Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04937

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE Elméleti Intézetek 6720 Szeged, Dóm tér 10-11-12. Elektromos főelosztójának cseréje villamos-villamos átváltó automatikával rendelkező új főelosztó berendezésre
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04937

Ajánlattételi határidő: 2015. április 29 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződéskötéstől számított 120 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. (A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

 

A helyszínen bemutatott épületegyüttes főelosztójának cseréje villamos-villamos átváltó automatikával rendelkező új főelosztó berendezésre, ideiglenes főelosztó berendezés létrehozásával, ill. az érvényben lévő szabványok és jogszabályok figyelembe vételével, tervdokumentáció készítéssel és teljes körű Áramszolgáltatói ügyintézéssel, valamint felülvizsgálati jegyzőkönyvek készítésével.

 

A kivitelező feladata:

 

  • A vállalkozó által előre elkészített kiviteli ütemterv alapján, ideiglenes főelosztó létrehozása a tartalék betáplálásra terhelve, majd az épület folyamatos üzemének biztosítása mellett (strangonkénti maximum 2óra időtartam) a régi főelosztó al-elosztóba induló strang vezetékeinek átterhelése az ideiglenes főelosztó kellően méretezett leágazásaira.
  • Az új főelosztó berendezés műhelyben történő előre gyártása (tápirányonként 400A motoros megszakítóval, mechanikus tápirányok összekapcsolása elleni védelemmel), annak bemutatása és az átváltó automatika és a későbbiekben kiépítendő épületfelügyeleti rendszer távjelzéseinek (üzempróbaszerű szimulálása). A főelosztóba be kell tervezni a fő, ill. tartalék tápirány villamos fogyasztásmérését, a fogyasztás mérők csak OMH, vagy MID hiteles, ill. megfelelően illesztett és kiolvasási memóriával rendelkező villamos fogyasztásmérők lehetnek.
  • A régi főelosztó elbontása és a helyiség vakolat javítása-festése, világítás javítása.
  • Az új főelosztó emelt lábazati magasságú (minimum 30cm) helyszíni összeállítása, valamint az ideiglenes elosztóról a strang vezetékek átterhelése szükség esetén vízmentes kábel, ill. vezetéktoldásokkal.
  • Az új főelosztó próbaüzemű legalább két automatikus átváltásának helyszíni bemutatása, ideiglenes főelosztó elbontása.
  • A kivitelező feladata a teljes körű Áramszolgáltatói ügyintézés a kétirányú betáplálások ki és visszakapcsolásával kapcsolatban (melynek költségei a kivitelezőt terhelik).
  • Tervdokumentáció készítése, melyet a főelosztó gyártásának megkezdése előtt jóvá kell hagyatni a műszaki ellenőrrel.
  • A vállalkozó a terveztetést csak érvényes hatósági engedéllyel rendelkező tervezővel, tervezőkkel, ill. a felülvizsgálatokat csak érvényes szakvizsgával és hitelesített mérőműszerrel rendelkező szakemberrel, szakemberekkel végeztetheti.

 

Letölthető dokumentációk:

- SZTE Szeged Dóm tér 10-11-12. Főelosztó berendezés cseréje árazatlan xls.

- Referenciaigazolás doc.

A pályázatban való részt vétel feltétele:

- A pályázónak rendelkeznie kell, az elmúlt 3 naptári évből legalább 1db 400A/400A-es villamos-villamos átváltó automatikával rendelkező főelosztó berendezés fővállalkozóként történő kiépítési referenciával a mellékelt referencia igazolás kitöltésével.

-A pályázónak vagy alkalmazásában lévő munkavállalójának rendelkeznie kell érvényes felelős műszaki vezetői hatósági bizonyítvánnyal MV-Ép/ÉV

- A pályázónak rendelkeznie kell érvényes építési-szerelési biztosítással.

-A pályázónak biztosítania kell a mínusz 80 Celsius fokos hűtőberendezések folyamatos üzemét a strang vezeték cserék időtartamára.

A kért dokumentációkat kérjük mellékelni!

Csak a helyszíni bejáráson résztvevő pályázótól fogadunk el ajánlatot!

 

A helyszín megtekinthető:

 

2015. április 27 13:00 óra, találkozás az épület Dóm tér 10. számú bejáratánál.

 

A Vállalási árat a pályázati lapon a következő formában kérjük megadni:

nettó összesen:……………..………,- Ft

5% tartalékkeret:……………………,-Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db résszámlát és 1db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.



Letölthető állományok:
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes módosított.doc
Referenciaigazolás.docx
SZTE Szeged Dóm tér 10-11-12 Főelosztó berendezés cseréje árazatlan.xls

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszay Miklós, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-180, +36 (62) 544-000/6180

email: szikszay.miklos@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Villszer 2008. Kft.
Nyertes ajánlati ár: 4 586 304,-Ft+ÁFA