Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04680

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Vízelőkészítő rendszer tisztítása és vegyszeres kezelése
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04680

Ajánlattételi határidő: 2015. március 06 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2015. évben 10 alkalom, 2016. évben 2 alkalom

A beszerzés rövid ismertetője:

Központi Kazánház vízelőkészítő rendszerének (készenléti tartályok, csővezetékek, szivattyúk) tisztítása és vegyszeres kezelése, és a berendezések szükséges karbantartása 2015. évben 10. alkalommal, 2016. évben 2 alkalommal (a feladat nem tartalmazza a vízlágyító és RO berendezéseket).

 

Az ajánlattevő az ajánlatában röviden ismertesse milyen módszerrel és vegyszerekkel kívánja a kiírt feladatot megvalósítani.

A felhasznált vegyszereknek, technológiáknak rendelkezniük kell az OTH minősítésével és engedélyével. A választott tisztítási technológiánál figyelembe kell venni, hogy a rendszer anyaga jellemzően vas, de egyes részeiben tartalmaz rozsdamentes acél, illetve műanyag elemeket is.

 

A munkavégzés időpontjában (hétvégén) 14 órás üzemszünetet biztosítunk. A munkát követően a tisztítás eredményességét mikrobiológiai vizsgálatok elvégzésével ellenőrizni kell, mely közösen kerül kiértékelésre.

 

Az ajánlatokban egy alkalomra szóló egyösszegű vállalási díjat kérünk feltüntetni.

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy ha az ajánlatukban szereplő ár, 12 hónapra vetítve meghaladja a nettó egymillió forintot, akkor kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

A teljesítés tervezett időpontjait egyeztetni kell a Központi Kazánüzem karbantartási ütemezésével



Letölthető állományok:
WEBRA szerződés új.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Borbély Attila, kazánházvezető SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: 36303717512

email: borbely.attila@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: ANIL 2000 Bt.
Nyertes ajánlati ár: 2 916 000,-Ft+ÁFA