Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Műszaki jellegű szolgáltatás/beruházás beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PM01207

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Az SZTE szervezeti egységeinél, tanszékeinél lévő ablak és split klímaberendezések eseti javítása,áthelyezése, karbantartása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PM01207

Ajánlattételi határidő: 2012. június 13 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: A szerződés megkötésétől számított egy naptári év

A beszerzés rövid ismertetője:

Ajánlattételi határidő hosszabbítás!


A SZTE szervezeti egységeinél, tanszékeinél lévő ablak és egyéb klímaberendezések eseti megrendelésre történő javítása, áthelyezése, karbantartása.


Eseti javítás rezsióradíja: ………Ft/óra

Karbantartási munkadíj:

szezonban ………Ft/db

szezonon kívül ………Ft/db

klíma áthelyezése: ……….Ft/db

 

Eseti javítás rezsióradíja:


- Rezsióradíjon a javítással eltöltött 1 órai időszak díját értjük. A rezsióradíj fedezetet kell, hogy nyújtson a leendő vállalkozónak a javítás munkadíján kívül a kiszállási díjra, a műhelyben történő javítás esetén a ki és beszállítás költségére. A javításra fordított munkaidő akként számítandó, hogy az első megkezdett óra egy órának számít, viszont ezenfelül minden megkezdett fél órát számíthat fel a leendő vállalkozó. Az egyes javítások esetén a javításra fordított munkaidőt összeszorozva a nettó rezsióradíjjal kapjuk meg a javítás munkadíj nettó értékét (Ft/óra).

 

Karbantartási munkadíj:


- Az ajánlatkérő a klímák eseti megrendelésére történő karbantartási díját érti (alkalom/nettó Ft). Az ajánlattevő adja meg külön-külön az ablakklímák és split klímák szezonban és szezonon kívüli időszakra ajánlott karbantartási díjait. A Karbantartás a klímaberendezések teljesítmény és energiafelhasználás gyári specifikációjának, valamint a készülékek hosszú élettartalmának elérését segíti. Az előforduló kisebb hibákat megszünteti, megelőzi a nagyobb meghibásodást.

 

 

Klíma áthelyezése:


- Az ajánlattevő a SZTE szervezeti egységeinél lévő klíma berendezés le illetve felszerelését vállalja valamint szükség esetén –amennyiben pl. felújítás, a helyiség átalakítása miatt nem lehetséges az azonnali áthelyezés, visszaszerelés- vállalja a berendezés bevédését, raktározását. Az áthelyezésre átalánydíjat számolhat el az ajánlattevő.

 

 

Szezon:


- Az ajánlatkérő szezon időszak alatt június 1-től augusztus 31. –ei, szezonon kívül a szeptember 1-től május 31.-ei időszakot érti.

 

Reagálókészség:


- Az ajánlatkérő reagálási időn a munkaidőben 7 és 17 óra közötti időszakban az értesítéstől a munkamegkezdésig eltelt időt érti, mely idő nem haladhatja meg a 24 órát.

 

 

Jótállás:

- Az ajánlatkérő az eseti javítás és szükséges időszakonkénti karbantartás során javított, vagy karbantartott részegység ismételt meghibásodása esetén vállalt jótállás időtartalma min 1 év.

 

 

Gazdasági és pénzügyi alkalmasság:


Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:


Pénzügyi, gazdasági alkalmasság igazolására beadandó dokumentumok, amelyeket az ajánlattevőnek és a 10%-ot meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak külön-külön is be kell nyújtania:
A Kbt. 66. § (1) bekezdésének b) pontja alapján a számviteli jogszabályok szerinti legutolsó, lezárt üzleti év beszámolójának (mérleg, eredmény kimutatás és kiegészítő melléklet) benyújtása egyszerű másolatban (ha az ajánlattevő letelepedése szerinti ország joga előírja közzétételét).


Az alkalmasság minimum követelménye (i):


Pénzügyi, gazdasági alkalmasságot kizáró tényezők, amelyeknél az ajánlattevőnek és a 10%-ot meghaladó mértékben igénybe vett alvállalkozónak önállóan, külön-külön kell megfelelniük:
Alkalmatlan, ha a számviteli jogszabályok szerinti legutolsó, lezárt üzleti év beszámolójának mérleg szerinti eredménye negatív.


Műszaki és szakmai alkalmasság:


Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód:


Műszaki, szakmai alkalmasság igazolására beadandó dokumentumok, amelyeket az ajánlattevőnek és a 10%-ot meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója együttesen is benyújthat.
Referenciaigazolással a Kbt. 67. § (2) bekezdés a) pontja szerint igazolja, hogy alkalmas.
Nyilatkozzon, hogy a rendelkezik az előírt műszaki adatokkal rendelkező szerviz kocsival és nyújtsa be forgalmi engedélyének egyszerű másolatát. Ha nem a szerviz kocsi tulajdonosa, akkor nyújtsa be a használati jogát tartalmazó szerződés egyszerű másolatát.
Mutassa be szakembereit az általuk aláírt szakmai önéletrajzuk (amely szerint rendelkeznek legalább egy év gyakorlati idővel, valamint amely ismerteti képzettségüket és végzettségüket) és arcképes kék kártyájuk egyszerű másolatának benyújtásával.
Kérjük, adja meg a HLH Monitoring rendszerben szereplő Céges regisztrációs számát
Mutassa be felelős műszaki vezetőjét az általa aláírt szakmai önéletrajza egyszerű másolatának benyújtásával (amely szerint rendelkezik egy év gyakorlati idővel, és amely ismerteti képzettségét és végzettségét), továbbá érvényes határozata egyszerű másolatának benyújtásával (amely szerint felelős műszaki vezetőként nyilvántartásba vették).


Az alkalmasság minimum követelménye (i):


Műszaki, szakmai alkalmasságot kizáró tényező, amelynek az ajánlattevőnek és a 10%-ot meghaladó mértékben igénybe vett alvállalkozók együttesen is megfelelhetnek.
Alkalmatlan, ha az ajánlattételi határidőt megelőző 60 hónapban összességében nem szerelt be épületekbe nettó 40 millió forintértékben légkondicionálókat.
Alkalmatlan, ha nem tud igazolni legalább 4 fő OMKT által kiadott I. kategóriájú kék kártyával rendelkező szakembert.

Alkalmatlan, ha nem szerepel érvényes regisztrációval a HLH Monitoring rendszerben

Alkalmatlan, ha nem tud igazolni 1 fő olyan szakembert, aki rendelkezik a 244/2006. (XII. 5.) Korm. rendelet 1. melléklete I. részében meghatározott „ÉG” kategóriájú felelős műszaki vezetői szakterületen szakmagyakorlás végzését engedélyező határozattal és egy év gyakorlati idővel.

 

A teljesítési időszaka:

A szerződés megkötésétől számított egy éven keresztül köteles a Vállalkozó a Megrendelő számára eseti megrendelés alapján teljesíteni, nettó 8 millió Ft. összeghatárig.




Letölthető állományok:
Klíma táblázat db szám.docx

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás

Az ajánlatkérő az összességében a legalacsonyabb ajánlatot hirdeti nyertesnek (eseti javítás rezsióradíja + karbantartási munkadíj (szezonon kívüli és szezonon belüli) + klíma áthelyezése).




Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Fakan Zoltán, irodavezető

fakan.zoltan@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Sári Krisztián, munkatárs SZTE GMF Műszaki és Beruházási Iroda, tel: +36 (62) 545-646, +36 (62) 544-000/5646, fax:

email: sari.krisztian@gmf.u-szeged.hu

Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Klímakarb-2012. Konzorcium (Szeged, Benczúr Gy. u. 62.)
Nyertes ajánlati ár: 42 600,-Ft+ÁFA