Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2013/PM02464

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Gázrendszeri javítások a Fogorvostudományi Kar épületében. Az épület gázrendszerének átalakításáról kiviteli tervdokumentáció készítése és engedélyeztetése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2013/PM02464

Ajánlattételi határidő: 2013. augusztus 01 12:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2013. október 15.

A beszerzés rövid ismertetője:

Gázrendszeri javítások a Fogorvostudományi Kar épületében. Az épület gázrendszerének átalakításáról kiviteli tervdokumentáció készítése és engedélyeztetése.

 

Helyszín: Szeged, Tisza Lajos krt. 64-66.

Befejezési határidő: 2013. október 15.

 

Elvégzendő munkák:

- Az épület gázrendszerének átalakításáról kiviteli tervdokumentáció készítése és engedélyeztetése (Mivel az intézmény fogyasztási vezeték hálózatát többször bővítették, átalakították, szükséges olyan gázterv készítése, mely az egész intézmény jelenlegi állapotát rögzíti. A terv készítése során rendelkezni kell a nem megfelelő részek javításának módjáról és figyelembe kell venni az előre látható átalakítási igényeket is.)

- Az alagsorában lévő fogyasztói vezetékszakasz, valamint az arról leágazó (műtő-előkészítő, udvari kutató labor) vezeték rendszer felújítása, szakaszoló elzáró szerelvények beépítése.

- Az alagsori vezetékszakasz korrózióvédelme, szerelvényeinek, tömítéseinek, hegesztett kötéseinek - jelenleg érvényes előírások szerinti – javítása.

- az udvari kutató laboratóriumi gázvezeték oldható kötéseinek tömítő anyaga (kender) nem megfelelő. Újratömítés elvégzése szükséges.

- az udvari kutatólaboratórium laboratóriumi gázégő csatlakozásai nincsenek ellátva egyenkénti kézi elzáró szerelvénnyel, ez nem elégíti ki a GMBSZ 4.2.1. e. pontját. A kézi elzáró szerelvények beépítése szükséges.

- A kompresszor helyiségben lévő gázvezeték szakasz sárga színre festése.

- A kompresszor helyiségben lévő gázszűrő utáni hibás nyomásmérőt ki kell cserélni.

- A gázmérő helyiség tűzvédelmi besorolását el kell végezni és azt a bejáratnál jól láthatóan fel kell tüntetni.

- A kazánházban a fogyasztói vezetéket látható módon be kell kötni az EPH hálózatba.

- A fűtési kazánházba 1 db 55A, 233B és C tűzoltási teljesítményű tűzoltó készülék elhelyezése

- A kazánház helyiség ajtajára a tűzvédelmi besorolás feltüntetése.

- A kazánház gáz elzáró szerelvény helyét a kazánház ajtaján jól láthatóan fel kell tüntetni.

- A kazánok burkolatát a kazánokra vissza kell szerelni.

- Az udvari épületben lévő hallgatói öltöző és mikroszkóp labor fogyasztó vezeték, menetes kötéseinek tömítését ki kell cserélni nem növényi eredetű tömítő anyagra.

- Valamennyi gázfogyasztó készülék helyiségének tűzvédelmi besorolását el kell végezni és a bejáratnál jól látható módon fel kell tüntetni.

- Újonnan beépített csővezetékek alapozó és fedő mázolása.

- Valamennyi gázfogyasztó készülék gázszerelő általi karbantartása.



A pályázatban való részvétel feltétele:


----- - Érvényes arcképes gázszerelői igazolvány

- Tanúsított MSZ EN ISO 9001:2009 MIR
- Legalább egy fő felsőfokú szakirányú végzettséggel rendelkező alkalmazott.

 

Ajánlatukban egyösszegű árajánlatot várunk, melynek tartalmaznia kell minden költséget (tervezés, engedélyezés stb.)



Letölthető állományok:
Vállalkozási szerződés minta.doc
Általános szerződéses feltételek végleges.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Fekete Tibor, irodavezető-helyettes SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-636, +36 (62) 544-000/5636

email: fekete.tibor@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Thermo Szerviz Kft.
Nyertes ajánlati ár: 2 990 000,-Ft+ÁFA