Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04673

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: A Szegedi Tudományegyetem ÁOK Magatartástudományi Intézet és Orvosi Szaknyelvi Csoport (6722 Szeged, Szentháromság u.5) épületének fűtési korszerűsítés kivitelezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04673

Ajánlattételi határidő: 2015. március 05 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Munkaterület átadás-átvétel számítva 60 naptári nap.

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. (A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)

 

A beszerzés rövid ismertetése:

 

A Szegedi Tudományegyetem ÁOK Magatartástudományi Intézet és Orvosi Szaknyelvi Csoport (6722 Szeged, Szentháromság u.5) épületének fűtési korszerűsítés kivitelezése. Elvégzendő feladat:

A kivitelezés során az épület teljes fűtési rendszere megújul, korszerűsödik. A meglévő gázkonvektorok elbontásra kerülnek, és a teljes épület részére közös hőtermelőről üzemelő új fűtési rendszer épül ki. A fűtési energiát a teljes épület részére 1 db Viessmann Vitodens 80 KW teljesítményű kondenzációs fűtő falikazán biztosítja, időjárás követő szabályozással. A hőleadó radiátorok acéllemez lapradiátorok, termosztatikus fejjel ellátva. Mivel az épület gázellátó rendszere több pontban nem felel meg a jelen gáz-biztonságtechnikai előírásoknak ezért a gázellátó rendszer teljes felújítása és átalakítása szükséges. A hőellátás rekonstrukcióhoz elektromos, gépész (engedélyes gázterv) kivitelezési tervdokumentáció készült. A kivitelezést teljes körűen kell elvégezni a gépész, elektromos, gázterv alapján.

A gázellátással kapcsolatos minden költség beleértve az átadást, „D” terv készítését, stb. a kivitelezőt terheli!!

Az elvégzendő munka nem építési engedély köteles.

A munkálatokat követően a rendeltetésszerű használat alapvető követelmény, minden egyéb utólagos beavatkozás nélkül.

Hétvégi munkavégzés, az Intézet vezetésével történt és írásban rögzített feltételek szerint lehetséges.

A munkavégzésből adódó törmeléket, szemetet stb. vállalkozónak el kell szállítania a teljesítési helyszínről. A műszaki átadás-átvétel feltétele többek között, hogy a Vállalkozó a keletkezett építési és bontási hulladék lerakóhelyi átvételét bizonyító szállítólevelek másolatát, továbbá az ártalmatlanításra, újrahasznosításra való átvételt igazolja, az igazolást csatolja az átadási dokumentációhoz. A munka költségeinek összeállításánál az árképzés irányelvei szerint járjanak el, vegyenek figyelembe, a teljesítéshez szükséges minden költséget (anyag, munkadíj, szállítási- és gépköltségek, közterület-használati díjak, törmelékszállítás, ideiglenes melléklétesítmények, útban lévő berendezések vagy szerelvények bontását és visszaszerelését, finomtakarítás költségei).

A szakszerűtlen bontási, beépítési tevékenységből eredő károk Vállalkozót terhelik és a vétlen vagy szándékos magatartásból eredő károkat Vállalkozónak az átadás napjáig meg kell szüntetni, az eredeti állapotot kialakítani.

Az elvégzendő munkákat I. osztályú minőségben kell elkészíteni, az érvényben lévő munkavédelmi és balesetvédelmi előírások betartásával. A beépített anyagoknak megfelelőségi bizonylattal kell rendelkezniük.

 

A kivitelezési munkát a nyári tanítási szünet idejére kell ütemezni (június közepi kezdéssel, végső befejezési határidő augusztus közepe), az ajánlattételnél ezt is figyelembe kell venni!! A kiadott költségvetéseket kérjük beárazni. Az ajánlati árat a helyszín ismeretében kell összeállítani.

 

A helyszíni bejárás helye és időpontja:


Szegedi Tudományegyetem Magatartástudományi Intézet 6722Szeged, Szentháromság u.5.

2015. március 03.-án 830 órakor, találkozás az épület bejáratánál.

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni, a kiadott költségvetések beárazásával együtt:

 

nettó összeg:………………………..,- Ft

tartalékkeret (5%):…………………,- Ft

nettó összesen:……………..………,- Ft

ÁFA 27%:………………………..…- Ft

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.

 

A vállalkozói számla kiegyenlítése átutalással történik, 60 napos fizetési határidővel.

 

A megrendelő előleget nem fizet.



Letölthető állományok:
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc
Gépész Elektromos Összesítő Költségvetés.xls
SZTE Szentháromság 5 gépészet_költségvetés.xls
Elektromos költségvetés.xls
Fűt6és elektr elvi vázl V_2.pdf
Fűtés szab elektromos V_1.pdf
SZTE Mgatartástudományi Elektromos Műszaki leírás.pdf
SZTE Szentháromság 5_gépész műszaki leírás, tervek.pdf

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: THERMOLITE-PRIMA Kft. (Szeged, Jobb fasor 5/b)
Nyertes ajánlati ár: 6 736 195,-Ft+ÁFA