Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04754

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A SZTE Központi kazánházhoz tartozó gázfogadó állomás cseréje a kiviteli tervek alapján
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04754

Ajánlattételi határidő: 2015. március 23 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. július 31.

A beszerzés rövid ismertetője:

A jelenlegi gáznyomás-szabályzó 1978-ban készült, mely a Központi Kazánházat látja el. A gyártó megszűnt, alkatrészellátás már nem biztosítható, meghibásodás esetén az üzemet le kell állítani. Ez a fűtés és a gőzszolgáltatás biztonságát veszélyezteti a klinikaparkban.

A letölthető engedélyes kiviteli tervek alapján a jelenlegi gáznyomás-szabályozó és csatlakozó csőhálózat és szerelvények cseréje. A kivitelezés 1. ütemében a kisebb teljesítményű ideiglenes csatlakozást kell létesíteni a zavartalan működés miatt. (A kivitelezés után az ideiglenes szabályzó elbontása a vállalkozó feladata) Az ideiglenes kör kiépítése és hatósági nyomáspróbája után indulhat a 2 ütemben a szabályzó cseréje. A bontott anyagot előzetes válogatás után arra alkalmas és kijelölt szállítóval kell elszállítani az érvényben lévő hulladékkezelési szabályok betartása mellett. Az épületet és a körülötte lévő területet a munka befejezése után helyre kell állítani a korábbi állapotnak megfelelően. (Az épületben bontással járó munkák utáni építészeti helyreállítás, a talajmunkák utáni helyreállítások, megszűnő tolózárakna, kerítés, járda)

 

Szakmai feltételek:

A kivitelezésben részt vevő cégnek, vagy a pályázati anyagában megjelölt alvállalkozójának az építésügyi és az építésüggyel összefüggő szakmagyakorlási tevékenységekről szóló 266/2013. (VII. 11.) Korm. rendelet szerinti 1 fő legalább középfokú végzettségű, MV-Ép/V felelős műszaki vezetői jogosultsággal rendelkező szakemberrel kell rendelkeznie és 1 fő villámvédelmi felülvizsgáló, aki rendelkezik a (MMK) akkreditált villámvédelmi létesítési tanfolyam eredményes záróvizsgájával, valamint 1 fő robbanásbiztos berendezések felülvizsgálója (kezelője) végzettségű szakemberrel.Figyelem! Amennyiben a bemutatott szakember az ajánlattevő munkavállalója vagy tagja, vagy cégvezetője, úgy az igazolás az ajánlattevő saját igazolásának számít. Kérjük a felsorolt végzettségeket igazoló dokumentumokat a pályázati anyagban csatolni.

Műszaki feltételek:

Csak a tervdokumentációban részletezett módon lehet a kivitelezést végrehajtani attól való eltérést csak a tervezők hozzájárulásával és tervmódosításával fogadunk el, melynek a költségei a kivitelezőt terhelik. A kivitelezést a 28/2011. (IX. 6.) BM rendelettel (2015. március 5-től az 54/2014. (XII. 5.) BM rendelettel) kiadott Országos Tűzvédelmi Szabályzatban, illetve a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvényben szereplő előírásoknak megfelelően kell végezni. A tervdokumentációban szereplő típusoktól való eltérés nem lehetséges!

A pályázás feltételei:

  • Csak a helyszíni bejáráson megjelentektől fogadunk el ajánlatot.
  • Rendelkezzen legalább három 500 m3/h teljesítményű, általa elvégzett gázfogadó átalakítás referenciájával.
  • A pályázó rendelkezzen érvényes minősített hegesztői bizonyítványú alkalmazottal.
  • A pályázó rendelkezzen a helyi gázszolgáltató által is elfogadott minősítéssel, mint készülékgyártó.

 

Az ajánlatot az engedélyes tervben szereplő berendezésekre, kialakításra kell beadni, azon változtatni nem lehet.A teljes hatósági adminisztrációt (bejelentések, nyomáspróba, villamos mérések, jegyzőkönyvek) a vállalkozónak kell lebonyolítani. A kivitelezésről részletes ütemtervet kérünk. A kivitelezést 2015. július hónapra kérjük időzíteni.

A végső befejezési határidő 2015. július 31.

Helyszíni bejárás: 2015. 03. 18. 9 óra. SZTE Központi Kazánház (Szeged, Semmelweis u.8.)


Tekintve az eljárás típusára, 15 000 000 Ft +Áfa összegnél magasabb végösszegű ajánlat nem adható be. Az ajánlatot csak elektronikus módon a honlapra feltöltve fogadjuk el.



Az ajánlatokban egyösszegű ajánlatokat várunk. A bírálati szempont a pályázati feltételekkel a műszaki paraméterek betartása mellett a legalacsonyabb ár.



Letölthető állományok:
Gépész.rar
villamos.rar
WEBRA szerződés új.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Borbély Attila, Üzemvezető SZTE K. Kazánház, tel: 06303717512

email: borbely.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Thermo Szerviz Kft.
Nyertes ajánlati ár: 13 551 260,-Ft+ÁFA