Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2014/PB03089

Meghosszabbítva 1. alkalommal!

A Szegedi Tudományegyetem Gazdasági és Műszaki Főigazgatósága (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: Laboratóriumi reagensek
Ajánlat sorszáma: SZTE/2014/PB03089

Ajánlattételi határidő: 2014. február 19 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Megrendeléstől számított 1-4 héten belül

A beszerzés rövid ismertetője:

A beszerzés rövid ismertetése (műszaki specifikáció):


Thermo Scientific Bsu15I (ClaI) restrikciós endonukleáz, 600 Units, mennyiség: 3 db

 

Thermo Scientific SmaI restrikciós endonukleáz, 1200 Units, mennyiség: 2 db

 

Thermo Scientific PdiI (NaeI) restrikciós endonukleáz, 1000 Units, mennyiség: 1 db

 

Thermo Scientific ScaI restrikciós endonukleáz, 1000 Units, mennyiség: 1 db

 

Thermo Scientific SacI restrikciós endonukleáz, 1200 Units, mennyiség: 2 db

 

InsTAclone PCR Cloning kit

A kit egy lépésben alkalmas 3’dA túlnyúló végű PCR termékek direkt klónozására. A kit Taq, Tth, Tfl, és más, proofreading aktivitással nem rendelkező DNS polimerázokkal (Long PCR Enzyme Mix) kompatibilis. A pTZ57R/T klónozó vektor a pTZ57R plazmid linearizálásával, majd egy ddT hozzáadásával készült. A klónozó hely mindkét végén lévő 3’ ddT túlnyúló vég megakadályozza a vektor recirkularizációját a ligálás során, magas klónozási hatékonyságot és alacsony háttérnövekedést eredményezve. A klónozás gyorsaságának és hatékonyságának növelése érdekében a klónozó kit a TransformAidBacterial Transformation Kittel van kombinálva. Kék/fehér színszelekció, M13/pUC primer helyek a PCR termékek szekvenálásához, T7 promoter az inszert in vitro transzkripciójához. 30 reakcióra elegendő. Mennyiség: 2 db

 

T7 promoter Sequencing Primer, 20-mer, 0,1 A260 Unit, 10 µM, Mennyiség: 5 db

 

M13/pUC Sequencing Primer (-20), 17-mer, 0,1 A260 Unit, 10 µM, Mennyiség: 5 db

 

Thermo Scientific High Fidelity PCR Enzyme Mix

PCR enzim mix, két hőstabil DNS polimerázzal. Taq és egy hibajavító aktivitással rendelkező polimeráz. A két enzim szinergizmusa révén az enzim mix segítségével hosszabb, nagyobb mennyiségű és mutációtól mentesebb PCR terméket lehet elérni, mint a Taq-kal önmagában. Az enzim mix 500 Unit-os. Mennyiség: 2 db

 

Finnzyme Phusion High-Fidelity DNA polimeráz

Ötvenszer kisebb hibázási ráta, mint a Taq polimeráz esetében és hatszor kisebb, mint a Pfu polimeráz esetében. Nagyobb termék mennyiség kevesebb enzimmel. Extrém hibamentesség (hibázási ráta 4.4 x 10-7), két puffer (magas hatékonyság és GC gazdag termékekhez). Rövid polimerizációs idő (15-30 másodperc/kb). Számos PCR alapú munkához. Az enzim 100 Units (2U/ul). Mennyiség: 3 db

Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is a hatályos magyar jogszabályok szerint.


Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a helyszínre történő szállítást, a helyszíni üzembehelyezést és betanítást is.


A kiírt tételekre csak együttes ajánlat tehető, az ajánlatkérő részajánlatot nem értékel, ajánlattevőnek minden, a felhívásban részletezett termékre és tartozékra ajánlatot kell adnia.


Az ajánlatban feltétlen tüntesse fel a termékekre vonatkozó jótállási időt/garanciális feltételeket is!


Fizetési mód: utólagosan, átutalással szállítástól számított 60 nap.


Kérjük, hogy a benyújtott ajánlatokon minden esetben tüntessék fel a nettó/bruttó rész- és végösszegeket is!



"Jelen beszerzési eljárásban csak nettó 8 millió forint érték alatt, azaz közbeszerzési értékhatár alatt köthető szerződés. Az ezt meghaladó ajánlatok értékelése során ajánlatkérő figyelemmel lesz a közbeszerzési törvény becsült érték megállapítására vonatkozó előírásaira, és adott esetben erre tekintettel az eljárás eredménytelenítéséről határoz."





Ajánlat benyújtásának módja: Zárt borítékban 1 eredeti példányban, a Szegedi Tudományegyetemnek címezve: SZTE Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Szentháromság utca 34, személyesen vagy postai úton. A borítékon és a dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát feltöltheti cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül.
Kérjük, hogy ajánlatukat vagy borítékban juttassák el, vagy az adott eljárás weboldalán töltsék fel.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Lajkóné Takács Ibolya

lajkone.takacs.ibolya@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Nyilasi Ildikó, tudományos segédmunkatárs SZTE TTIK Biológus Tanszékcsoport Mikrobiológiai Tanszék, tel: +36 (62) 343-958, +36 (62) 544-000/3958, +36 (62) 544-005, +36 (62) 544-000/4005

email: nyilasiildi@gmail.com


Kérjük, hogy ajánlatát ne e-mailen hanem a fenti módok egyikén juttassa el részünkre.
Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Biocenter Kft.
Nyertes ajánlati ár: 565 550,-Ft+ÁFA