Gazdasági és Műszaki Főigazgatóság Ahol tudás és szándék találkozik

Publikus eljárások  --  Anyag/eszköz beszerzések

Ajánlattételi felhívás SZTE/2012/PB01367

A Szegedi Tudományegyetem (továbbiakban: Ajánlatkérő) nyílt beszerzési eljárást hirdet.

A beszerzés tárgya: 682 db zsöllye áthúzása
Ajánlat sorszáma: SZTE/2012/PB01367

Ajánlattételi határidő: 2012. július 17 15:00

Szállítás, teljesítés tervezett időpontja: Legkésőbb 2012.08.31.

A beszerzés rövid ismertetője:

682 db zsöllye teljes áthúzása és írólapok javítása

 

Műszaki leírás:

 

ZSÖLLYESZÉKEK RÖGZÍTÉSÉNEK JAVÍTÁSA (IGÉNY SZERINTI CSERÉJE)

A zsöllye ülés támlájának kárpit lebontása, igény szerinti polyuretán habgumi cseréje, IV. kategóriájú, szövetmintából választható, nagy kopásállóságú szövettel.

Az írólapok átvizsgálása, igény szerinti javítása, cseréje.

Az ülések rugós mechanikájának felülvizsgálata, igény szerinti javítása.

 

 

A gazdasági – műszaki követelmények:

Alkalmatlan a pályázó, ha az utolsó 2 számviteli jogszabályoknak megfelelő beszámolóval lezárt üzleti évben a mérleg szerinti eredménye nem pozitív.

Alkalmatlan a pályázó, ha az elmúlt 2 évben nem rendelkezik minimum 2 db, minimum 600 zsöllyeszék gyártásáról vagy átkárpitozásáról szóló végfelhasználói referenciával.

Alkalmatlan a pályázó, ha nem rendelkezik saját foglalkoztatásában minimum 10 fő szakképzett kárpitossal.

 

Munkák megkezdése az SZTE TIK-ben:

 

Helyszíni bejárás 2012. július 13. 10:00-tól

Kész munka átvétele: 2012. aug. 31-én

 

A munkafolyamatokat egyeztetni kell az SZTE TIK létesítményüzemeltetési főmunkatársával.



Bírálati szempont: legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás


További információk:

Fizetési mód: utólagosan, átutalással

TIOP-1.3.1-07/2/2F-2009-0004


Az ajánlatkérő a megadott ajánlati áron felül egyéb költségtérítést nem nyújt be az ajánlattevő részére, az ajánlati árnak tartalmaznia kell az összes adó, illeték, szállítási vagy egyéb járulékos költségeket is, a hatályos magyar jogszabályok szerint. Az ajánlati árnak tartalmaznia kell a helyszínre történő szállítást, a helyszíni üzembehelyezést és betanítást is, valamint a kiválasztott szövetből 1 db zsöllye áthúzását mintadarabként.





Ajánlat benyújtásának módja:
Felhívjuk az ajánlattevők figyelmét, hogy 2015.09.01-től ajánlatot kizárólag csak elektronikus formában, - a honlapon feltöltve - fogad be az ajánlatkérő.
( A borítékban beadott ajánlat érvénytelen!)
A dokumentációban kérjük feltüntetni az ajánlati sorszámot. Ajánlatát cégszerűen aláírt pdf formátumban, az adott eljárás weboldalán a jobb felső sarokban levő "ajánlattétel" linken keresztül tudja az ajánlattevő feltölteni.

További információ kérhető:

Az ajánlatkérő hivatalos kapcsolattartója: Szöllősy Ervin

szollosy.ervin@gmf.u-szeged.hu

Az ajánlatkérő szakmai kapcsolattartója: Rajki Teodóra, létesítményüzemeltetési főmunkatárs SZTE TIK - József Attila Tanulmányi és Információs Központ, tel: +36 (62) 546-617, +36 (62) 544-000/6617

email: rajki.dora@tik.u-szeged.hu


Az eljárás nyelve: magyar, de az ajánlatkérő angol nyelvű ajánlatot is elfogad. Jelen felhívással Ajánlatkérő olyan cégek jelentkezését várja, akik megfelelő pénzügyi háttérrel rendelkeznek valamint képesek a mielőbbi szállítására. Az ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy az ajánlattevőktől további írásbeli tájékoztatást kérjen 5 munkanapon belül, a tájékoztatási igény minden ajánlattevőnek történő egyidejű megküldésével, az érvényes jelentkezések alapján. Ezek után az ajánlatkérő elvégzi az ajánlatok értékelését, amelynek eredményéről a lehető legrövidebb időn belül értesíti az Ajánlattevőket.

Ajánlatkérő fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhívás lefolytatásától indoklás nélkül részlegesen, illetve teljes mértékben elálljon. Az Ajánlatkérő nem vállal felelősséget az elállásból származó következményekért.

A jelen felhívás egyetlen Ajánlattevő által sem tekinthető az Ajánlatkérő által tett szerződéses ajánlatnak vagy kötelezettségvállalásnak. A felhívás és a pályázati eljárás az Ajánlatkérő belső szabályai alapján történik.

Nyertes ajánlattevő: Gyulai Fafém
Nyertes ajánlati ár: 7 679 320,-Ft+ÁFA