Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM04352

Meghosszabbítva 2. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Fül-Orr-Gége és Fej- Nyaksebészeti klinika I-II. sz. aszeptikus műtő Szeged, Tisza Lajos krt. 111. épületébe telepített klímaberendezéseinek tisztítási fertőtlenítési és ismételt légoldali beszabályozási munkáit kell ellátni.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM04352

Ajánlattételi határidő: 2014. december 15 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. 01.05- 2014.04.30.

A beszerzés rövid ismertetője:

Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!)


Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Fül-Orr-Gége és Fej- Nyaksebészeti klinika I-II. sz. aszeptikus műtő Szeged, Tisza Lajos krt. 111. épületébe telepített klímaberendezéseinek tisztítási fertőtlenítési és ismételt légoldali beszabályozási munkáit kell ellátni.


Műszaki és szakmai alkalmasságra beadandó igazolások:


Csatoljon referencianyilatkozatokat az eljárást megindító felhívás feladásától visszafelé számított megelőző három évből kórház műtőiben vagy tiszta térben végzett tisztítási fertőtlenítési szolgáltatása ismertetésére.

/310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 15. § (3) a)/

 

Az igazolás, illetve nyilatkozat tartalmazza legalább a következő adatokat: a teljesítés ideje, a szerződést kötő másik fél, a szállítás szolgáltatás tárgya, az ellenszolgáltatás összege, továbbá nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e a 310/2011. (XII.23.) Korm. rendelet 16. § (5) bekezdése szerint az ajánlattevő, az alkalmasság igazolásában részt vevő más szervezet vagy a szerződést kötő másik fél nyilatkozatával.


Alkalmatlanság: Alkalmatlan, ha nem rendelkezik a vizsgált időszakban legalább 24 hónapig folyamatosan teljesített, legalább 3000 m2 területen végzett, 3000 fm légtechnikai rendszert tartalmazó tisztítási fertőtlenítési szolgáltatási referenciával, amelynek ellenértéke elérte a nettó 20 millió Ft összeget.

 

Mutassa be legalább 1 fő szakemberét, a szakember által aláírt önéletrajza csatolásával, képzetsége, szakmai gyakorlata ismertetésével, aki a beszerzés tárgyát képező szolgáltatás teljesítésért felel /310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 15. § (3) b)/.

Alkalmatlanság: Műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik legalább 1 fő legalább középfokú végzettségű szakemberrel, aki klíma- és szellőzőberendezések tisztításában 5 éves tapasztalattal rendelkezik.

 

Adja meg az elmúlt 3 évre vonatkozó éves átlagos statisztikai létszámát /310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 15. § (3) c)/.

Alkalmatlanság: Műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha az elmúlt 3 év mindegyikében az éves átlagos statisztikai létszáma nem érte el az 5 főt.

 

 

Mutassa be a teljesítéshez rendelkezésre álló műszaki felszereltségét. /310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 15. § (3) e)/. Amennyiben nincs a tulajdonában vagy jogszerű használatában a megadott berendezés, akkor köteles nyilatkozni, hogy azokat a szerződés teljesítése időpontjára beszerzi, illetve annak meglétét a szolgáltatás megkezdésére biztosítja.


Alkalmatlanság: Műszaki és szakmai szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik legalább kettő szervizbusz az alábbi felszereltséggel:


1db gőzborotva, 2db hidegvizes magasnyomású mosó, 2db száraz-nedves vízszívó, 2db nagyteljesítményű ipari porszívó,+ 30-30fm flexibilis szívócső, 2db savszivattyú,+ 10x3fm gyorscsatlakozós savazós tömlő, 2db búvárszivattyú, 1 db légkompresszor, 2db vegyszerpermetező, 1 db ködgenerátor, 2db 42V-os vízálló gömblámpa + trafó, 4db akkus lámpa, 2db szerszámos láda szerszámmal. 3db akkus fúrógép, 3db 220V-os ütvefúrógép, 3db 110-es, és 1db 230-as sarokcsiszoló, 2db ipari dekopírfürész, 100fm vizes tömlő, 100fm 220V-os elektromos hosszabbító+ kapcsoló doboz, 2db pörgőfejes nagynyomású csőtisztító 20-20fm, 4db 250bar-os nagynyomású cső 15-15fm, 1/8″-os – 6/4″-os-ig vizes gyorscsatlakozók

 

4 db Hidegvizes mosó

4 db száraz-nedves vízszívó

2 db kis, és 1 db nagy savszivattyú

4 db vegyszerpermetező

2 db ködgenerátor

 

Elismert (bármely nemzeti rendszerben akkreditált) tanúsító szervezettől származó tanúsítvánnyal, amely tanúsítja, hogy a leírásokra vagy szabványokra történő hivatkozással egyértelműen meghatározott áru megfelel bizonyos leírásoknak vagy szabványoknak;


Alkalmatlanság: ha nem rendelkezik ISO 9001 tanusítvánnyal, és Tűzvédelmi szakvizsga bizonyítvány: 1) 300kg feletti anyagtárolás, 2) nyilt lánggal járó munkavégzés

 

Pénzügyi és gazdasági alkalmasságra beadandó igazolások:

Csatolja az utolsó kettő lezárt üzleti évre vonatkozó, saját vagy jogelődje számviteli jogszabályok szerinti beszámolóit (mérleg + eredmény kimutatás, kiegészítő melléklet nélkül) (ha a letelepedése szerinti ország joga előírja közzétételét). Amennyiben a kért beszámoló a céginformációs szolgálat honlapján megismerhető, a beszámoló adatait az ajánlatkérő ellenőrzi, a céginformációs szolgálat honlapján megtalálható beszámoló csatolása az ajánlatban nem szükséges, csak nyilatkozni e körülmény fennállásáról /310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 14. § (1) b)/.

Alkalmatlanság: Az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha mindkét utolsó lezárt üzleti évében a mérleg szerinti eredménye negatív, illetve adóbevallás vizsgálata esetén, ha az előző két év adóbevallásának 452. sorában megjelölt vállalkozói adóalap mindkét évben negatív. Alkalmatlan továbbá, ha az ajánlattevő a beszámolóval azért nem rendelkezik az ajánlatkérő által előírt teljes időszakban, mert az időszak kezdete után kezdte meg működését.

 

a pályázatban a felsorolt munkákra vállalási árat kérünk feltüntetni

a pályázó biztosítja, hogy a munkavállalóit munkavédelmi oktatásban részesíti

 

A Szegedi Tudományegyetem fenntartja a jogot arra, hogy amennyiben a nyertes pályázó a kiértesítéstől számított 8 munkanapon belül nem küldi meg az aláírt Vállalkozási szerződést, a pályáztatási eljárást érvénytelennek tekinti.

 
Az ajánlatkérő köteles az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági alkalmasságát megállapítani, ha működésének ideje alatt a közbeszerzés tárgyából származó – (steril klíma- és szellőző berendezések tisztítása fertőtlenítése szolgáltatás) – általános forgalmi adó nélkül számított – árbevétele eléri vagy meghaladja a nettó 10 .millió forintot.


Az ajánlatkérő által megfelelőnek tekintett egyéb nyilatkozattal vagy dokumentummal igazolhatja pénzügyi és gazdasági alkalmasságát.


Csatolja a tárgyi munkára is vonatkozó ÁLTALÁNOS ÉS SZOLGÁLTATÁSI szakmai felelősségbiztosítási kötvényét, legalább 10 millió forint / eseti kár / és legalább 20 millió forint / év kártérítési limittel /310/2011. (XII. 23.) Korm. rendelet 14. § (1) d)/.

 

Alkalmatlanság: Az ajánlattevő pénzügyi és gazdasági szempontból alkalmatlan, ha nem rendelkezik a tárgyi munkára is vonatkozó, legalább 10 millió forint / eseti kár és legalább 20 millió forint / év kártérítési limittel bíró szakmai felelősségbiztosítással.

 

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

 

Nettó összeg:..…………………,- Ft

ÁFA 27%: ..…………………,- Ft

Bruttó összeg: ..…………………,- Ft

 

A vállalkozó 1 db végszámlát nyújthat be, a műszaki ellenőr által kiadott műszaki teljesítésigazolás után.


A számla fizetési határideje 60 naptári nap.


Megrendelő előleget nem fizet.


A Vállalkozónak nyilatkoznia kell, hogy a szerződés tárgyát képező feladatot ellátó, a Vállalkozót képviselő személy nem áll a Szegedi Tudományegyetemnél közalkalmazotti jogviszonyban.


A vállalkozónak a szerződésben nyilatkoznia kell, hogy szervezetük átlátható szervezetnek minősül. Vállalja továbbá, hogy amennyiben a fentiekkel kapcsolatban változás történik, arról az Egyetemet haladéktalanul tájékoztatja.

 

Helyszín megtekintése:

 

Találkozó 2014.12.04. 9:00 órakor a 6722, Szeged Tisza L.krt. 107.sz épület portájánál.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja:
Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy nettó egymillió forintot meghaladó ajánlatot, kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő. ( A borítékban beadott egymillió forintot meghaladó ajánlat érvénytelen!) A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nagy László, főmunkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646

email: nagy.laszlo@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: SAM AIRCO Épületgépészeti Br. (Heves, Hevesi József u. 1.)
Nyertes ajánlati ár: 1 180 400,-Ft+ÁFA