Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04716

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE JGYPK (Szeged, Brüsszeli krt. 37.) régi elavult szenny- és csapadékvíz alapvezeték cseréjének tervezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04716

Ajánlattételi határidő: 2015. március 17 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Vállalkozási szerződés aláírás követő 21. naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. (A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

 

A nyertes pályázó feladata:

 

A helyszínen bemutatásra kerülő SZTE JGYPK (Szeged, Brüsszeli krt. 37.) régi elavult szenny- és csapadékvíz alapvezeték cseréjének megtervezése. Amennyiben szükséges engedélyezett tervdokumentáció készítése.

 

A teljesítési igazolás kiadásának feltétele: 6 pl. nyomtatott és 1 pl. elektronikus (engedélyezett) dokumentáció átadása.

 

Munkaterület bemutatása: 2015. március 12. 08 00

 

Találkozó helyszíne: SZTE JGYPK Szeged, Brüsszeli krt. 37 porta.

 

Helyi kontaktszemély: Nagy Zoltán Péter

 

ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK ÉS INFORMÁCIÓK

 

A tervezőnek le kell folytatnia a szükséges hatósági, szakhatósági egyeztetéseket, valamint folyamatos konzultációkat az üzemeltető képviselőjével, és ezen egyeztetésekről és konzultációkról emlékeztetőt köteles felvenni, melyet az érintetteknek el kell juttatnia.

 

Amennyiben szükséges, tervezőnek a tervezési feladat elvégzéséhez szükséges mindennemű feltárást el kell végezni, ezek költségét – az ideiglenes helyreállítással – az ajánlati árnak tartalmaznia kell. Az egyetem a feltáráshoz szükséges területet biztosítja.

 

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Amennyiben szükséges a engedélyezéshez szükséges tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása is a nyertes pályázó feladata.)

 

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervezőnek további igénye nincs.

 

Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet 15. § szerint a felek elfogadják, hogy a tervező az általa készített kivitelezési dokumentációval kapcsolatban az Étv. 33. § (4) bekezdése szerint tervezői művezetést végezhet, amelyre a felek ennek szükségessége esetén külön szerződést kötnek.

 

A tervező köteles, a kivitelezésre kiírt pályázatok során feltett, tervezéssel összefüggő kérdésekre - többek között a betervezett anyagok és berendezések kiváltására megajánlottak megfelelőségére, és elfogadására történő nyilatkozással -, a Megrendelő által megadott határidőre válaszolni. A tervező köteles továbbá a kérdésekre való válaszadások során új költségvetési tételek felmerülése esetén kiegészítő költségvetést összeállítani árazott és árazatlan formában.

 

A nyertes pályázónak a tervek hatósághoz történő benyújtása előtt köteles konzultálni a megrendelő képviselőjével a felmerült esetleges változtatásokat át kell vezetni. A konzultációról emlékeztetőt kell készíteni.

 

 

Az ajánlatukban egyösszegű vállalási árat kérünk.

 

Alternatív megoldásokat is értékelünk(gravitációs rendszer vagy átemelős megoldás).

 

A pályázatok benyújtásánál kérjük megadni a tervdokumentációk vállalási árát, nettó és bruttó összegben:

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

 

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel.

A megrendelő előleget nem fizet. (mellékelt szerződés tervezet)

 

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: TENPLAN Mérnöki Iroda Kft. (Szeged, Ruszti utca 3.)
Nyertes ajánlati ár: 580 000,-Ft+ÁFA