Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01287

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Szegedi Tudományegyetem, Juhász Gyula Pedagógusképző Kar, Teleki Blanka Kollégium, Szeged, Semmelweis u. 5. szám alatti épületben kerékpártáró helyiség létesítése.
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01287

Ajánlattételi határidő: 2012. július 03 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: 2012. augusztus 2.

A beszerzés rövid ismertetője:

Helyszín: JGYPK Teleki Blanka Kollégium 6725 Szeged, Semmelweis u. 5.

 

Tárgy:

 

A fenti helyen található kollégiumban raktár átalakítása kerékpártároló helyiséggé. A helyiségben hozzávetőlegesen 50 kerékpár számára kell helyet biztosítani.

 

A beruházás keretében elvégzendő főbb munkák,

 

-a belső rövid lépcső bontása a helyén rövid beton rámpa és lépcső kombináció létesítése, egyik oldalán tüzihorganyzott acél korláttal, másik oldalán beton peremmel

-belső bejárati ajtószárny és pántok leszedése, a bennmaradó tok festése

-külső ajtó illesztése felújítása, külső faburkolatának csiszolása, pácolása és lakkozása. Belső burkolat előkészítése és festése. Zárcsere, valamint a megfelelő méretű egyszerűen másolható kulccsal rendelkező cilinder zárbetét beépítése

-ablakok illesztése, szükséges alkatrészek cseréje, felületkezelés

-mennyezet teljes újravakolása, a meglévő mennyezet alatt futó csövek rögzítésének felülvizsgálata, esetleges megerősítése

-a helyiség teljes festése

-a meglévő elektromos rendszer felülvizsgálata, esetleges javítása, a meglévő három sor lámpa egyik sorának mozgásérzékelősé alakítása, a helyiség egyik sarkában található különálló lámpatest cseréje és a rendszerbe integrálása

-a megfelelő tüzihorganyzott acél kerékpártároló rendszer legyártása hozzávetőlegesen 50 kerékpár számára, az egyik oldalon hagyományos álló a másik oldalon függesztett kerékpártárolás számára, a padozatba illetve a falba dűbelezve.

 

 

A beruházás egyes elemeinek (rámpa és korlátja, kerékpártároló rendszer, ajtózár, …) kivitelezése csak a kivitelező által elkészített és megrendelő képviselője által jóváhagyott tervek birtokában végezhetők.

 

 

Az árajánlat főösszesítőjén 5% tartalékkeretet kérünk szerepeltetni.

 

A Vállalási árat a következő formában kérjük megadni:

Nettó összeg:.………………………..,- Ft

Tartalékkeret (5%)..…………………,- Ft

Nettó összesen:………………………,- Ft

ÁFA 27%:……………………………,- Ft

Bruttó összeg:…………………….….,- Ft


Helyszíni bejárás helye és időpontja:

 

SZTE JGYPK, Teleki Blanka kollégium, Szeged, Semmelweis u. 5.

2012. június 29. 10:00



Letölthető állományok:
Jgypk_teleki_kerekpartarolo_alaprajz.pdf
Teleki_kerekpartarolo_koltsegvetes.xls
Építési szerződés webrás nem építési engedélyes.doc
Általános szerződéses feltételek új.doc

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás



Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Balázsa Gábor, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-625, +36 (62) 544-000/5625, fax:

email: balazsa.gabor@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: SZÉPÍTÉSZ-KER Kft. (Szeged, Terehalmi út 4.)
Nyertes ajánlati ár: 586 206,-Ft+ÁFA