Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04845

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: ÁOK Déli Klinikapark 001-493 jsz. Gyermekklinika BHTR-állomás új fogyasztói hely kialakításának tervezése az áramszolgáltató HMKE 343/140818 számú levele alapján.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04845

Ajánlattételi határidő: 2015. április 14 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 50 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. (A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számítva 50 naptári nap.

A beszerzés tárgya: ÁOK Déli Klinikapark 001-493 jsz. Gyermekklinika BHTR-állomás új fogyasztói hely kialakításának tervezése az áramszolgáltató HMKE 343/140818 számú levele alapján.

 


ÁOK Déli Klinikapark 001-493 jsz. Gyermekklinika BHTR-állomás új fogyasztói hely kialakításának tervezése Az áramszolgáltató HMKE 343/140818 számú levele alapján. Ajánlatadó feladata a tájékoztató levél alapján új fogyasztási hely kialakítása. A tervezőnek egyeztetni kell a beruházóval, az áramszolgáltatóval, hogy szakmai és gazdasági szempontok alapján a legköltséghatékonyabb műszaki megoldást tervezze meg. A tervező feladata az összes egyeztetés, és a szükséges eljárások lefolytatása, engedélyek beszerzése.

Egyéb pályázati feltétel:

 

  • - Pályázatot csak az nyújthat be, aki az EDF Démász területén tervezői jogosultsággal rendelkezik.
  • - Kérjük becsatolni a tervezői jogosultság igazolását
  • - Kérjük becsatolni az EDF Démász területén tervezői jogosultság igazolását
  • - A pályázatba referenciaként kérünk feltüntetni az elmúlt 5 évből minimum 2 referenciát.

 

Kiviteli tervdokumentáció:

 

A kiviteli tervdokumentációt a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően, különös tekintettel a 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet szerinti tartalmi követelményeknek megfelelően kell elkészíteni.

 

A tervdokumentációban foglalt kialakítás kizárólag nem építési engedélyhez kötött munkákat tartalmazhat!

 

A tervdokumentációk leadását 6 példány papír alapú és 1 példány elektronikus (CD) formátumban kell teljesíteni.

 

A tervdokumentációnak tartalmaznia kell 5 példány tételes árazatlan és 1 példány tételes árazott költségvetést is, melyeket nyomtatott és digitális formátumban is át kell adni.

 

Az egyeztetés után a tervező köteles munkaközi tervet 1 példányban bemutatni illetve leadni. A jóváhagyott munkaközi terv után lehet elvégezni a teljes dokumentálást. A tervezés során figyelembe kell venni az új helyiségek kialakításra vonatkozó előírásokat.

 

 

ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK

 

A tervek elkészítésénél alapvető szempont a műszakilag megfelelő, de költséghatékony megoldások betervezése.

 

A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket, valamint folyamatos konzultációkat az üzemeltető képviselőjével, ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek eljuttat.

 

A tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az egyetem a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

 

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

 

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 15. § szerint a felek elfogadják, hogy a tervező az általa készített kivitelezési dokumentációval kapcsolatban az Étv. 33. § (4) bekezdése szerint tervezői művezetést végezhet, amelyre a felek ennek szükségessége esetén külön szerződést kötnek.

 

A tervező köteles, a kivitelezésre kiírt pályázatok során feltett, tervezéssel összefüggő kérdésekre - többek között a betervezett anyagok és berendezések kiváltására megajánlottak megfelelőségére, és elfogadására történő nyilatkozással -, a Megrendelő által megadott határidőre válaszolni.

 

 


 

Az épület a helyszínen megtekinthető:

2015 04. 07. 8 óra (találkozó a Gyermekklinika transzformátorház előtt)

 

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

 

A Vállalási árat a pályázati lapon a következő formában kérjük megadni:

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret 5%:……………………,-Ft

ÁFA 27%:………………………..……..- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

A vállalkozó számlát a munka elvégzése után a műszaki teljesítésigazolással nyújthat be.

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
3 - HMKE ÁOK Gazdasági igazgatóság 30 kW HMKE.PDF
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes módosított.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Kőnnye Csaba, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 544-586, +36 (62) 544-000/4586

email: konnye.csaba@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: CsAti-Vill Kft. (Mórahalom, Bartók B. u. 28.)
Nyertes ajánlati ár: 420 000,-Ft+ÁFA