Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2015/PM04503

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika épületében (6720 Szeged, Korányi fasor 6. szám alatti, 3729 hrsz-ú telek) Bőr- és Nemibeteg-gondozó Intézet gyermek és felnőtt járóbeteg ellátó rendelő egység kialakításának tervezése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2015/PM04503

Ajánlattételi határidő: 2015. január 20 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Építési engedélyezési tervdokumentáció: Szerződéskötéstől számított 30 naptári nap. Kiviteli tervdokumentáció: +15 naptári nap

A beszerzés rövid ismertetője:

 

KIEGÉSZÍTÉS: Nem kell külön energiafogyasztási mérőket tervezni!


Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)


A beszerzés rövid ismertetője:


Előzmények:

A Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ II. sz. Belklinika épületében (6720 Szeged, Korányi fasor 6. szám alatti, 3729 hrsz-ú telek) az új, 256 ágyas klinikai megépülésével rendelő területek szabadultak fel. A létesítményben működő Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika a megüresedett volt kardiológiai rendelők alagsori területén a Bőr-, és Nemibeteg-gondozó Intézet gyermek és felnőtt járóbeteg ellátó rendelő egységét kívánja kialakítani.

 

A fent megnevezett létesítmény műemléki jelentőségű területen található, mely helyi védelem alatt áll a belső homlokzataival együtt (Szeged város helyi építészeti örökségének védelméről szóló 55/2009 (XI.17) Kgy. rendelete alapján).

 

A tervezési feladatok rövid ismertetése:


A Bőr-, és Nemi-gondozó Intézet Gyermek és Felnőtt járóbeteg ellátás rendelőit az épület Sellő-ház felőli, északi lépcsőház melletti, alagsori területén kívánja elhelyezni.

A jelen tervezési feladat két részből tevődik össze.


1./ A gyermek rendelőket a Véradó irányából kívánják telepíteni és annak külön bejárat biztosítása szükséges egy meglévő ablak ajtóvá alakításával. Azonban ez a megrendelői elgondolás homlokzatváltozást okoz, amely építési engedélyköteles. A tervezési munkában a homlokzatváltozás miatt építési engedélyezési tervdokumentációt szükséges összeállítani.


2./ A tervezési munka másik része a járóbeteg ellátáshoz szükséges belső (nem építési engedélyköteles) átalakítás kiviteli terveinek (építészet, gépészet, elektromos) megtervezése és hozzá árazott és árazatlan költségvetés készítése.

 

A teljes tervezési feladat területe: 155 m2-nyi nagyságú. A gyermek rendelői egységben 2 db rendelő, váró és vizesblokk elhelyezése szükséges. A felnőtt járóbeteg ellátásban 3 db rendelőt kell elrendezni betegváróval és akadálymentes vizesblokkal. A felnőtt betegek az ambuláns rendelőket a meglévő, „volt mentős” bejáraton keresztül tudják megközelíteni. A tervezési feladat része egy betegirányító kialakítása, ennek elhelyezésére a hátsó, meglévő bejárattal szembeni területen van lehetőség.

 

Építészet/Építőmesteri munkák:

 

-helyiségek alaprajzi átrendezése válaszfalak bontásával és építésével

-padló és falburkolatok felújítása, cseréje (padlóburkolati vezetősávokkal)

-álmennyezetek készítése minden érintett helyiségben és folyosókon

-beépített bútorok megtervezése

-nyílászárók felülvizsgálata, javaslat felújításukra, opciós költségvetési tételként

-festés-mázolási munkák

-a homlokzati nyílás átalakítása

 

Gépészet:

 

-klimatizálás

-szükség esetén gépi szellőzés

-víz és csatorna

-fűtés

 

Gyenge és erősáram:

 

-0,4 kV-os világítási, és csatlakozói hálózat

-informatikai strukturált hálózat (számítógép, telefon, stb…)

-szükség esetén kamera, és beléptető rendszer

-riasztórendszer

-tűzjelző rendszer

 

 

A tervező feladata:

 

A tervezéssel érintett terület helyszíni szemrevételezése, az épület pontos felmérése (megrendelőtől kapott tervek csak tájékoztató jellegűek), pontos állapotterv készítése. Figyelembe kell venni a magasföldszinten folyó építkezés kapcsán a tervezési területen áthaladó gépészeti és elektromos vezetékeket (a megrendelő betekintési lehetőséget biztosít a Nukleáris Medicina Izotópos osztály kiviteli terveibe). A szaktervezőknek meg kell vizsgálni a lehetséges gépészeti és elektromos csatlakozási lehetőségeket.

A beköltözéssel érintett Klinikával/Intézettel a tervezési program pontosítása, tervezési koncepció bemutatása. Belső, akadálymentes közlekedési rendszer kialakítása. A megbeszélésekről a tervezőnek emlékeztetőt kell felvenni és a tervdokumentációba csatolni szükséges.

Szükséges feltárások elvégzése (födém és alapfeltárás), falszerkezetek, födémek mintavételekkel és mérésekkel igazolt nedvesség és sótartalom vizsgálata.

Kapcsolódó szakági tervezői egyeztetések (épületgépészet, elektromosság, gyengeáramú rendszerek, tűzvédelem, stb.)

A tervezés és a szakhatósági egyeztetések során felmerülő összes költség a nyertes pályázót terheli! (Tulajdoni lap és hiteles térképmásolat kiváltása, közreműködő szakhatóságok igazgatási szolgáltatási díjai, szakértői díjak…)

Valamennyi tervet digitális formában is kérjük.


A tervdokumentációk összeállítása, sokszorosítása.

Példányszámok:

 

engedélyes terv: 5 pld. + elektronikus adattárolón 2 pld.

kiviteli terv+árazatlan költségvetés: 5 pld + elektronikus adathordozón 2 pld

árazott költségvetés 2 pld nyomtatott + 1 pld adathordozón

 

A teljes példányszámok leszállítása előtt kérünk mindkét tervfajtából 1-1 pld tervdokumentációt átnézésre átadni.

Az elkészítendő tervdokumentációkban foglalt szellemi alkotás a Tervező tulajdona lesz, de a tervezési díj megfizetésével a Megrendelő megszerzi a tervdokumentáció szabad, korlátozásmentes felhasználói jogát, amely alapján a Tervező előzetes jóváhagyása nélkül (de tájékoztatása mellett) jogosult azt teljes körben és korlátlan ideig felhasználni, továbbtervezésre másnak átadni, ezzel kapcsolatban a Tervező további igényt nem támaszthat.


Kizáró alkalmatlansági feltételek


Alkalmatlanság: Az ajánlattevő műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik a településtervezési és az építészeti-műszaki tervezési, valamint az építésügyi műszaki szakértői jogosultság szabályairól szóló 104/2006. (IV. 28.) Korm. rendelet szerinti, az alábbiakban meghatározott tervezési szakterületi jogosultságú tervezőkkel:


1 fő felsőfokú végzettségű É jelű korlátlan építész tervezővel

1 fő felsőfokú végzettségű G-T jelű épületgépész tervezővel

1 fő felsőfokú végzettségű V épületvillamosság tervezővel.

A szakmai jogosultságok igazolását az ajánlathoz csatolni kell!

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

nettó összeg:………………………..,- Ft/hó

ÁFA 27%:………………………..…- Ft/hó

Bruttó összeg:…………………...….,- Ft/hó

 

A nyertes pályázó 1 végszámlát nyújthat be a kiviteli tervek sikeres átadás-átvétele után, a jogerős építési engedély kézhezvételét követően .

A számla fizetési határideje 60 naptári nap.

Megrendelő előleget nem fizet.

 

A Vállalkozónak nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.

 

A Vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.

 

Az épület a helyszínen megtekinthetőek:


2015. 01.15. 14:00

Találkozó az épület főbejárata előtt (Tisza part felől)



Letölthető állományok:
SZTE Bőr alaprajzi rrészlet.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Bartók Erika, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-599, +36 (62) 544-000/5599

email: bartok.erika@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: 3D Mérnöki Iroda Kft. (Szeged, Hont F. u. 4/A)
Nyertes ajánlati ár: 980 000,-Ft+ÁFA