rolanddal történő előzetes időpont egyeztetéssel. (Tel.: 06-62/546-938) 

  

Figyelem! A referencianyilatkozat formailag akkor megfelelő, ha tartalmazza legalább a teljesítés idejét (év és hónap), a szerződést kötő másik fél megnevezését és a részéről információt adó személy nevét, telefonszámát, a szolgáltatás tárgyát, továbbá az ellenszolgáltatás összegét.


 A Vállalási árat a pályázati lapon a következő formában kérjük megadni:


nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.


A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.


A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.



Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE Létesítménygazdálkodási Igazgatóság Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: IRB Hungári Kft. (Budapest Margit u. 114.)
Nyertes ajánlati ár: 775 600,-Ft+ÁFA