Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PM04095

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Elektromos munkaeszközök felülvizsgálata
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PM04095

Ajánlattételi határidő: 2014. október 16 14:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2014. november 28.

A beszerzés rövid ismertetője:

Az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar Szeged, Temesvári krt. 31. ; Szeged, Béke u. 11-13.; Szeged, Bal fasor 39. számú épületeiben a 14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet a munkaeszközök és használatuk biztonsági és egészségügyi követelményeinek minimális szintjéről, valamint az MSZ 4851szabványsorozat alapján az intézményben, intézményekben bemutatott elektromos készülékek időszakos felülvizsgálata.

A nyertes pályázó feladata:

 

- A vállalkozó köteles az ellenőrzéseket hiteles jegyzőkönyvekkel dokumentálni elektronikusan 1, nyomtatva 3 példányban és azt a megrendelő részére átadni.

- Az épületben, épületekben készített összesítő jegyzőkönyvben a bemutatott készülékeket gyári, vagy leltári szám, ill. az érintésvédelmi osztályuk alapján dokumentálni és minősíteni.

- A berendezések csatlakoztatását készülékenként ellenőrizni a szabványi előírásoknak megfelelően: 1. áramvédő kapcsolóval való ellátás kötelező/nem; 2. kiegészítő védelem megléte/hiánya (pl.: null feszültségvédelem). 3. Csatlakozó vezetékek és csatlakozók szabvány szerinti megléte (pl.: kettős szigetelésű berendezés védőérintkezős dugaszoló villával), stb.

Figyelem:

 

Tekintettel arra, hogy az elvégzendő ellenőrzéseket üzemelő épületekben kell végezni, az épületekbe és helyiségekbe történő bejutást az épület leltárfelelősével, valamint az SZTE munkavédelmi munkatársával együtt kell végezni. A szükség szerinti ellenőrzések és áramszünetek időpontját, időtartamát az épület vezetőjével, vagy műszaki ügyintézőjével kell úgy egyeztetni, hogy az épületben folyó tevékenységet minél kisebb mértékben zavarja.

 

A műszaki átvétel feltétele:

 

Az elkészült dokumentációk hiánytalan átadása az épület elektromos berendezéseinek leltárához illeszkedően.

 

  A pályázó adjon meg berendezés típusonkénti vállalási árat:

 

  • I. ÉV osztályú védővezetős elektromos berendezések felülvizsgálata: db/Ft+ÁFA
  • II. Kettős vagy megerősített szigetelésű elektromos berendezések felülvizsgálata: db/Ft+ÁFA
  • III. érintésvédelmi osztályú (törpefeszültségű) elektromos berendezések felülvizsgálata: db/Ft+ÁFA
  • kézi szerszámokon és hordozható biztonsági transzformátorokon: db/Ft+ÁFA

 

A pályázatban való részvétel feltétele:

 

- A pályázónak vagy alkalmazásában lévő munkavállalójának rendelkeznie kell érvényes felelős műszaki vezetői hatósági bizonyítvánnyal MV-Ép/ÉV.

- A pályázónak, vagy alkalmazásában lévő munkavállalójának rendelkeznie kell érvényes ÉV felülvizsgálói igazolvánnyal és a pályázó saját tulajdonú, hiteles felülvizsgálói mérőműszerével.

- A pályázónak igazolnia kell, hogy nem tartozik a Kbt. 56. § (1)-(2) bekezdésének és a Kbt. 57. § (1) bekezdésének hatálya alá.

- A pályázónak rendelkeznie kell érvényes építési-szerelési biztosítással.

 

A pályázathoz kérjük csatolni az igazolványok, hatósági bizonyítványok másolatát és a kitöltött biztosítás másolatát.

Ajánlatukban a felsorolt négyféle tételre külön-külön árat várunk!

Bírálati szempont a négy felülvizsgálati darabár átlaga!



Letölthető állományok:
Általános szerződéses feltételek végleges.doc
WEBRA szerződés új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Szikszay Miklós, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 546-180, +36 (62) 544-000/6180

email: szikszay.miklos@gmf.u-szeged.hu


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Hajdúsági Minőségért Kft.
Nyertes ajánlati ár: 227,-Ft+ÁFA